V
VIDEOMIX
Guest
Πριν λίγες μέρες διεξήχθη ο τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα Αστυνομικά τμήματα του λεκανοπεδίου, έλαβαν μέρος σε ενα πολύ όμορφο πρωτάθλημα. Ο τελικός είχε "τεράστια" ποιότητα και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο αγώνα Α' Εθνικής. Και σε ποιότητα παικτών και ταχύτητας και γενικά θεάματος.
Είχε πολλές φάσεις αλλα και γκόλ ο τελικός.
Πολλοί και οι επώνυμοι καλεσμένοι.
Ήμουν καλεσμένος φωτορεπόρτερ, θα παραθέσω τις επόμενες μέρες τις Φώτος του τελικού.
Ο Τελικός διεξήχθη στο... Καραϊσκάκη.
Υ.Γ. Ευχαριστώ τον αστυνόμο ασφαλείας Διονύση για τις διευκολύνσεις στο έργο μου, τον Μανώλη που βοήθησε στην μεταφορά του φωτογραφικού μου εξοπλισμού, καθώς και την Κατερίνα απο το avsite για την διευκόλυνση σε ενα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην μετακίνησή μου λόγο βλάβης του μεταφορικού μου μέσου.
Είχε πολλές φάσεις αλλα και γκόλ ο τελικός.
Πολλοί και οι επώνυμοι καλεσμένοι.
Ήμουν καλεσμένος φωτορεπόρτερ, θα παραθέσω τις επόμενες μέρες τις Φώτος του τελικού.
Ο Τελικός διεξήχθη στο... Καραϊσκάκη.

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον αστυνόμο ασφαλείας Διονύση για τις διευκολύνσεις στο έργο μου, τον Μανώλη που βοήθησε στην μεταφορά του φωτογραφικού μου εξοπλισμού, καθώς και την Κατερίνα απο το avsite για την διευκόλυνση σε ενα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην μετακίνησή μου λόγο βλάβης του μεταφορικού μου μέσου.