ΧΒΟΧ 360 παιχνίδια για KINECT

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Καλησπέρα,

Έχω αγοράσει εδώ και 2 μήνες περίπου ένα XBOX 360 μαζί με τον αισθητήρα kinect.
Να είμαι ειλικρινής αν και αρχικά είχα ενθουσιαστεί και με την ιδέα αλλά και με την υλοποίηση, μετά από την αγορά 2-3 παιχνιδιών εντελώς "φλόμπες" (η χρήση του αισθητήρα σε κάποια παιχνίδια ακόμα και στο μενού ήταν πραγματικό δράμα!) έχω απογοητευτεί...
Η ποικιλία των παιχνιδιών που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά είναι τουλάχιστον αστεία (8-9 παιχνίδια συνολικά) αλλά και από τα παιχνίδια του εξωτερικού (που έχουν ανακοινωθεί ήδη) λείπουν γνωστά ονόματα (όπως πχ Buzz) τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα στο PS3...

Μήπως έχει αγοράσει κάποιος παιχνίδια για το kinect από online κατάστημα του εξωτερικού? (και αν ναι μπορεί να προτείνει κανένα κατάστημα; :109:)
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανένα πρόβλημα από παιχνίδια αγορασμένα από Αμερική? Παίζουν κανονικά? Έχουν "ζώνες" όπως και τα DVD ή όχι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: ΧΒΟΧ 360 παιχνίδια για KINECT

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο AVsite. :107:

Δεν έχω XBox (και συνεπώς ούτε Kinect) αλλά από παλιότερα το έλεγα πως το Kinect δεν απευθύνεται στους κλασικούς gamers αφού τα παιχνίδια που θα είναι συμβατά, θα είναι πολύ περισσότερο προς τη λογική του arcade ή των «αθλητικών»

Για κατάστημα θα σου πρότεινα το play.com που είναι στην Αγγλία, είναι απολύτως αξιόπιστο, έχει δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα, έχει καλές τιμές και επιπλέον αποφεύγεις δύο πιθανούς κινδύνους:

  • το τελωνείο για δέματα εκτός Ευρώπης
  • την πιθανότητα παιχνιδιών άλλης περιοχής που δε θα αναγνωρίζει το μηχάνημά σου
 

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Απάντηση: ΧΒΟΧ 360 παιχνίδια για KINECT

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Νομίζω ότι κάλλιστα θα μπορούσαν να φτιάξουν και RPG για kinect.
Ήδη το Harry Potter το οποίο είναι Kinect compatible (χωρίς βέβαια να παίζεται εξ'ολοκλήρου με Kinect) είναι ένα καλό πρώτο βήμα, αν και πολύ μακρυά από το ιδανικό θα έλεγα...
Είναι κρίμα νομίζω ένα τόσο πρωτοποριακό εργαλείο όπως αυτός ο αισθητήρας να μην χρησιμοποιείται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του...
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα και βλέπουμε :102:
 

Μηνύματα
82
Reaction score
70
Απάντηση: ΧΒΟΧ 360 παιχνίδια για KINECT

Περιμενε μεχρι να το κανουνε να παιζει στο pc...
Θα τραβας μια μουτζα στο media player και θα κανει στοπ !

Περα απο την πλακα δοκίμασε και αυτο

http://www.zavvi.com/home.dept
 

Μηνύματα
89
Reaction score
25
Απάντηση: ΧΒΟΧ 360 παιχνίδια για KINECT

Καλησπέρα,

Όταν το είχα πρωτοπάρει πάνε 2 χρόνια νομίζω, δεν υπήρχαν πολλά παιχνίδια,σήμερα είναι πολύ καλύτερα, και εκτος τα παιχίδια σπορ, χορός, φίτνες, ζώα κτλ που τα βρίσκω και αυτά καλά, έχουν βγει και αλλα πολύ καλά όπως: Child Of Eden ,Forza motorsport 4, The Gunstringer, Kung-fu Impact, βέβαια αναφέρομαι σε παιχνίδια που έχω σαφώς κυκλοφορούν και αλλα, και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος περνάμε με τα παιδιά μου (και μόνος) όμορφες στιγμές!

Ζήτω το kinect:107:
 

Μηνύματα
19
Reaction score
0
Απάντηση: ΧΒΟΧ 360 παιχνίδια για KINECT

amazon.co.uk....μισή τιμή σχεδόν από ότι εδώ.Με αγορές από 25 λίρες και πάνω δωρεάν έξοδα αποστολής.Προχθές παράγγειλα 3 παιχνίδια το just dance 3 kinect το F1 Race Stars και το Tekken Tag Tournament 2,στις 64 και κάτι λίρες.
Από kinect έχω πάρει Forza motorsport 4-just dance kids-kinect Adventures-kinect sports-kinect sports season two-Disneyland Adventures-kinect RUSH και ψάχνω το The gunstringer που έχει μαζί το Fruit Ninja kinect που σπας φρούτα με πολύ γέλιο.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.075
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top