Φακοί+σώμα Canon

Reaction score
164
Χρόνο δεν έχουμε πλέον καθόλου και είναι κρίμα να κάθονται 364 μέρες το χρονο...

Ο φωτογραφικός μου εξοπλισμός αποτελείται κυρίως από:

-Canon EOS 20D.

Σύνολο λήψεων... Ζήτημα αν είναι 2000... (Στις SLR αυτου του επιπέδου αρχίζομε να λέμε ότι κάτι είναι χρησιμοποιημένο πάνω από τα 10000 κλικ...)

-Grip BG-E2

Παίρνει δεύτερη μπαταρία, έχει πλήκτρα που βοηθούν στην κατακόρυφη φωτογράφιση. Τιμή καινούριου 168€

- EF 17-40mm f/4L USM

Το κόκκινο δαχτυλίδι τα λέει όλα. Εξαιρετική απόδοση και κατασκευή. Φοβερά γρήγορη και αθόρυβη εστίαση. Τιμή καινούριου 679€

-EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Πολύ καλή επιλογή για μικρός τηλεφακός σε ψηφιακά σώματα ή για καθημερινή χρήση σε FF ή αναλογικά σώματα. Έχει σύστημα σταθεροποίησης. Τιμή καινούριου: 469€

- EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 USM

Ο φακός του κιτ. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είναι μικρός και ελαφρύς.

- EF 100-300mm f/4.5-5.6 USM

Πολύ τίμιος φακός, με ιδιαίτερα γρήγοη εστίαση. Ο μοναικός στην κατηγορία του με Ring USM μοτέρ εστίασης. Τιμή καινούριου: 329€

- EF 50mm f/1.8 USM

Εξαιρετικός φακός για τα χρήματά του. Είναι γνωστός ως "Plastic fantastic". Τιμή καινούριου 90€

Speedlite 580EX

Το μεγάλο φλας της Canon με πάρα πολλές δυνατότητες. Εξτρά καλώδιο TTL extender για χρήση εκτός μηχανής. Τιμή καινούριου φλας 449€. Το καλώδιο πρέπει να έχει γύρω στα 60€ αν θυμάμαι καλά.

-TC-80N3 timer remote

Πάρα πολλές δυνατότητες (λήψη ορισμένου αριθμού φωτογραφιών, ανά ορισμένο χρονικό διάστημα κτλ). Τιμή καινούριου: 134€

Όλα είναι σε άριστη κατάσταση, οι φακοί έχουν εξτρά hoods και φίλτρα Hoya πολλαπλών επιστρώσεων (είναι ιδιαίτερα ακριβά).

Αν αγοραστούν όλα πακέτο, θα δοθεί το σώμα δώρο, καθώς και μερικά ιδιαίτερα ακριβά αξεσουάρ (τρίποδο και μονόποδο Manfrotto, extender X1.4, τσάντα Lowepro Computreker κα)
Θα προτιμούσα να τα δώσω με τη μία. Καλό θα ήταν, αν θέλετε ξεχωριστά κομάτια, να συνεννοηθείτε μεταξύ σας να πάρετε και τα δώρα σας!

Reaction score
5
Βασίλη λυπάμαι, ξέρω πώς είναι να αποχωρίζεσαι τέτοια πράγματα.

Ενδιαφέρομαι για το τρίποδο, αν πουλιέται ξεχωριστά. Ή αν δοθεί σε κάποιον άλλον το αγοράζω.

Reaction score
4.910
Εγώ ενδιαφέρομαι για τρίποδο ,extender, και για τον 17-40, για το grip, και το εξτρά καλώδιο TTL extender για χρήση εκτός μηχανής.

Reaction score
5
Έχουμε σχεδόν τους ίδιους φακούς! :107:

Τιμούλες δεν είπες Βασίλη. Πλειστηριασμό θα κάνουμε;:111:

Reaction score
164
Πριν από όλες τις απαντήσεις, πήρα Pm από συμφορουμίτη, οπότε περίμενα να κλείσουμε με αυτόν...
Πουλήθηκαν: Το τρίποδο, το μονόποδο, οι κεφαλές, και ο 17-40, το ξαναδιευκρινίζω, πριν καν το πρώτο post του Άκη...

Οι ενδιαφερόμενοι έxουν pm...

Reaction score
5
Καλοτάξιδα παίδες.

Βασίλη, έχω περίπου τα ίδια με σένα, εκτός καλού τριπόδου! :107:
Πού θα μου πάει όμως! :107:

Reaction score
164
Θα απρακαλούσα, να απαντήσουν, θετικά ή αρνητικά, όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιατί τα πράγματα είναι πολλά και η κατάσταση αρχίζει και περιπλέκται.
Από εμένα νέα, από Δευτέρα. Καλό ΣΚ

Reaction score
2
πραγματικά κρίμα να βλέπεις κάποιον που αγαπαέι και ασχολείται πραγματικά με την φωτογραφία να πουλάει τον εξοπλισμό του... επειδή όμως πάντα υπάρχουν πράγματα που ονειρευόμαστε και οι προτεραιότητες μας δεν είναι πάντα οι ίδιες, εγώ να σου ευχηθώ η επόμενη μηχανή σου να είναι μια ας πούμε FF 7D εαν και όποτε βγει, παρέα με τον καλύτερο L της επιλογής σου!

τώρα, εαν έχει μείνει κάτι από όλα τα παραπάνω, θα με ενδιέφερε να μάθω μια τιμή για το grip που νομίζω ότι ταιριάζει στην 30D που έχω, όπως και για το extender 1.4x, το flash μαζί με το καλώδιο του, το remote και την τσάντα.

πάντως την 20d (με 2000 λήψεις θεωρείται αχρησιμοποιητη οταν έχει ζωή κλείστρου τα 100.000!) όποιος την πάρει ακόμα και τώρα, με έναν ψιλοκαλό φακό, πραγματικά είναι άλλη κλάση σε σύγκριση με τις point&shoot με τα 500Mpixels και τον φακό σε μέγεθος καρφίτσας...

Reaction score
164
Θα ξαναπαρκαλούσα, να μου απαντήσουν όσι έχουν επικοιννήσει μαζί μου, για το αν ενδιαφέρονται ή όχι.
Επειδή έχω πάρει Pm σχετικά, η τσάντα είναι η:

Lowepro Computrekker AW

Reaction score
4.910
Άμεσα ενδιαφερόμουν για τον ευρυγώνιο. Για τα υπόλοιπα όχι άμεσα δυστυχώς. Ελπίζω να τα δώσεις τόσο γρήγορα ώστε μην περάσει αρκετός καιρός και μπορέσω λόγω οικονομικών να ενδιαφερθώ ξανά.
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση

Reaction score
164
Σούμα του τι έχει περισσέψει:

-Canon EOS 20D.

Σύνολο λήψεων... Ζήτημα αν είναι 2000... (Στις SLR αυτου του επιπέδου αρχίζομε να λέμε ότι κάτι είναι χρησιμοποιημένο πάνω από τα 10000 κλικ...)

-Grip BG-E2

Παίρνει δεύτερη μπαταρία, έχει πλήκτρα που βοηθούν στην κατακόρυφη φωτογράφιση. Τιμή καινούριου 168€

-EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Πολύ καλή επιλογή για μικρός τηλεφακός σε ψηφιακά σώματα ή για καθημερινή χρήση σε FF ή αναλογικά σώματα. Έχει σύστημα σταθεροποίησης. Τιμή καινούριου: 469€

- EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 USM

Ο φακός του κιτ. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είναι μικρός και ελαφρύς.

- EF 50mm f/1.8 USM

Εξαιρετικός φακός για τα χρήματά του. Είναι γνωστός ως "Plastic fantastic". Τιμή καινούριου 90€

Speedlite 580EX

Το μεγάλο φλας της Canon με πάρα πολλές δυνατότητες. Εξτρά καλώδιο TTL extender για χρήση εκτός μηχανής. Τιμή καινούριου φλας 449€. Το καλώδιο πρέπει να έχει γύρω στα 60€ αν θυμάμαι καλά.

-TC-80N3 timer remote

Πάρα πολλές δυνατότητες (λήψη ορισμένου αριθμού φωτογραφιών, ανά ορισμένο χρονικό διάστημα κτλ). Τιμή καινούριου: 134€

-Tamron 1.4X SP AF TC Teleconverter

-Lowepro Computrekker AW

Και αρκετά ψιλολόγια :)

Reaction score
0
Βασιλη, νομιζω οτι εχω απο παλαιοτερα το τηλεφωνο σου. Ενδιαφερομαι για το timer remot, την τσαντουλα και εαν βρεθούμε απο κοντά, θα μου δείξεις τι άλλα έχεις και θα διαλέξω. Εαν βρώ το τηλέφωνό σου θα σε πάρω να κανονίσουμε να βρεθούμε.

Reaction score
164
Το πρώτο πακέτο έφυγε. Καλορίζικα Γιώργο και σε ευχαριστώ!

Το δεύτερο περιμένει τον κούριερ, αμπαλαρισμένο λες και θα πάει στο Ιράκ. :138:

GTX

Reaction score
39
Το πρώτο πακέτο έφυγε. Καλορίζικα Γιώργο και σε ευχαριστώ!
Κι εγω σ'ευχαριστώ Βασίλη :116:
Από την ώρα που μπήκα σπίτι με αυτά ασχολούμαι :120:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.219
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79