Φαινόμενο ghosting στην samsung

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους...Επανέρχομαι με ένα θέμα το οποίο δυστυχώς μετά από 2 μήνες και δεν έχω καταφέρει ακόμη να το λύσω....Αναφέρομαι στο φαινόμενο των σκιών (ειδώλων) που μου κάνει η ue40c6500 led ιδιαίτερα στις σκοτεινές σκηνές (και όχι μόνο)...Να το ''δεχθώ'' σαν ''προίκα'' των led tv η αφορά κάποιο ελλάτωμα που πιθανά έχει η tv μου...Επαιξα με ρυθμίσεις, έκανα, έρανα, αλλά παραμένει...Σκέφτομαι σοβαρά να την...στείλω πίσω, αλλά θα ήθελα και τις γνώμες κάποιων ειδικών από δω μέσα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...:110:

Reaction score
180
Απάντηση: Φαινόμενο ghosting στην samsung

Το hightec εγραψε σε review για την C750 οτι εχει σημαντικα προβληματα στη περιγραφη των σκοτεινων σκηνων. Η δικια μου η B650 στις φωτεινες σκηνες εχει πολυ καλη εικονα, αλλα στις σκοτεινες σκηνες απο το πολυ ghosting δεν βλεπεται. Τωρα θα μου πεις τι σχεση εχουν αυτα με την 6500 αλλα και αυτη Samsung ειναι.
Για τη συγκριση, η σονυ 5500 που ειχα παλαιοτερα για λιγο διαστημα, ειχε φανταστικες σκοτεινες σκηνες. (ειχε βεβαια clouding)

Reaction score
0
Απάντηση: Φαινόμενο ghosting στην samsung

Ετσι ακριβώς κάνει και στην δική μου...Εκπληκτική θέαση στις φωτεινές σκηνές, αλλά όπως αναφέρεις και συ, στις σκοτεινές χάλια...Αντε να δούμε τι θα κάνουμε...?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.077
Members
38.525