'Φτηνο' Dac ;

Reaction score
0
Παιδιά Dac με usb χωρίς να περάσουμε το ‘όριο’ των 700 Ε ; Σαν οδηγός υπάρχει tascam 01U pro . Ευχαριστώ….

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939
Παιδιά Dac με usb χωρίς να περάσουμε το ‘όριο’ των 700 Ε ; Σαν οδηγός υπάρχει tascam 01U pro . Ευχαριστώ….
Το CD01U Pro είναι ηχητικά ανώτερο από οποιονδήποτε DAC έως τα 700€.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939
Το δοκιμάσαμε ως ολοκληρωμένο player έναντι ενός τετραπλάσιας τιμής ζεύγους transport - DAC της Audiolab, και πήγαμε να μαζέψουμε χόρτα.

Reaction score
1
Το δοκιμάσαμε ως ολοκληρωμένο player έναντι ενός τετραπλάσιας τιμής ζεύγους transport - DAC της Audiolab, και πήγαμε να μαζέψουμε χόρτα.
Νομίζω ότι κάτι σαν το παρακάτω θα ήταν σωστότερη απάντηση και τεκμηρίωση των λόγων σου.

"Δοκιμάσαμε το Tascam ΧΧΧΧ σε αντιπαράθεση με το Audiolab CD-xxx & DAC zzz με συνοδά μηχανήματα τα ααα, ββββ & γγγγ.

Ακουστικά τα α υπερτερούσε.... μπλα μπλα ενώ το β ακουγόταν λιγότερο .... μπλα μπλα κ.λ.π."

Απαντήσεις με αστεϊσμούς και αοριστολογίες εμένα μου φένονται μάλλον πονηρές και σαφέστατα χωρίς υπόσταση.

Bart

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939
Δεκτή και η πονηριά και η αοριστολογία, και ο αστεϊσμός. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό ήδη από πέρισι που έδωσα συνέντευξη στο CNN, τα παίρνω χοντρά από τον Καφάτο για να κάνω τις νότιες κατηγορίες άνω - κάτω, και να έχει το σάιτ επισκεψιμότητα.

Reaction score
8
"Δοκιμάσαμε το Tascam ΧΧΧΧ σε αντιπαράθεση με το Audiolab CD-xxx & DAC zzz με συνοδά μηχανήματα τα ααα, ββββ & γγγγ.

Ακουστικά τα α υπερτερούσε.... μπλα μπλα ενώ το β ακουγόταν λιγότερο .... μπλα μπλα κ.λ.π."
προς μπαρτ
αν διαβαζα Κογια και τα ειχε γραψει ως ανωτερω, ειδικα σημερα που χωρισα με την γκομενα και μου εμεινε μονο η γυναικα, αυτην την στιγμη θα κρατιομουνα με αντικαταθλιπτικα.

Οχι τωρα οτι βλεπω να τα αποφευγω, αλλα αυτο θαταν το τελειωτικο χτυπημα.

προς Κογια
εμπιστευτικα,
ποσα σου δινει βρε;

Reaction score
250
Απάντηση: Re: 'Φτηνο' Dac ;

προς μπαρτ
............. ειδικα σημερα που χωρισα με την γκομενα και μου εμεινε μονο η γυναικα, αυτην την στιγμη θα κρατιομουνα με αντικαταθλιπτικα.

Οχι τωρα οτι βλεπω να τα αποφευγω, αλλα αυτο θαταν το τελειωτικο χτυπημα.

...........
Θανάση Φίλε μου ! Είμαι συγκλονισμένος!:120:
Τι είναι αυτό που έπαθες ρε Φίλε ;;;;Κουράγιο ! Θα έρθουν καλύτερες μέρες.........:425:

Reaction score
1
Δεκτή και η πονηριά και η αοριστολογία, και ο αστεϊσμός. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό ήδη από πέρισι που έδωσα συνέντευξη στο CNN, τα παίρνω χοντρά από τον Καφάτο για να κάνω τις νότιες κατηγορίες άνω - κάτω, και να έχει το σάιτ επισκεψιμότητα.
Δεν γνωρίζω τι εστί Καφάτος, ούτε υπαινίχθηκα ότι τα παίρνεις.

Απλώς πιστεύω ότι όταν εκφέρεις την γνώμη σου θα πρέπει να είσαι περισσότερο τεκμηριωμένος.

Όταν κάποιος συν-φορουμίτης ζητάει την βοήθεια μας / σας καλό θα ήταν οι προτάσεις μας να είναι σοβαρές και τεκμηριωμένες και όχι «χαβαλεντζίδικες». Αλώστε υπάρχουν πολλά threads που σηκώνουν πολύ χαβαλέ.

Δεν νομίζω ότι θα προσέφερα πολλά στον συνφορουμίτη μας που ζητάει ένα φτηνό DAC εάν πόσταρα «Δες και το Bluesky. Είναι φοβερό. Το τεστάραμε με μηχάνημα 5000 Εύρο και μετά πήγαμε για σουβλάκια».

Φιλικά, :605:

Bart

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939
Τους λέω ότι δεν τα παίρνω, δεν με πιστεύουν. Τους λέω ότι τα παίρνω, πάλι δε με πιστεύουν. Τί να κάνωωωωωω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos