Φημες Για Benq 8720

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Lens shift
Τροχος 8 σημειων
Αντιθεση 5000:1
Ηλεκτρονικο zoom και focus
Τιμη?Μαλλον η ιδια με τον 8700+

Να και ενα καταστημα που τον εχει ηδη στους καταλογους του:
http://www.projectorsplus.ca/BENQ.html

Οποιος εχει αλλα νεα, ας μας φωτισει(για εσας παει κυριε Ν.Β.) :wink:

Reaction score
0
Μάρτιο;;;Εγώ πίστευα πως θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.Κρίμα γιατί τον περιμένω από το καλοκαίρι που είχανε βγει φήμες για την κυκλοφορία του.Να προσθέσω στα χαρακτηριστικά του και την ύπαρξη HDMI.Ανδρέα, όταν λες ίδια τιμή με τον BenQ 8700+ εννοείς την τιμή που είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε ή την τωρινή;Ο 8700+ θα καταργηθεί;

Reaction score
0
Ανδρεά, ο Καναδός το έχει κάνει publish και κάνα 3αρη μήνες, μάλιστα είχε γίνει θέμα και στο AVSForum που συμμετέχει άλλα δεν επιβεαβωση τις πληροφορίες...

Τώρα γιατί μας βάζεις στην πρίζα και εγώ για Ιανουάριο τον περίμενα... ρε λέτε να γίνει σίριαλ το συγκεκριμένο μηχάνημα?

Α και από ότι κατάλαβα ο 8700+ θα παράμεινε στην αγορά... (με μειωμένη τιμή ?) στα πρότυπα 7200-7205 τις IF που παρεμπιπτόντως ετοιμάζει για Ιανουάριο τον 7210...

Reaction score
0
H Ενημέρωση που έχω από την BENQ Europe είναι για τον IANOΥΑΡΙΟ.
Aν προσέξεις στο καναδέζικο site γράφει TBA=To be available, και δεν ξέρει ούτε τα βασικά χαρακτηριστικά..

Σε γενικές γραμμές τα βασικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ, δεν είμαι σίγουρος για τον Faroudja ή αν είναι Silicon Image

Η τιμή θα είναι σε παρόμοια επιπεδα με τον ΟPTOMA H77.

Ηδη ζήτησα από την Benq περισσότερη πληροφόρηση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νικο, ευχαριστω.
Καλο θα ηταν να ειχαμε περισσοτερα σημεια αναφορας καθως υπαρχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον για το συγκεκριμενο μοντελο. :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.328
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis