ΧΤΖ Class AP100 Τελικός Ενισχυτής ..

Reaction score
118
Πωλείται ο πιο πάνω τελικός ενισχυτής σε μαύρο χρώμα. Τον αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου από μέλος, αλλά τα σχέδια άλλαξαν.

http://avmentor.gr/reviews/xtz_class_ap_100_0.htm

http://www.xtzsound.eu/en/products/electronics/class-ap100-svart#.UUcLFxynpOF

490Ε

Class A possible to switch over to class AB.

Output power:
2x50W 8 Ohms (Class A)
2x110W 8 Ohms
2x180W 4 Ohms
2x350W 2 Ohms

Bridge mode
1x 370W 8 Ohms
1x 500W 4 Ohms

Reaction score
433
Ο ενίσχυτης ειναι δεύτερο χέρι ή περισσότερα? ξέρεις ποτε περιπου αγοραστηκε απο τον έμπορο?

Reaction score
3.093
Συγνώμη για το off-topic,αλλά έχει σημασία αν ο ενισχυτής είναι δεύτερο,τρίτο ή τέταρτο χερι;
Σημασία έχει ο ενισχυτής να είναι σε κατάσταση ανάλογη των χρημάτων που απαιτεί!!!!

Reaction score
433
Νομίζω οτι δεν πρόκειται για απόρρητη πληροφορία! Και τα χερια παίζουν ρόλο. Οσο λιγότερα τόσο καλυτερα για πολλούς και διάφορους λόγους. Μια πληροφορία οτι πχ εχει αλλάξει 3 χερια ειναι ποιο σημαντική απο μια φωτο που δείχνει ένα μηχάνημα στην πένα για μένα προσωπικα.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Νομίζω οτι δεν πρόκειται για απόρρητη πληροφορία! Και τα χερια παίζουν ρόλο. Οσο λιγότερα τόσο καλυτερα για πολλούς και διάφορους λόγους. Μια πληροφορία οτι πχ εχει αλλάξει 3 χερια ειναι ποιο σημαντική απο μια φωτο που δείχνει ένα μηχάνημα στην πένα για μένα προσωπικα.
Δεκα προσεκτικα χερια ειναι καλυτερα απο εναν μπουνταλα.
Συγγνωμη για την παρεμβαση στην αγγελια.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761
Για να πω κι εγώ τη γνώμη μου νομίζω ότι η γενική εμφάνιση προδίδει αν ένα μηχάνημα είναι σε καλή κατάσταση και είναι το μόνο χειροπιαστό στοιχείο, είναι εκεί μπροστά μας και το βλέπουμε και μπορούμε να το αξιολογήσουμε.
Το πόσα χέρια άλλαξε δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Reaction score
433
Συμφωνω Μιχάλη, αλλα θα βοηθούσε τουλάχιστον εμένα να ήξερα αν ο φίλος που τον πήρε απο μέλος , αυτο το μέλος τον είχε πρώτο χέρι ή και αυτός απο κάποιον άλλον και παει λέγοντας... Αν ήταν του κουτιου η αρχική αγορα ή demo. Μια απλη ερώτηση ειναι. Οπως ξέρεις σε πολλές αγγελίες του φόρουμ οι αγορές ειναι απο απόσταση οπότε όση περισσότερη πληροφορία υπαρχει τόσο το καλύτερο.

Συμφωνω με τα παραπάνω οτι καλυτερα 10 χερια έμπειρα παρα 1 χέρι ασχετου, αλλα οπως και να το κάνουμε στα 10 χερια η πιθανότητα κακομεταχείρισης απο κάποιον αυξάνει. Και νομίζω ειναι λογικη απορία κάποιου που καλείτε να δώσει ένα σεβαστό ποσο απο ποσα χερια εχει περάσει.
Αν θέλεις φίλε optimist που απο οτι βλέπω εσυ ήσουν ο προηγούμενος κάτοχος ενημέρωσε αν ησουν εσυ το πρώτο χέρι , αν το πήρες του κουτιου ή ήταν demo.

Ευχαριστω

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Καλημέρα σε όλους,

Μπορείται να ρωτάτε ότι θέλετε, καλύτερα σε πμ για να μη γίνεται απ.

Τον ενισχυτή λοιπόν όπως αναφέρω στην αρχή τον αγόρασα από μέλος και είναι σε υπεράριστη κατάσταση.

http://www.avsite.gr/forum/threads/xtz-τελικος-ενισχυτης.120775/
Σεβομαι τον πωλητη και επιβεβαιωνω τα πανω.

Reaction score
433
Κατανοητό. Δυστυχώς δεν υπαρχει διάθεση να μάθουμε αν ο ενισχυτης αγοράστηκε νέος ή ήταν demo και πόσους κατόχους εχει αλλάξει. Αν πάντως δεν το μαθαίνουμε απλα γιατι δεν εχει ...νοημα με την επιχειρηματολογία 10 έμπειρα χερια καλυτερα απο ένα άπειρο, νομίζω οτι δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις για τους πιθανούς υποψήφιους.

Αφου δεν διαψεύδεται το αντίθετο μπορούμε να υποθέσουμε οτι ο ενισχυτης μπορει να ειναι demo και απο 10 χερια.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Πολυ φοβαμαι οτι την τριχα την εκανες τριχια.
Σεβομαι τα χρηματα αλλα μεσα στα πλαισια του hiend το μηχανημα ειναι τζαμπα και 500 ευρω .
Οταν αγορασα το μηχανημα ( αναγκαζομαι -και ζητω συγγνωμη απο το φιλο Nipe - να το πω μου ηταν αδιαφορο ποσους ιδιοκτητες ειχε το μηχανημα, αλλα μου ηταν γνωστο οτι ο ενισχυτης δεν μπορουσε να ειναι παραπανω απο δυο ετων δεδομενου επισης οτι η Xtz αντιπροσωπευεται λιγο καιρο και οτι ειναι τρεχον μοντελο ).
Ειμαστε νομιζω σοβαροι ανθρωποι και για ενα πεντακοσαρικο δεν θα θυσιαζαμε την ηθικη μας.

Reaction score
433
Γνώμη σου για την τρίχα τριχια, και για το τζάμπα των 500 ευρω...

Συνεπώς για να το κλείνουμε ο ενισχυτης δεν γνωριζουμε απο ποσα χερια εχει περασει και ουτε αν πρόκειται για demo μοντέλο με χρηση και απο τον έμπορο.

Ευχαριστω για την ενημέρωση.

Last edited:

Reaction score
390
Για να πω κι εγώ τη γνώμη μου νομίζω ότι η γενική εμφάνιση προδίδει αν ένα μηχάνημα είναι σε καλή κατάσταση και είναι το μόνο χειροπιαστό στοιχείο, είναι εκεί μπροστά μας και το βλέπουμε και μπορούμε να το αξιολογήσουμε.
Το πόσα χέρια άλλαξε δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Καλησπέρα,
θα ήθελα να πώ οτι θα πρέπει να αποδεχόμαστε την διαφορετική άποψη/αντίληψη του καθενός εξ ημών,επι του θέματος.
Συγκεκριμένα,κάποιον ο οποίος κάνει πολλές αλλαγές στο σύστημά του, ενδεχομένως να μη τον απασχολούν τα ανωτέρω λεχθέντα,επειδή ακριβώς σε λίγο καιρό θα το ξαναπουλήσει,
σε αντίθεση με κάποιον άλλον ο οποίος μπορεί να το κρατήσει για πολύ καιρό και γιατί όχι ,για πάντα.
ευχαριστώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt