Χάρτης Δακτυλίου;

Reaction score
50
Παιδιά πάνω κάτω ξέρω πού εκτείνεται ο δακτύλιος... θέλω όμως πιο συγκεκριμένα όρια. Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω κανέναν online χάρτη του δακτυλίου (εννοώ του μικρού, όπου ισχύει το "μονά-ζυγά"). Ή αν ξέρουμε τα όρια συγκεκριμένα, απλά το ψάχνω στους υπάρχοντες χάρτες.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Reaction score
50
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Βρηκα, βεβαια...

''ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ''

Στείλ' το στον σΚαφάτο και τον Ζερβό......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Μα καλα, περα απο την πλακα, ειναι δυνατο να μην αναφερεται πουθενα στο ιντερνετ ο δακτυλιος???

Μηπως τον εχουν καταργησει και μας δουλευουν?

Reaction score
50
Και μην μου πεις ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που μας δουλεύουν!!! :( :( :(

Περίεργο πάντως να μην υπάρχει................

Στο www.driveme.gr δοκιμάσατε???

Reaction score
0
Μe ένα search όλων των κάτωθι εμφανίζονται αρκετά sites που περιέχουν τις οδούς. Χάρτης δε φαίνεται να υπάρχει
Αλεξάνδρας Χαμοστέρνας Πειραιώς Μάρνη

Reaction score
50
Να χαιρόμαστε το Υπουργείο Συγκοινωνιών αλλά και το Δημοσίας Τάξης.........
Το τέως και το νυν!!!

Αλήθεια, αν κάποιος ΔΕΝ είναι από Αθήνα, πως θα ξέρει να κυκλοφορήσει χωρίς να τον γράψουν???

Έφαγα τον τόπο (και στα Υπουργεία μπήκα) αλλά όπου έψαξα ΔΕΝ κατάφερα να βρω έναν χάρτη........

:( :( :( :( :( :( :(

Reaction score
7
Σε καποιο site υπουργειου εχει και μια τεραστια λιστα με αυτους που γι αυτους δεν ισχυει ο δακτυλιος.... (οι βουλευτες και ΣΙΑ, μεσα, βεβαια...)

Θυμαστε που καποτε ειχε πεσει η ιδεα διοδιων για την εισοδο στο κεντρο...?

Reaction score
50
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Σε καποιο site υπουργειου εχει και μια τεραστια λιστα με αυτους που γι αυτους δεν ισχυει ο δακτυλιος.... (οι βουλευτες και ΣΙΑ, μεσα, βεβαια...)

Θυμαστε που καποτε ειχε πεσει η ιδεα διοδιων για την εισοδο στο κεντρο...?

Oι υπόλοιποι έχουμε κατουρήσει στο πηγάδι......... :( :(

Το μέτρο αυτό εφαρμόζεται στο Λονδίνο ήδη ένα χρόνο και έφαγαν μεγάλη ήττα.......
Αφού τα μηχανάκια δεν πληρώνουν πάρα πολλοί πήραν μοτ/τες και οι υπόλοιποι μέσα μαζικής μεταφοράς.......
Οπότε δεν έβγαλαν όσα υπολόγιζαν............

Ας το κάνουν και στην Αθήνα οι ηλίθιοι....
Και με τόσο ήλιο η κυκλοφορία με μοτ/τα είναι πολύ απλή υπόθεση.........

Reaction score
50
Παιδιά κι εγώ τελικά το βρήκα "έμμεσα", δηλ. κοίταξα τα όρια... περιγραφικά και τα έψαξα ανεξάρτητα, μέσα απ' τους γνωστούς χάρτες... Πάντως μου κάνει εντύπωση να μην έχουν έναν online χάρτη!

Reaction score
5
Πάντως είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το μέτρο στο Λονδίνο πέτυχε, δηλαδή βγάζουν λεφτά με τη σέσουλα. Τώρα αν δεν βγάζουν όσα υπολόγιζαν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, μάλλον φουσκωμένων νούμερων για να πείσουν μερικούς, αλλά anyway. Τώρα σκέφτονται την επέκταση του μέτρου δυτικά (Kensington, Chelsea etc), και ανατολικά (Docklands, Canary Wharf). Έμενα 5 λεπτά περπάτημα από το Canary Wharf μέχρι πριν 2 μήνες...

Reaction score
7
Υπαρχει ομως και μια διαφορα....
Στο Λονδινο το metro σε παει ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΝΤΟΥ, ομως....
Και οι συγκοινωνιες ειναι καλυτερες σε ολα...

Reaction score
5
Και αυτό σχετικό είναι, τα ελληνικά βαγόνια του μετρό π.χ. δεν μυρίζουν μπύρα και κατ**ρλιό...:) Και δεν έχουν και tram designed by Pininfarina :)
Βέβαια το μετρό σε πάει παντού, είναι αλήθεια...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp