Υπάρχει "Savoir vivre" στις on-line συζητήσεις;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Υπάρχει "Savoir vivre" στις on-line συζητήσεις;

Για το "διττή υπόσταση", άστο καλύτερα γιατί το γνωρίζω από πρώτο χέρι......:126:
Για αλλη μια φορα προσπερνας την αποσταση χρονου και δεν μου αναγνωριζεις το δικαιωμα αλλαγης γνωμης.:101:

Reaction score
313

Ωραίο και απαραίτητο θέμα!

Έχω καταλήξει πως ένα forum είναι απλώς μία μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Δυστυχώς, έχουμε συνηθίσει και εθιστεί στην αγένεια.
[Δε θεωρώ πως η ευθύνη για αυτό είναι καθαρά και μόνο προσωπική/ατομική. Αντίθετα, οφείλεται και σε γενικότερα κοινωνικά αίτια.]

Η έλλειψη σεβασμού και ευγένειας είναι ο πρώτος και κύριος λόγος που με απομακρύνει από ή περιορίζει τη συμμετοχή μου σε ένα forum.

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν είμαστε εμείς οι αγενείς, αλλά οι..."άλλοι"!
Ε, λοιπόν...εμείς είμαστε οι "άλλοι".

Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα έχουν συμβεί και εδώ, στο avsite.
Και όχι μόνο από (πρώην ή νυν) μέλη...

Reaction score
0

Όλα είναι θέμα αξιοπρέπειας. Αν κάποιος είναι αξιοπρεπής, τότε δεν μπορεί να είναι μια σωρεία πραγμάτων, ανάμεσα σε αυτά και θρασύδειλος, γιατί εκεί βρίσκεται η ουσία της απορίας του νήματος.

Όπως, όταν κάποιος είναι αξιοπρεπής, δεν σκαλίζει την μύτη του με βρωμερό τρόπο όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι, και μετά σε χαιρετά με χειραψία. Δεν πίνει από το κοινό μπουκάλι νερό με το στόμα, πάλι όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι, και μετά σε κερνά να πιείς κι εσύ.

Έτσι, ο αξιοπρεπής, δεν γράφει κάτι που δεν μπορεί να το υποστηρίξει δημόσια. Γιατί ο αξιοπρεπής άνθρωπος δεν αντέχει να ντρέπεται για τις πράξεις του!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound