ΧΒΟΧ 360 Laptop !!!

Μηνύματα
1.102
Reaction score
0
Θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε κ να φτιάξετε ένα φορητό χβοχ360 ? Αν ναι τότε καλό θα είναι να δείτε τις παρακάτω φοβερές φωτογραφίες...







Βέβαια δεν είναι κ τόσο κομψό, ούτε ιδιαίτερα μικρό αλλά είναι με 17" οθόνη, έχει όλα τα καλούδια, wifi, σκληρό δίσκο, πληκτρολόγιο κτλ...

Πηγή : http://www.engadget.com/photos/xbox-360-laptop-mk2/

Αν τώρα σκέφτεστε να το κάνετε κ εσείς κ φυσικά έχετε τον χρόνο, τα χρήματα κ την ικανότητα τότε ο παρακάτω οδηγός είναι για εσάς :

http://www.engadget.com/2007/04/18/h...laptop-part-1/

Σύντομα το site είπε ότι θα δώσει κ το 2ο μέρος της κατασκευής.

 






Μηνύματα
7.140
Reaction score
4
Παιδες εγω πριν δυο χρονια επειδη ειμαι και βλαμενος και αφου εφτιαξα διαφορα οπως pc βαλιτσα και αλλα κουφα οπως το motherboard σαν πινακας στον τοιχο μπροστα απο το γραφειο μου με ενα ραφακι για τους δισκους , σκεφτομουν λοιπον επειδη μου ειχε σπασει τα νευρα να εχω δυο κονσολες (ps2/xbox) να την κανω σε μια και να γλυτωσω απο ολη αυτην την ιστορια βαλε βγαλε.
Αν το καλοσκεφτητε δεν ειναι καθολου δυσκολο αν πιανουν λιγο τα χερια σου και μετρας καλα. Μια πολυ μικρη μελετη χρειαζεται και εισαι ετοιμος.
Δεν το εκανα ποτε απο τεμπελια και επειδη ειχα κανει τοσα με τα pc.
Με πλεξυγκλας κανεις παπαδες αμα βρεις καποιον να στα κοβει γιατι ειχα μεγαλα προβληματα και λαδωνα ξυλουργια για να μου τα κοψουν σε συγκεκριμενα σχηματα και σημεια επειδη λιωνει στο κοψιμο και χαλαει την κορδελα(τροχο) που κανει μια περουσια.
Τωρα αρχιζω και σκεφτομαι να το κανω με το ps3 / xbox360 και αυτο πιστευω οτι δεν θα ειναι δυσκολο.
Απλα τα λυπαμαι λιγο ακομη σαν καινουργια σχετικα αλλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα σας ποσταρω φωτος.
Εσεις εχετε κανει κανα κουφο ?
 

Μηνύματα
1.102
Reaction score
0
Εδώ είναι κ το 2ο μέρος της κατασκευής :
http://www.engadget.com/2007/04/25/h...laptop-part-2/

Μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση :








Thus far we've slimmed down the Xbox 360 motherboard, started building the case, hacked up the LCD and modified the power supply. In part 3 we're wire everything together, attach the accesories and get this puppy fired up! Stay tuned!

 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.617
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top