ΦΗΜΕΣ.....(?????)!!!!!!

Reaction score
6
Η παρακάτω "είδηση" έχει αρχίσει εδώ και λίγες μέρες να κάνει βόλτα στα "ειδικά" forums....

It's finally public...

Irde*o 2 has been BUSTED....

Nova + MCT coming soon....

My loved "Aneta".... it will be soon public on a known smartcard...

Ο λόγος και πάλι για την Didem card....

Λέτε?????

Reaction score
2
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ.....ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟVA (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ Χ.....Η) H THN ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΤΣΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ "ΑΣΠΑΣΤΕΣ" ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ.ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ.

Reaction score
0
Γιατι εσεις νομιζετε οτι υπαρχει πειρατια ?? Να το πω καλυτερα . Νομιζετε οτι το συστημα αυτο εσπασε ? Κανετε λαθος . Δεν σπαει ευκολα και ουτε προκειτε να εσπαγε (αν εσπασε) χωρις την βοηθεια μερικων . Δεν υπαρχει μια στο εκατομυριο να εσπαγε

Αλλα τι γινετε . Ηδη μετραει καποια χρονια και πρεπει να αλλαξει . Ετσι θα υπαρξει το εμποριο , καποιοι θα βγαλουν πολλα χρηματα, και οι εταιριες θα πουλησουν το ιρντετο 3 :razz:

Αρα και οι providers ειναι θυματα . Δεν ειμαστε μονο εμεις. Εμεις απο τους providers και αυτοι απο ΑΛΛΟΥΣ και ευχαριστημενος ειναι το χρημα

Reaction score
164
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΤΣΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ "ΑΣΠΑΣΤΕΣ" ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ .
ΑΝ έσπασε μετά από 5 χρόνια, αυτό θεωρείται "νίκη" του Irdeto και όχι των πειρατών.

Reaction score
2
Με αυτο που γραφω δεν θελω να βραβευσω ουτε τουςπειρατεςουτε την πειρατεια,δεν λεω οτι για να σπασει κατι δεν χρειαζεται βοηθεια απο "μεσα'.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορουν να μειωσουν την πειρατεια μονο με τη μειωση των τιμων οχι χαριζοντας αλλα επαναπροσδιοριζοντας το προιον τους και πουλοντας το στις πραγματικες του τιμες.Δεν ειναι τυχαιο οτι το bskyb με 400-500 καναλια στο φουλ πακετο του κοστιζει οσο περιπου η δικη μας συνδρομητικη.Δεν με νοιαζει ποιος θα νικησει η πειρατες η τα κλειδωματα με νοιαζει εγω να μη χασω (ο καταναλωτης).

Reaction score
164
Εϊμαι της άποψης ότι και 10€ να είχε η συνδρομή, πάλι οι περισσότεροι πειρατικά θα έψαχναν.

Reaction score
13
Ας βγάλουν μια λογική τιμή και όχι "σας γδύνουμε" και νομίζω οτί θα έχουν περισσότερους συνδρομητές...Αλλιώς καλως ήρθε το σπάσιμο :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss