Φτηνα Ηχεια 5.1

Reaction score
0
Απάντηση: Φτηνα Ηχεια 5.1

Μηπως τελικα οσο πιο παλια τοσο πιο καλα ποιοτικα τουλαχιστον?Απο τη μια η τεχνολογια και απο την αλλη η μη ζητηση των αγαθων εχουν κανει τις μεγαλες εταιριες να ριξουν την ποιοτητα δυστηχως...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Μηπως τελικα οσο πιο παλια τοσο πιο καλα ποιοτικα τουλαχιστον?Απο τη μια η τεχνολογια και απο την αλλη η μη ζητηση των αγαθων εχουν κανει τις μεγαλες εταιριες να ριξουν την ποιοτητα δυστηχως...
Δεν το είπα για αυτό.
Οταν ενα προιόν σταματά να παράγεται , όπου υπάρχει στοκ , το σκοτώνουν, προς τέρψιν αυτών που θέλουν ποιότητα και όχι τελευταίο μοντέλο.

Reaction score
0

Επειδη θελω να τα ρυθμισω σωστα (θυμιζω παλι τη μαρκα infinity primus hcs 5.1) να τα βαλω small η large?..Ο ενισχυτης ειναι ο yamaha dsp A-2.Μεσα στο manual λεει οτι π.χ για τα κυρια ηχεια επιλεξτε large οταν το κεντρικο σας ειναι περιπου το ιδιο μεγεθος με τα κυρια ηχεια..Για το sub,οι επιλογεσ ειναι sw kai sw/both..Θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.471

Small.
Sw.

Kαι πες μας αν έχει ανεξάρτητη ρύθμιση cross για κάθε ηχείο,ή ανα ζώνη ηχείων ή κοινό για όλα τα ηχεία.

Reaction score
0

Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.Δεν ξερω αν καταλαβα σωστα την ερωτηση σου.Εννοεις αν εχει ρυθμιση ο ενισχυτης?...Απ οτι θυμαμαι ναι εχει ξεχωριστη για καθε ηχειο οσον αφορα την ενταση τους Για το sub στα ποσα hz πρεπει να ειναι to crossover και το volume?

Reaction score
0

Αφου συνηλθα απο το σοκ ας γραψω και μερικα πραγματα..Βαζωντας το cunning stunts των metallica.Το σπιτι ετρεμε ολοκληρο απο τα μπασα..Καθαρα ηχεια με τρομερη διαυγεια και στους διαλογους..Ωραια εφε..οι εκρηξεις και το περπατημα των δυνοσαυρων στο j.park...ακουγονται ακομα στα αυτια.Συναγωνιζονται ανετα το συστημα των acoustic energy 209 και aegis one και velodyne που εχω στον κυριως χωρο.Για 220 ευρω ισως ηταν η καλυτερη επιλογη.Ευχαριστω πολυ το φιλο που μου τα προτεινε..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.471

Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.Δεν ξερω αν καταλαβα σωστα την ερωτηση σου.Εννοεις αν εχει ρυθμιση ο ενισχυτης?...Απ οτι θυμαμαι ναι εχει ξεχωριστη για καθε ηχειο οσον αφορα την ενταση τους Για το sub στα ποσα hz πρεπει να ειναι to crossover και το volume?
Μάλλον κατάλαβα.
Αν το σετ είναι αυτό:

τοτε το cross στα 100Hz και το volume του sub στην μέση.

Reaction score
0

Καλησπέρα.Φίλε Reptile είναι μικρά σε διαστάσεις που θέλω για υπνοδωμάτιο ένα τέτοιο σετ,μιας και έχω έναν marantz sr 6200 και κάθεται,να τα πάρω και εγώ?Αν μπορείς μου λες από ποιό μαγαζί τα πήρες από γερμανία 220 ευρώ?Ευχαριστώ.

Reaction score
0

για κ απο μενα επιδη λογο γυναικας αναγκαζομαι να αποχωριστο τα θηριακια μου ψαχνομαι κ εγω, ημουνα αναμεσα σε HT 4000 k σε emphasis 5 αλλα με αυτα που διαβασα για το συγγεκριμενο σετακι μπερδευτικα ακομα περισοτερο,με ενδιαφερουν τοσο για μουσικη απο sacd οσο κ ταινιες αλλα λογο δντ το μπατζετ ειναι στα 400-500Ε καμια ιδεα απο πιο ψαγμενους?

Reaction score
0

Γεια χαρα φιλε.Σου εστειλα το λινκ με p.m
Χρόνια πολλά!
Επειδή ενδιαφέρομαι για τα ηχεία μπορείς να στείλεις το κατάστημα απόόπου τα αγόρασες?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.987

Γιατί ρε παίδες με pm το κατάστημα? Δεν απαγορεύεται να γράφουμε από πού αγοράσαμε κάτι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.406
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas