Φιλιπς mcd908,σε συνδεση με Logitech Z-5500.

Reaction score
3
Να μια ακομη τρελλα.
Εχω ενα συστηματακι Φιλιπς,το http://www.avmentor.gr/reviews/philips_mcd908_2.htm ,που θα ηθελα να ρωτησω,αν μπορω να το συνδεσω οπως ειναι,ωστε να παιρνει σημα απο ενα 5.1 Logitech Ζ-5500,που εχω στον υπολογιστη μου,για να εχω καποια ποιοτητα,μιας και μια αλλη σκεψη που εκανα,την εβαλα στο ψυγειο προς το παρον.
Tωρα,εχω βαλει απλως τα ηχεια του Φιλιπς,στη θεση των μπροστινων ηχειων του Logitech,και βεβαια η ποιοτητα,ειναι πολυ καλυτερη,αλλα σκεφτομαι,οτι αν βαλω ολο το συστημα μαζι,ωστε τα ηχεια να παιρνουν απο το Φιλιπς και τη λαμπα του,και οχι απο το Logitech,η ποιοτητα,θα γινει ακομα καλυτερη.
Τι λετε,γινεται;

Reaction score
3
Απάντηση: Φιλιπς mcd908,σε συνδεση με Logitech Z-5500.

Τελικα,μετα απο κουβεντα με φιλο που ασχολειται επαγγελματικα,εγινε.
Εβαλα ενα καλωδιο,mini jack σε διπλο RCA,και συνεδεσα το mini jack, στο πρασινο,(εμπρος ηχεια),του υπολογιστη,και τα RCA,στο AUX,του Φιλιπς.
Το συστημα,παιζει μια χαρα,σε στερεο πηγες,μονο απο τα δυο εμπρος,και οταν του εβαλα ενα CD DTS , 5.1,παιζανε ολα τα ηχεια,ΑΛΛΑ,
δε δουλευει το κοντρολ της Logitech,για ολα τα ηχεια,παρα μονον για τα υπολοιπα τρια,εκτος δηλαδη απο τα μπροστινα,που τα κανονιζει το ενισχυτικο της Φιλιπς.
Πως λοιπον,να κανονιζω τις σταθμες,εμπρος-κεντρο-πισω,εφοσον δεν λειτουργει το test tone,που εχει το κοντρολ του Logitech,για τα μπροστινα ηχεια,αφου του εβγαλα το καλωδιο που ειχε και τα ελεγχε;
Μονον με το αυτι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.198
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike