ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ AKAI CS-MO2

Reaction score
30
Χαιρομαι κ γιατι ηρθε στην ωρα του (πριν τα χριστουγεννα), κ για τη λειτουργικοτητα κ φυσικα για τη χρηση. Καλες ακροασεις Μιχαλη! Καλες γιορτες!!

Reaction score
30
Μιχαλη καλησπερα!! Θελω να σε ρωτησω για το σπρευ στα ποτενσιομετρα επειδη το ανεφερες. Χρησιμοποιεις κατι συγκεκριμενο η ενα απλο σπρευ καθαρισμου επαφων? Επειδη μου κανει κατι νερα ο προενισχυτης κ νομιζω οτι ειναι απο τα ποτενσιομετρα. Ευχαριστω πολυ!!!

Reaction score
100
Βασίλη, συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά τώρα είδα το μήνυμά σου.
Το σπρέι που χρησιμοποιώ λέγεται contact cleaner www.perfects.eu
Δεν νομίζω πως είναι κάποιο "ειδικό" σπρέι, μάλλον το είχα πάρει από το πράκτικερ, αλλά κάνει δουλειά.

Reaction score
30
Τελεια σ' ευχαριστώ πολύ. Έχω ένα αντίστοιχο κ γω σπίτι οπότε θα δοκιμάσω να βάλω. Καλό βράδυ!

Reaction score
15.469
Μόλις παρέλαβα το κασετόφωνο!!!
Δεν άντεξα και το έβαλα αμέσως να παίξει. Είναι λειτουργικότατο, τουλάχιστον στην αναπαραγωγή. Σίγουρα θέλει ένα καθάρισμα στα RCA και λίγο σπρεί στα ποντεσιόμετρα.
Και μια φωτό τοποθετημένο στο rack.
View attachment 42656 Ευχαριστώ ΞΑΝΑ τον Βασίλη για την κίνησή του...:thumbsup:
γουσταρω audiolab - ρακ :D η ντιζα 22αρα ειναι ? εγω ακομα ψαχνω τυφλα παξιμαδια ... αληθεια τι ηχεια εχεις (αν επιτρεπεται) ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.667
γουσταρω audiolab - ρακ :D η ντιζα 22αρα ειναι ? εγω ακομα ψαχνω τυφλα παξιμαδια ... αληθεια τι ηχεια εχεις (αν επιτρεπεται) ?
Γιατί ψάχνεις; Μη μου πεις ότι δεν βρίσκεις.
Αν είναι έτσι πες μου νούμερο ντίζας να σου στείλω όσα θέλεις.

Reaction score
15.469
Γιατί ψάχνεις; Μη μου πεις ότι δεν βρίσκεις.
Αν είναι έτσι πες μου νούμερο ντίζας να σου στείλω όσα θέλεις.
Να 'σαι καλα ! καπου θα τα πετυχω
... εχω παει σε δυο-τρια μαγαζια και δε βρηκα ... η αληθεια δε ψαχνω και πολυ φανατικα ... (4 τυφλα παξιμαδια ... ελεος!) ... αλλα παλι εψαχνα καμμια δεκαρια πυκνωτακια -βρηκα δυο(2 μαγαζια ηρακλειο) ... εψαχνα κατι χυμα καλωδια ηχειων - δεν εχουνε (3 ιντερνετικα μαγαζια) ... κατι συμβαινει ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis