Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Από που το αγοράζουμε ?Ριξε μια ματια και για το Cambridge DACMagic. Ειναι καινουργιο και μαλιστα balanced.
Το CD01U Pro είναι ηχητικά ανώτερο από οποιονδήποτε DAC έως τα 700€.Παιδιά Dac με usb χωρίς να περάσουμε το ‘όριο’ των 700 Ε ; Σαν οδηγός υπάρχει tascam 01U pro . Ευχαριστώ….
Τα "στηνουμε" με το Mhdt Havana που πουλαω?Το CD01U Pro είναι ηχητικά ανώτερο από οποιονδήποτε DAC έως τα 700€.
Νομίζω ότι κάτι σαν το παρακάτω θα ήταν σωστότερη απάντηση και τεκμηρίωση των λόγων σου.Το δοκιμάσαμε ως ολοκληρωμένο player έναντι ενός τετραπλάσιας τιμής ζεύγους transport - DAC της Audiolab, και πήγαμε να μαζέψουμε χόρτα.
προς μπαρτ"Δοκιμάσαμε το Tascam ΧΧΧΧ σε αντιπαράθεση με το Audiolab CD-xxx & DAC zzz με συνοδά μηχανήματα τα ααα, ββββ & γγγγ.
Ακουστικά τα α υπερτερούσε.... μπλα μπλα ενώ το β ακουγόταν λιγότερο .... μπλα μπλα κ.λ.π."
Θανάση Φίλε μου ! Είμαι συγκλονισμένος!:120:προς μπαρτ
............. ειδικα σημερα που χωρισα με την γκομενα και μου εμεινε μονο η γυναικα, αυτην την στιγμη θα κρατιομουνα με αντικαταθλιπτικα.
Οχι τωρα οτι βλεπω να τα αποφευγω, αλλα αυτο θαταν το τελειωτικο χτυπημα.
...........
Δεν γνωρίζω τι εστί Καφάτος, ούτε υπαινίχθηκα ότι τα παίρνεις.Δεκτή και η πονηριά και η αοριστολογία, και ο αστεϊσμός. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό ήδη από πέρισι που έδωσα συνέντευξη στο CNN, τα παίρνω χοντρά από τον Καφάτο για να κάνω τις νότιες κατηγορίες άνω - κάτω, και να έχει το σάιτ επισκεψιμότητα.