Υπαρχουν HD οθονες?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δανειζομαι το θεμα απο ξενο φορουμ.
Ο τυπος ρωτα εαν υπαρχουν οθονες βιντεοπροβολης με τον χαρακτηρισμο
"HD" και αλλες για...χαμηλοτερες αναλυσεις

Σας ακουω...

Reaction score
3
Απάντηση: Υπαρχουν HD οθονες?

Αν και ανίδεος από οθόνες, (καλά να' ναι ο τοίχος), νομίζω ότι θα πρέπει να αναφέρεται στο υλικό κατασκευής μιας οθόνης που μπορεί ανάλογα με αυτό να αποδίδει καλύτερα σε 1080.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.923

Eρ:Υπαρχουν HD οθονες?

Απ: Ναί

Reaction score
1
Καλησπέρα κι από μένα,
είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αν και είμαι καιρό μέλος και έχω στήσεις με τη βοήθεια άλλων μελών ένα home cinema

To συγκεκριμένο ερώτημα είχε τύχει να το ψάξω όταν αγόραζα τη Stewart που έχω τώρα σπίτι για τις προβολές μου. Μου είχε φανεί από τότε παράλογο να χαρακτηρίζει κανείς με ένα χαρακτηριστικό Digital τεχνολογίας που υποδηλώνει την ανάλυση σε pixels, ένα πανί. Στη πραγματικότητα είναι εξίσου παράλογο με το να πει κάποιος ότι αυτό το κουτί του ηχείου είναι TrueHD.

Παρόλα αυτά όμως δεν είναι καθόλου παράλογο το γεγονός ότι καθώς αυξάνονται η ανάλυση του projectora, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις που πρέπει να έχει κανείς από την επιφάνεια απεικόνισης και την ποιότητα αλλά και τα υλικά της κατασκευής της. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν οθόνες πάνω στις οποίες το HD σήμα αποδίδει καλύτερα τόσο σε φωτεινότητα όσο και σε ευκρίνεια όπως παρατήρησα κι εγώ έχοντας δοκιμάσει 3 διαφορετικές οθόνες με τον ίδιο projectora. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει υποστεί κάποια ειδική επεξεργασία για να υποδέχεται σήμα 1920χ1080 η οποιοδήποτε άλλο.

Reaction score
453

Δεν υπάρχουν hd οθόνες. Υπάρχουν οι καλές και οι κακές ως προς την ποιότητα κατασκευής. Τώρα αν κάποιοι τις καλές οθόνες θέλουν να τις λένε HD καλά κάνουν και το λένε.
Υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ψαρώσει.

Reaction score
152

μια τετοια-hd-περιμενει 21 μηνες τωρα στο σαλονι μου να την κρεμασω....
τον Αυγουστο,προς το τελος του,θα γινει η σεμνη τελετη....

θα βοηθησει κανεις;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ego pantos xtes agorasa gyalia hd
me 110 euros

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Υπαρχουν HD οθονες?

Eρ:Υπαρχουν HD οθονες?

Απ: Ναί
Ειπαμε μεγεια:135:.
Δεν υπαρχουν hd οθονες. Η stewart βελτιωνουν εξισου και το sd. Υπαρχουν καλες και καλυτερες οθονες (και stewart).

P.s Σε ειχα και για τεχνοκρατη:138:

Reaction score
164

Πάντως έχω οθόνη η οποία στα 720 έπαιζε μια χαρά, ενώ στα 1080 σε φωτεινές σκηνές στο κέντρο κάνει moire... Αν παίξω λίγο με το ζουμ ή αν χαλάσω το focus το το πρόβλημα εξαφανίζεται.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale