16 Δεκεμβρίου 2007 #1 S Slaughter Μηνύματα 3 Reaction score 0 Δεν μπορω να βρω με τπτ το τηρεαδ όπου ενας user με αβαταρ: Λουκυ Λουκ εγραφε για ενα οδηγο πως να φτια3εις είκονιδια για της ταινιας, χρησιμοποιουσε μακ και photoshop c:c:c:c:c:c: και με σεαρτσ και με τπτ δν μπορω να το βρω
Δεν μπορω να βρω με τπτ το τηρεαδ όπου ενας user με αβαταρ: Λουκυ Λουκ εγραφε για ενα οδηγο πως να φτια3εις είκονιδια για της ταινιας, χρησιμοποιουσε μακ και photoshop c:c:c:c:c:c: και με σεαρτσ και με τπτ δν μπορω να το βρω
16 Δεκεμβρίου 2007 #2 Snow Whitty SRS Μηνύματα 21.448 Reaction score 17.820 Ψυχραιμια.....! Να ρωτησουμε πρωτα,ποιος απο τους φιλους μας εδω, ειχε αβαταρ με τον Λουκυ Λουκ!!!!8) Εγω για παραδειγμα,δεν ημουν αυτος!
Ψυχραιμια.....! Να ρωτησουμε πρωτα,ποιος απο τους φιλους μας εδω, ειχε αβαταρ με τον Λουκυ Λουκ!!!!8) Εγω για παραδειγμα,δεν ημουν αυτος!
16 Δεκεμβρίου 2007 #3 antony6 Μηνύματα 5.072 Reaction score 0 ποιος έχει αβαταρ τον Λουκυ Λουκ ρε παιδια? να βοηθήσουμε τον φίλο "σφαγέα"... καλώς ήρθες με την ευκαιρία.. :happy_4:
ποιος έχει αβαταρ τον Λουκυ Λουκ ρε παιδια? να βοηθήσουμε τον φίλο "σφαγέα"... καλώς ήρθες με την ευκαιρία.. :happy_4:
21 Δεκεμβρίου 2007 #6 NassosT Μηνύματα 1.155 Reaction score 8 Απάντηση: ΧΑΜΕΝΟ ΤΗΡΕΑΔ Μήπως εννοείς αυτό? Μου συμβαίνει κι εμένα συχνά. Είναι τα καλά της ύπαρξης δύο διαφορετικών audio/video forum...
Απάντηση: ΧΑΜΕΝΟ ΤΗΡΕΑΔ Μήπως εννοείς αυτό? Μου συμβαίνει κι εμένα συχνά. Είναι τα καλά της ύπαρξης δύο διαφορετικών audio/video forum...