Φωτα xenon

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Φωτα xenon

Για βοηθήστε ρε παίδες, πώς προφέρεται το 'PIAA' εδώ στο Ελλάδα, γιατί πήρα 2 τηλέφωνα και δεν με κατάλαβαν κάτι μαγαζάτορες...
Ευχαριστώ

Στείλ' τους fax :116: :142:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Ουδεμια διαφορα στη δεμση προκυπτει εκτος του οτι ειναι πολυ πιο ισχυρη με αυτη την λαμπα. η ρυθμιση ειναι εκ των ουκ ανευ και δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο η αυτοματη ρυθμιση υψους που εχει το εργοστασιακο (το διακοπτακι για την χειροκινητη υπαρχει και κανει την ιδια δουλεια)
κανεναν δε θα στραβωσει καποιος με σωστη λαμπα και σωστη ρυθμιση.
Πάνο για δώσε κανένα Link για τέτοια Xenon...

Reaction score
26.181
δεν εχω ρε συ σπυρο
στον δραγκιωτη τα εβαλα που τα παρειγγειλε απο εναν τυπο που εκτος απο το να εισαγει κοντεινερ με xenon την εχει ψαξει πολυ παραπανω.
μαλιστα επειδη εχω μαμα μεσαια σκαλα xenon και ηθελα ενα πολυ γρηγορο , δυνατο και λευκο για τη μεγαλη σκαλα εφτιαξε custom σετακι μετασχηματιστη και λαμπας το οποιο σκοτωνει.
εχω δοκιμασει και αλλα 4 σετ σε διαφορες λαμπες και ποιοτητες , κορεατικο θεικο Η4 με σωστη θεση και στις δυο εστιες και δυνατη λαμπα με βασικο ομως μειονεκτημα την αργη μεταβαση απο μεσαια εστια στη μεγαλη , κινεζο Η4 που δεν εχω αλλαξει ακομα το οποιο και μπλε βγηκε, και ειναι λαθος στην εστια της μεγαλης σκαλας (εκανα πολλες δοκιμες με αυτοσχεδιους αποστατες και μετατροπη στο καλυπτρο (το οποιο και αυτο ηταν λαθος) χωρις ιδιαιτερη επιτυχια )και δεν ειναι και ιδιαιτερα φωτεινο , αλλα ειναι πολυ γρηγορο στο σηνιαλο (θα αλλαχθει παντως με ομοιο του καλου που εβαλα στο μαζντα) , Η7 σε πασσατ καλης ποιοτητας με σωστη θεση στην εστια και αρκετα φωτεινο αλλα λαθος επιλογη (δεν ηταν για reflector , ηθελε H7r) με αποτελεσμα καποιες περιοχες να μην φωτειζονται οσο επρεπε οταν ρυθμιστουν να μην τυφλωνουν τον απεναντι και 9005 για μεγαλη σκαλα στο μαζντα κινεζο το οποιο ηταν απλα χαλια και το εβγαλα για να βαλω το καλο που ανεφερα.
επισης κατα καιρους εχω δοκιμασει και καμια 10 λαμπες συμβατικες (οχι piaa , σε δικο μου αυτοκινητο δηλαδη) και ο λογος ειναι οτι πολλες φορες ταξιδευω βραδυ για ευβοια οπου δεν υπαρχει γενικα φωτισμος και δεν μπορω να πηγαινω με 50 για να βλεπω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Reaction score
26.181
εχω την εντυπωση οτι δεν τα εχει βαλει μεσα ακομα γιατι ειναι ακριβα (σε σχεση με)και ουσιαστικα εγω και αλλοι 3 ψωνισαμε.
δοκιμασε mail η τηλεφωνο

Reaction score
264

Παρηγκηλα ενα σετ Η7 για κορολα 2003 απο το καταστημα που διαφημιζεται στο παρον site,στο επανω δεξιο μερος της σελιδας του avsite.160 ευρω εχει και μολις το βαλει ο φιλος μου θα σας πω τι λεει απο φως.ΕΧΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΥΗΣΗ και δεν ειναι κινεζικο.Αν οχι αυριο,μεθαυριο θα εχετε νεοτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.933
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou