ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL 120GB ΣΕ ΘΗΚΗ CHRONOS 3.5"

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Ναι Αθηνα μενω αλλα υπαρχει προβλημα.....ενω ειχα μιλησει το μεσημερι με το ΠΛΑΙΣΙΟ και μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα στον δισκο που ηθελα να αγορασω τελικα πριν λιγο που πηγε φιλος στη Μεταμορφωση (ηθελε τον ιδιο και ευτυχως μενει κοντα) ανακαλυψαν οτι απλα δεν ειχαν ενημερωσει το δικτυο τους και δεν υπαρχει.Νεα παραλαβη 15/11 οποτε η αγγελια αποσυρεται μιας και θελω το νεο δισκο για να αδειασω οτι εχω μεσα σε αυτο που δινω.
Θα μπει η αγγελια ξανα εννοειται και φυσικα αν σε ενδιαφερει ακομα ευχαριστως να τον παρεις.
Ζητω συγγνωμη για το μπερδεμα απο σενα αλλα και απο καθε μελος που κοιταξε την αγγελια.

Reaction score
164
Δεν πειράζει... :)
Αλήθεια, ποιόν δίσκο έψαχνες; Εντύπωση μου κάνει... Παραλαβή προϊόντος πληροφορικής μετά από 3 μήνες; :shock:

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
15/9 ηθελα να γραψω......ουτε VW να ειχα παραγγειλει.Στην ουσια ηθελα τον ιδιο δισκο αλλα στα 250GB(ειχε γεμισει αυτος αλλα δεν ηθελα ενα δευτερο ιδιο),απλα τον ηθελα στη θηκη της WD που ειναι πολυ ομορφη και για αυτο εξαφανιζονται αμεσως.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Το διαδικτυο ειναι γεματο αλλα τα ραφια των κατασηματων αδεια.Γενικα αποφευγω αγορες απο το διαδικτυο οσο αφορα συσκευες που τις βρισκεις στο εμποριο σχετικα ευκολα.Παντως θα κοιταξω στο play247 αν υπαρχει και θα το παρω απο εκει.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Τελικα κατεφερα και βρηκα εναν.

Η αγγελια ισχυει κανονικα .

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk