Φτηνή Οθόνη

Reaction score
0
Γεια χαρά σε όλους.
Θέλω να πάρω μια οθόνη για το εξοχικό αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα, μιας και θα την χρησιμοποιώ μια φορά στο τόσο.
Σκεφτόμουν να πάρω μια μεταχειρισμένη απο τις πολλές που δίνουν πολλόι φίλοι εδώ μέσα, μέχρι που είδα αυτό εδώ:
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.140165

Την ξέρει ή την έχει αγοράσει κανείς;
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είναι μιας χρήσης και πάνε τσάμπα τα χρήματα.
Βέβαια με τέτοια τιμή τι ψάχνω να βρώ......
Γιαυτό λοιπόν ρωτώ εσάς μήπως και ξέρει κάποιος κάτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Είναι 2Χ1,5μ. Δηλαδή 4:3. Άρα σε προβολή 16:9 θα μπορείς να εκμεταλλευτείς μόνο το 1,5μ πλάτος, κάπου στις 65-75 ίντσες.
Προσωπικά είχα πάρει για το εξοχικό στα 70 ευρώ μια οθόνη σε τρίποδο από το Πλαίσιο που με έχει καλλύψει πλήρως. Η ποιότητα του πανιού είναι ας πούμε...entry level, αλλά για 70 ευρώ είναι μια χαρά. Ζάρες κλπ δεν κάνει, τοποθετείται όπως ακριβώς σε βολέυει...μια χαρά. Δες και τις μεταχειρισμένες, κάποιος πουλάει μια da-lite χωρίς ζάρες στα 100 ευρώ.

Reaction score
25
Πάντως η τιμή είναι τόσο χαμηλή που και αν κατι δεν παει καλά , σκέψου ότι πηγες ένα βραδυ για φαγητό με την συνοδό σου σε ένα εστιατόριο και απλά δεν φαγατε καλά..... :DΔεν χάλασε και ο κόσμος!

Reaction score
0
Θοδωρής Ραδιώτης said:
Είναι 2Χ1,5μ. Δηλαδή 4:3. Άρα σε προβολή 16:9 θα μπορείς να εκμεταλλευτείς μόνο το 1,5μ πλάτος, κάπου στις 65-75 ίντσες.
Δεν το κατάλαβα αυτό Θοδωρή,γιατί αφού έχει 2μ πλάτος θα εκμεταλλευτώ μόνο το 1,5μ;
Νομίζω ότι στο 4:3 θα θα εκμεταλλευτώ μόνο το 1,5μ.
Πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση, μάλλον θα πάω να την πάρω.

Reaction score
0
ναι, σορρυ, δικό μου λάθος.
μπέρδεψα το πλάτος με το ύψος. σαφώς τα 2μ τα εκμεταλλευθείς, οπότε μιλάμε για περίπου 90 ίντσες. σε αυτή την περίπτωση το μέγεθος της εικόνας είναι άκρως ικανοποιητικό.
go for it

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.384
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ