Φτηνα Ηχεια 5.1

Reaction score
0
Εχω εναν ενισχυτη yamaha DSP A2 και ψαχνω ενα 5.1 συστημα ηχειων οικονομικο..προτιμω ηχεια βασης και οχι κολωνες,λογω χωρου..Το συστημα θα χρησιμοπειται πιο πολυ για ταινιες και οχι τοσο για μουσικη..Εχουμε καμια καλη και κυριως οικονομικη προταση?

Reaction score
0
Απάντηση: Φτηνα Ηχεια 5.1

Επειδη ειναι για δευτερευοντα χωρο μεχρι 300 μαξιμουμ...

Reaction score
0

PIONEER S-HS100 . αυτα τα εχει η pixmania.com 190 +αποστολη για κυπρο. Τα εχει ενας φιλος και για μικρα HT ειναι αψογα.

Reaction score
0

Reaction score
0

Eυχαριστω για τισ απαντησεις..κατι τετοιο εψαχνα σε στυλ δορυφορο!!Θα παω να ριξω μια ματια εδω στο καταστημα Θεσ/κης

Reaction score
6

Reaction score
0

Γειά σας παιδιά.Και εγώ ψάχνω για δευτερεύοντα χώρο 15 τετραγωνικών,ένα σετ 5.1,μέχρι τα 300 ευρώ.Έχω έναν MARANTZ SR 6200 και έχω βρει από amazon.co.uk τα Tannoy SFX 5.1 σε πολύ καλή τιμή,και λέω να τα χτυπήσω.Έχω δύο ερωτήματα.1)Θα ταιριάξουν με τον MARANTZ?2)Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα?Ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Ναι,απλά μην περιμένετε τρελές εντάσεις,λόγω χαμηλής ευαισθησία των ηχείων.
Πάντως για 15τμ δεν θα έχετε πρόβλημα.

Reaction score
0

Δυστυχως το electrowelt24.de δε στελνει ελλαδα..κριμα!!!

Reaction score
0

Δυστηχως ειμαστε ατυχοι..Ουτε αυτο στελνει εκτος Γερμανιας...Ευχαριστω παντος για τα λινκς και τη βοηθεια!!!!

ryk

Reaction score
925

Δυστηχως ειμαστε ατυχοι..Ουτε αυτο στελνει εκτος Γερμανιας...Ευχαριστω παντος για τα λινκς και τη βοηθεια!!!!
Μας μπανάρανε οι Γερμανοί? χμμμμμ....
Πάντως από το electrowelt24 είχα ψωνίσει τον Σεπτέμβρη (μια προσφορά στο e-bay, για κοίτα και εκεί...)

Reaction score
0

Μαλλον ναι....Κοιταξα δεν υπαρζει τιποτα...Τα εχω ψαξει ολα λεμε...

Reaction score
0

Τελικα πηρα τα infinity primus HCS 5.1.Στην Ελλαδα τα πουλανε 463 ευρω η φτηνοτερη τιμη.Τα πηρα απο Γερμανια 220 συν 50 τα μεταφορικα λογω βαρους συνολο 270.Φενονται πολυ καλοφτιαγμενα με επιχρυσους ακροδεκτες...Αντε να τα δω με τον Yamaha A2 τι μπορουν να κανουν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Kαλοάκουστα!

Περιμένουμε εντυπώσεις και φώτο για οφθαλμόλουτρο..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Τελικα πηρα τα infinity primus HCS 5.1.Στην Ελλαδα τα πουλανε 463 ευρω η φτηνοτερη τιμη.Τα πηρα απο Γερμανια 220 συν 50 τα μεταφορικα λογω βαρους συνολο 270.Φενονται πολυ καλοφτιαγμενα με επιχρυσους ακροδεκτες...Αντε να τα δω με τον Yamaha A2 τι μπορουν να κανουν.

Σούπερ επιλογή για αυτά τα χρήματα.
Εδώ και λίγο καιρό η σειρά Primus της Ιnfinity είναι discontinued .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier