Φθηνή FullHD βιντεοκάμερα

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας φθηνής FullHD βιντεοκάμερας, με όριο τα 150€.

Η χρήση της καθαρά ερασιτεχνικά, για στιγμές της πολυμελούς οικογένειας μου, κανα 2-3 φορές το μήνα.....αλλά να είναι εύχρηστη πολύ!!

Ακούω προτάσεις.....

Reaction score
0
Απάντηση: Φθηνή FullHD βιντεοκάμερα

Με μια πρόχειρη ματιά στις επιλογές που έχω, βρήκα ελκυστική την παρακάτω:

Samsung HMX-F80BP

Την έχει κανένας?? Γνώμες??

Reaction score
205

την ημερα η εικονα της θα ειναι ικανοποιητικη.. την νυχτα ομως θα βαζεις τα κλαματα με αυτο που θα βλεπεις

Reaction score
0

την ημερα η εικονα της θα ειναι ικανοποιητικη.. την νυχτα ομως θα βαζεις τα κλαματα με αυτο που θα βλεπεις
Καμμιά άλλη επιλογή στα λεφτά αυτά??

Reaction score
7

Εχω την εντύπωση οτι με τα χρηματα αυτά δεν βρίσκεις αξιόλογη HD. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί κατασκευαστές υπόσχονται fullHD 1920x1080 με ανάλυση αισθητήρα κάτω από 2 Mpixel.
Δες για canon με περισσότερα χρήματα.

Reaction score
38

Πιο πρακτική κι εύχρηστη απ' αυτή (και αντιστοίχων προδιαγραφών άλλων εταιριών εννοείται) δεν θα βρείς !!! HD Video κυριολεκτικά στο τσεπάκι σου. skroutz.gr/s/431609/Sony-DSC-WX50.html

L

LLLEFTERIS

Guest

Πιο πρακτική κι εύχρηστη απ' αυτή (και αντιστοίχων προδιαγραφών άλλων εταιριών εννοείται) δεν θα βρείς !!! HD Video κυριολεκτικά στο τσεπάκι σου. skroutz.gr/s/431609/Sony-DSC-WX50.html
Με 50i και οχι 50p και μονο 17mbps καλυτερα να κρατησει τα λεφτα στο τσεπακι του παρα την φωτογραφικη.

Συν οτι μαλλον αυτη δεν εχει συνεχες Auto Focus στην ληψη βιντεο με αποτελεσμα να βγαζεις αρκετες θολες σκηνες.

Μην περιμενεις να βρεις Full HD με 150 ευρω.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.522