Φακοί Sigma (CANON EOS)

Reaction score
0
1) Sigma EX ASPHERICAL 28-70 mm/ F2.8

2) Sigma EX ASPHERICAL HSM 17-35 mm/ F2.8-4

Τους αγόρασα για χρήση με Canon EOS-20D. Όταν πήρα την ΕOS-5D τους παρόπλισα αφού χρησιμοποιώ πλέον μόνο φακούς σειράς L.

Οι φακοί είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ χρησιμοποιημένοι, στην πολυτελή υφασμάτινη συσκευασία τους, για CANON EOS .....
...Παρουσιάζουν μικροπροβλήματα στην αυτόματη εστίαση (δεν επιτυγχάνουν την άμεση εστίαση των φακών της Canon), αλλά η ποιότητα των λήψεων είναι εξαίρετη.

-Είμαι επαρχία και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τυχόν service για πλήρη εξάλειψη των μικροπροβλημάτων εστίασης των φακών. Για τον λόγο αυτό τους ...σκοτώνω..

Και οι δύο φακοί πακέτο στα 260 ευρώ !!!!! Επαναλαμβάνω ότι είναι σαν καινούργιοι!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ. Στέλνω παντού μετά από κατάθεση.

Reaction score
0
Όταν λες "...Παρουσιάζουν μικροπροβλήματα στην αυτόματη εστίαση (δεν επιτυγχάνουν την άμεση εστίαση των φακών της Canon)" εννοείς πως δεν εστιάζουν αμέσως -πάνε μπρος πίσ από το θέμα (όπως π.χ. κάνουν κάποιοι φακοί σε χαμηλό φωτισμό ή ιδιαίτερες συνθήκες) ή πως δεν εστιάζουν γενικά;

Reaction score
0
Οι φακοί λειτουργούσαν άψογα με την Canon 20D (η οποία ήταν μηχανή crop..)

Με την 5D (FF) , όπως πρόσφατα δοκίμασα, παρουσιάζουν δυσκολίες στην αυτόματη εστίαση ( ενώ η ποιότητα λήψης παραμένει κορυφαία...)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.423
Members
38.696
Νεότερο μέλος