ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ NAKAMITCHI TD700

Reaction score
27.049
ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ Ρ/Κ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?126008-FIAT-128-RALLY&p=1669581#post1669581

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.

Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.221
Αν ήξερα που ήταν οι κασσέτες μου θα δήλωνα συμμετοχή για να φτιάξω στις κόρες μου το πρώτο στερεοφωνικό που είχε και ο μπαμπάς τους που ήταν ένα ραδιοκασσετόφωνο με 2 ηχεία αυτοκινήτου κάπου στο υπνοδωμάτιο των γονιών μου, και με ένα ακόμη κασσετόφωνο που έπαιρνε τις μεγάλες κασσέτες. Λίγο αργότερα μου έφερε δώρο ενας θείος από γερμανία ένα walkman grundig που έγινε το προσωπικό μου στέρεο (εκείνο το πορτοκαλί κουμπί τι λειτουργία είχε δεν μπορώ να θυμηθώ αλλά θυμάμαι το κουμπί του για κάποιο λόγο!), μια κατασκευή με άδεια κουτιά από τσιγάρα κολλημένα μεταξύ τους (Rothmans κυρίως και κάποια marlboro) όπου ενσωματώνονταν 2 ηχεία στα άκρα και το έκοβα στον ώμο σαν να ήταν μεγάλο φορητό στερεοφωνικό και βγαίναμε με την παρέα στην πλατεία για να βάλουμε τραγουδάκια να ακούν τα κοριτσάκια.

Μα να δώσεις άνθρωπε μου το 128 να πάρεις ρ/κφωνο; μπράβο!

Reaction score
27.049
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ NAKAMITCHI TD700

AM ΔΕΝ ΤΟΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΓΩ......

melina

Cargo 200
Reaction score
45.221
Οχι ρε φούστη μου, δεν το πιστεύω, έκανα ένα search στο google και μου το έβγαλε πρώτο-πρώτο στις εικόνες. Αυτό είναι με τη δερμάτινη θήκη του, νομίζω το πορτοκαλί κουμπί ήταν Pause που σταματούσε όμως όσο το κράταγες πατημένο.
Τι μας έκανες βραδιάτικα φίλε μου tigergreg!

Grundig Walkman mit Tasche.jpg

Reaction score
27.049

ΕΙΔΕΣ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΘΥΜΗΣΕΣ"???(ΚΝΙΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)...:laugh:

Reaction score
11

Kαλησπέρα
με ενδιαφερει το Nacamichi

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μπράβο!! εξαιρετικό μηχάνημα, εξαιρετική κίνηση!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δηλώνω συμμετοχή! μπράβο για την κίνηση!!!

Reaction score
27.049

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙ (ΞΥΛΙΝΗ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ 20-25 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΗΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.
ΕΙΧΑ ΚΑΝΗ ΕΝΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 12 ΒΟΛΤ.

Reaction score
27.049

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ....

1.alexgeo1
2.MAD
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΚΑΝΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ/ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Reaction score
27.049

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ.......

http://www.psychicscience.org/random.aspx

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ....

1.alexgeo1
2.MAD
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΚΑΝΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ/ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Reaction score
27.049

2

Random numbers generated Apr 28 2013 at 15:45:55 by www.psychicscience.org
Free educational resources for parapsychology, psychical research & mind magic.

ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ 2 ΔΗΛ Ο MAD.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ NAKAMITCHI TD700

Οχι ρε φούστη μου, δεν το πιστεύω, έκανα ένα search στο google και μου το έβγαλε πρώτο-πρώτο στις εικόνες. Αυτό είναι με τη δερμάτινη θήκη του, νομίζω το πορτοκαλί κουμπί ήταν Pause που σταματούσε όμως όσο το κράταγες πατημένο.
Τι μας έκανες βραδιάτικα φίλε μου tigergreg!

View attachment 26088
Το πρώτο walkman που βγήκε ήταν το Sony (προφανώς) και ήταν αυτό εδώ:

Είχε το εν λόγω πορτοκαλί κουμπί όπως βλέπεις. Αν προσέξεις στην μπροστινή πλευρά πάνω από το μακρόστενο πλήκτρο "stop/eject" είχε μικρόφωνο.
Μα τι χρειάζεται το μικρόφωνο σε ένα τέτοιο μηχάνημα που δεν κάνει εγγραφή; Είναι μόνο player.
Η λειτουργία ήταν η εξής:
Πατώντας το πορτοκαλί κουμπί χαμήλωνε -24dB την μουσική καί έστελνε στα ακουστικά τον ήχο του μικροφώνου, έτσι ώστε άν ήθελε να μάς μιλήσει κάποιος δεν χρειαζόταν ούτε να χαμηλώσουμε την μουσική ούτε να βγάλουμε τα ακουστικά. Οση ώρα κρατούσαμε το πορτοκαλί κουμπί πατημένο ακούγαμε την φωνή του συνομιλητή μας πεντακάθαρα μέσα από τα ακουστικά πάνω από ένα "χαλί" μουσικής. Το πορτοκαλί κουμπί δεν έμενε μόνιμα πατημένο. Μόλις το άφηνες κόβονταν το μικρόφωνο και η μουσική επανερχόταν στην κανονική της ένταση.

Αυτό ήταν το πρώτο walkman με πορτοκαλί κουμπί και όσα επακολούθησαν είχαν αντιγράψει την λειτουργία του Sony. Υπήρχαν κι άλλα walkmans από άλλες μάρκες χωρίς όμως μικρόφωνο. Το πορτοκαλί κουμπί εκεί απλώς λειτουργούσε ως attenuator της έντασης για όση ώρα ήταν πατημένο, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε με κάποιον άνθρωπο όχι όμως ακούγοντας την φωνή του μέσα από τα ακουστικά όπως συνέβαινε με το Sony. Ούτως ή άλλως τα ακουστικά δεν ήταν κλειστού τύπου και μπορούσες να ακούσεις τους ήχους περιβάλλοντος αρκεί η μουσική να ήταν σιγά.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

2

Random numbers generated Apr 28 2013 at 15:45:55 by www.psychicscience.org
Free educational resources for parapsychology, psychical research & mind magic.

ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ 2 ΔΗΛ Ο MAD.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Εγώ ευχαριστώ αγαπητέ φίλε!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss