Φωτογράφοι κι όχι μόνο, δείξτε το ταλέντο σας

Reaction score
0
Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Ευχαριστώ Κώστα...

Χμμ... Αναλόγως, η συγκεκριμένη έγραψε ότι υπάρχει από κάτω της... Είχα βάλει ένα πολύχρωμο κουτί (από ένα παιχνίδι του γιού μου) αυτό που βλέπεις πάνω της, είναι ο τίτλος του παιχνιδιού... Αν η σταγόνα είχε πάρει ύψος, θα έγραφε το μισό πάνω μέρος, αυτό που είναι από κάτω, και το μισό κάτω μέρος το πίσω φόντο... (τουλάχιστον έτσι έγινε στις δικές μου)...

Συμπεριφέρονται περίεργα οι άτιμες...:604:

Reaction score
4.963
Re: Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Ο αέρας θα έρπεπε να υπάρχει στα αριστερά, δηλαδή μπροστά και όχι πίσω από την καλλιτέχνιδα.

Σε κάποια μαθήματα ο δάσκαλος είχε πει να υπάρχει αέρας αλλά όχι συγκεκριμένα δεξιά ή αριστερά. Εμένα, προσωπικά, μου άρεσε έτσι.

Η πρώτη μια χαρά είναι -αλλά γιατί σε σέπια;
Επειδή μου σρέσει :137:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.385
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Επειδή μου σρέσει :137:
Συνήθως ο "αέρας" αφήνεται στη μεριά όπου "βλέπει" το θέμα μας ή στη μεριά προς την οποία κινείται, δηλαδή μπροστά από το θέμα και όχι πίσω του. Όχι πως δεν γίνεται και το ανάποδο, απλώς άλλα λέει η μια επιλογή και άλλα η άλλη.

Reaction score
4.963
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Συνήθως ο "αέρας" αφήνεται στη μεριά όπου "βλέπει" το θέμα μας ή στη μεριά προς την οποία κινείται, δηλαδή μπροστά από το θέμα και όχι πίσω του. Όχι πως δεν γίνεται και το ανάποδο, απλώς άλλα λέει η μια επιλογή και άλλα η άλλη.
Το "επειδή μου αρέσει" πήγαινε για τη σέπια. Βρίσκω μια ιδιαίτερη ομορφιά στο ασπρόμαυρο και τη σέπια.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.385

Ασπρόμαυρο μου αρέσει και μένα, αλλά για τίντα όχι η σέπια. Εάν είναι να δώσω τίντα, θα προτιμήσω μια ελαφρά σε σελήνιο ή παλλάδιο, αναλόγως το θέμα φυσικά. Είναι από προεπιλογή της φωτογραφικής σου ή το πειράζεις εσύ αργότερα στην επεξεργασία και συνεπώς το ελέγχεις;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.385
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο

Το "επειδή μου αρέσει" πήγαινε για τη σέπια.
Κατάλαβα το πού πήγαινε, απλώς κάνοντας quote δεν περιλαμβάνονται αυτά που έγραψες εσύ μέσα στο μήνυμά μου.

Reaction score
4.963
Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Ασπρόμαυρο μου αρέσει και μένα, αλλά για τίντα όχι η σέπια. Εάν είναι να δώσω τίντα, θα προτιμήσω μια ελαφρά σε σελήνιο ή παλλάδιο, αναλόγως το θέμα φυσικά. Είναι από προεπιλογή της φωτογραφικής σου ή το πειράζεις εσύ αργότερα στην επεξεργασία και συνεπώς το ελέγχεις;
Ωχ, άγνωστες λέξεις :138:

Δεν έχω κάνει καμιά επεξεργασία. Απλά επιλέγω το εφέ πριν το "κλικ"

Reaction score
4.963
Πολυ ομιχλη ρε παιδι μου...
και πολυ περπατημα ε?
Δεν ήταν τόσο το περπάτημα όσο τα απότομα σκαλιά μέχρι να ανέβεις (όπου σου κόβεται η ανάσα) και η απίστευτη υγρασία (όπου η μπλούζα έσταζε).

Αλλά...εμπειρία!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.326
Η ξανθια κατω αριστερα στη φωτο ηξερε οποτε τι φορουσε...:116::116:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.385

Πού τις πιάνει βρε το μάτι σου.

Reaction score
4.963
Re: Απάντηση: Φωτογράφοι (και όχι μονο) δείξτε το ταλέντο σας

Πού τις πιάνει βρε το μάτι σου.

Θυμάμαι ότι πάλι κάποιος είχε σχολιάσει αυτή την ξανθιά. Να πω ότι φαινόταν το πρόσωπο θα ήταν λογικό...

Reaction score
7

Και οι δύο με τον 50/1.4g, η πρώτη με f/1.4, η δεύτερη με f/4.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@