13 Οκτωβρίου 2010 #1 Αστέριος Σαμολαδόπουλος Μηνύματα 275 Reaction score 95 Σχεδόν όλα τα τεύχη που είχαν εκδοθεί σε άριστη κατάσταση. Και μερικά National Geographic μαζί. Είμαι Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες.
Σχεδόν όλα τα τεύχη που είχαν εκδοθεί σε άριστη κατάσταση. Και μερικά National Geographic μαζί. Είμαι Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες.
13 Οκτωβρίου 2010 #2 NassosT Μηνύματα 1.155 Reaction score 8 Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ τεύχη ΓΑΙΟΡΑΜΑ-EXPERIMENT Με ενδιαφέρουν τα τεύχη Μαρτίου-Απριλίου 1996 και Μαρτίου-Απριλίου 2003 του Experiment. Ακόμα και για άμεση αγορά.
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ τεύχη ΓΑΙΟΡΑΜΑ-EXPERIMENT Με ενδιαφέρουν τα τεύχη Μαρτίου-Απριλίου 1996 και Μαρτίου-Απριλίου 2003 του Experiment. Ακόμα και για άμεση αγορά.
14 Οκτωβρίου 2010 #3 Αστέριος Σαμολαδόπουλος Μηνύματα 275 Reaction score 95 Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ τεύχη ΓΑΙΟΡΑΜΑ-EXPERIMENT Επειδή υπάρχει θέμα χώρου τα δίνω για να μη καταλήξουν στα σκουπίδια. Θα προτιμούσα να το δώσω όλα μαζί να ξεμπερδεύω.
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ τεύχη ΓΑΙΟΡΑΜΑ-EXPERIMENT Επειδή υπάρχει θέμα χώρου τα δίνω για να μη καταλήξουν στα σκουπίδια. Θα προτιμούσα να το δώσω όλα μαζί να ξεμπερδεύω.
14 Οκτωβρίου 2010 #4 NassosT Μηνύματα 1.155 Reaction score 8 Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ τεύχη ΓΑΙΟΡΑΜΑ-EXPERIMENT Αφού τότε τα χαριζεις ολα μαζί και με την προϋπόθεση οτι υπάρχουν τα παραπάνω δυο τεύχη, τότε τα θέλω εγω.
Απάντηση: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ τεύχη ΓΑΙΟΡΑΜΑ-EXPERIMENT Αφού τότε τα χαριζεις ολα μαζί και με την προϋπόθεση οτι υπάρχουν τα παραπάνω δυο τεύχη, τότε τα θέλω εγω.