ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Salofalk

Reaction score
1.127
Salofalk για να μην λήξουν και καταλήξουν στα σκουπίδια και είναι και ακριβά...
απευθύνεται σε ανθρώπους που πάσχουν από το χρόνιο νόσημα της ελκώδους κολίτιδας η κάτι ανάλογο και γνωρίζω οτί τα παίρνουν σε καθημερινή βάση.Αν κάποιο μέλος η συγγενικό/φιλικό πρόσωπο τα χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ.

Reaction score
1.127
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ SULLOFALK

ακριβώς!το κόκκινο κουτί όμως των 500 mg και έχω αρκετα..

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Salofalk

Salofalk για να μην λήξουν και καταλήξουν στα σκουπίδια και είναι και ακριβά...
απευθύνεται σε ανθρώπους που πάσχουν από το χρόνιο νόσημα της ελκώδους κολίτιδας η κάτι ανάλογο και γνωρίζω οτί τα παίρνουν σε καθημερινή βάση.Αν κάποιο μέλος η συγγενικό/φιλικό πρόσωπο τα χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ.

...στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτούλη σου....εκτός από vinyllover είσαι και humanlover....ευχαριστούμε....

...πόσο μαλάκας νιώθω που και που....

...αυτό δεν είναι δείγμα για να με συμπαθήσετε.....αλλά αυτοκριτικής....τελικά δεν λέει τίποτα αν δεν γίνονται πράξεις.....

Reaction score
1.127

Συμφορουμίτη Γιάννη όλοι μπορούμε να κάνουμε πράξεις,δεν κάνω κάτι το φοβερό.απλά μας εχουν τρελάνει μέρα-νύχτα,οτί δήθεν καταστρεφόμαστε και έχουμε μπεί στο καβούκι μας και δεν βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας.πάντως ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..

Reaction score
7.089

μπραβο φιλε μου,με την ευκαιρια να φτιαξουμε ενα θεματακι για δωρεες με "ανθρωπιστικο" χαρακτηρα,φαρμακα,τροφιμα που ισως ληγουν σε λιγο καιρο,ρουχα που δεν φοραμε,παιχνιδια των παιδιων μας που μεγαλωσαν και δεν τα θελουν πλεον,εξοπλισμος μωρων (καροτσακια κλπ) που μας ειναι αχρηστα πλεον. Σιγουρα θα υπαρχουν φιλοι εδω που τα θελουν απλα ντρεπονται να το πουν.

Reaction score
0

...καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...
..επικροτώ την σκέψη του κ. tanto για δημιουργία μιας κατηγορίας ανθρωπιστικού χαρακτήρα....
..ίσως αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος στις δύσκολα οικονομικά επόχές που διανύουμε, να χαρίσουμε σε κάποιον-ιους υλικά αγαθά τα οποία για μας είναι πλέον 'μη κατάλληλα' και όχι άχρηστα!...
Παρακαλώ τον κ. Διαχειριστή του forum να επιληφθεί επί του θέματος....

Reaction score
5.878

μπραβο φιλε μου,με την ευκαιρια να φτιαξουμε ενα θεματακι για δωρεες με "ανθρωπιστικο" χαρακτηρα,φαρμακα,τροφιμα που ισως ληγουν σε λιγο καιρο,ρουχα που δεν φοραμε,παιχνιδια των παιδιων μας που μεγαλωσαν και δεν τα θελουν πλεον,εξοπλισμος μωρων (καροτσακια κλπ) που μας ειναι αχρηστα πλεον. Σιγουρα θα υπαρχουν φιλοι εδω που τα θελουν απλα ντρεπονται να το πουν.
:615:

Reaction score
1.127

παιδιά είναι εξαιρετική ιδέα και χαίρομαι που ήμουν η αφορμή.ας το σκεφτούν οι διαχειριστές.
στο θέμα μας τώρα!ρωτήστε τους φίλους και γνωστούς σας αν υπάρχει κάποιος που τα χρειάζεται.Να φανταστείτε οτί έχουν ιδρύσει σύλλογο και επικοινώνησα με τον ''πρόεδρο'' και του το είπα και ενώ μου είπε οτί θα με καλέσει με έγραψε κανονικά!οπότε για ρωτήστε τον περιγυρο σας γιατί η αλήθεια είναι οτί οι παθήσεις του εντ'ερου είναι λίγο σπανιες αλλά τα φάρμακα ακριβά.

Reaction score
3.093

Παιδια μπραβο,να δειξουμε οτι υπαρχει και η αλλη Ελλαδα!!Οχι μονο της αρπαχτης και της λαμογιας!!!

Reaction score
0
Μεγάλο μπράβο για την κίνησή σου! Ελπίζω να αποτελέσει την αρχή για τέτοιου είδους «προσφορές»!

kid

Reaction score
0

καλησπέρα παιδιά,υπάρχει και το xariseto.gr για οσους δεν γνωρίζουν :107:

Reaction score
1.127

o ενδιαφερόμενος βρέθηκε.να κλείσει παρακαλώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_