Δηλαδή noname, από εταιρείες φασόν σε χαμηλές τιμές -πλην των γνωστών κινέζικων που δεν είναι(νομίζω) αντίγραφα αλλά ούτε και φτηνοί;
Μιλάω κυρίως για τελικούς όπου ίσως τα πράγματα είναι πιο απλά κατασκευαστικά.
Η ερωτηση σηκωνει πραγματικα παρα πολυ συζητηση ...Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν δεκαδες ενισχυτες οπως τους περιγραφεις το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να τους βρεις στην Ελληνικη αγορα ..Οποτε εαν μιλαμε για την εξω αγορα η πιθανοτητα να επιλεξεις ενα NO NAME μηχανημα απο το εξωτερικο και να πεσεις μεσα στο επιπεδο ποιοτητας η αλλιως σε μια σωστη σχεση τιμης αποδοσης ειναι μαλλον γυρω στο μηδεν .
Αλλα να σου δωσω μια ακομα απαντηση με ενα πιο ωραιο twist αλλα θα πρεπει να ανασκευασω λιγο την ερωτηση σου ειναι γιατι δεν κατασκευαζονται εστω και αντιγραμμενοι ενισχυτες στην Ελλαδα με ενα χαμηλοτερο προφιλ σε οτι αφορα την κατασκευη και προφανως το κοστος .
Οι σχεδιαστες ανα τον κοσμο ειναι μηδενος εξαιρουμενου ψωναρες .... το επαναλαμβανω για να μην νομισεις τι εκανα λαθος ψωναρες !!! θελουν εφευρουν τον τροχο ξανα μανα απο την αρχη θελουν διαστημικο design θελουν ακραια specs θελουν τον ουρανο με τα αστρα .
Η διαφορα μεταξυ ενος Ελληνα και ενος κατασκευαστη του εξωτερικου ειναι οτι σε μια πιο οργανωμενη μοναδα υπαρχει μια σχετικα σωστη συνεργασια μεταξυ του σχεδιαστη και των αλλων τμηματων που ειναι η ερευνα αγορας ,η ομαδα που ελεγχει την χρηστικοτητα , η ομαδα που θα προβλεψει την διαχρονικοτητα , και το βασικοτερα η ομαδα η οποια θα καθορισει το στοχο της αγορας και την τιμη σε σχεση με τις επιδοσεις και την ποιοτητα .
Εξ ορισμου οι περισσοτερες Ελληνικες προσπαθειες ειναι one man show οπου σχεδιαστης ( η ψωναρα που λεγαμε ) ειναι και κατασκευαστης και βαφεας και εμπορος και προμηθευτης αλλα και λογιστης και αποθηκαριος και καθαριστρια στο μαγαζι του .
Οποτε πρακτικα ειναι αδυνατον ενας κεφατος ανθρωπος να στοχευσει σωστα τηςν αγορα , να παραγει το ανλογο μηχανημα , στην αναλογη τιμη , πρωτα απο ολα να εχει τα χρηματα να το στιριξει και να το παραγει Για να μπορεσεις να παραλαβεις στα χερια σου αυτο που ζητησες στο ξεκινημα του νηματος .
Παρακαλω να μου συχωρεθει η φρασεολογια η οποια πηγαζει μαλλον απο την εμπειρια στον χωρο και εχει ελφρια χιουμοριστικη διαθεση και οχι κακια .μεσα απο αυτη την χιουμοριστικη περιγραφη προσπαθω και εγω να διασκεδασω τις αποτυχημενες μεχρι τωρα προσπαθειες μου να παραγω προιον στην Ελλαδα.