Χαιενταδικα δαχτυλακια

Reaction score
23
Εμένα η μαμά μου, μου έλεγε ότι για να παίξεις πιάνο πρέπει να τα έχεις μακρυά και λεπτά.

:142:
Μιχα-Λάκη γλυκούλη κακομαθημένε που σε λέει και ο Πρόεδρος, ξεθάρρεψες και βγάζεις γλώσσα; Πως μεγαλώνουν τα hi end-αδικα παιδιά για πότε αυθαδιάζουν.
Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να το μάθεις.
Το σωστό, είναι να τα έχεις όλα μακριά και χοντρά. Διότι την δεδομένη στιγμή θα υπάρξει θέμα. Τότε θα σου πει η άλλη, ωραίο το δακτυλάκι μήπως να χαρούμε και τίποτα άλλο; Άντε τώρα να της εξηγήσεις ότι αυτό ήταν όλο.
Τι να κάνει η δολια μανά, σου λέει να μην το πληγώσω το παιδί, μετά τα τριάντα υπάρχει ελπίδα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Κουράγιο φίλε…δεν εννοούσε το πιάνο Μιχάλη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Εν τω μεταξυ παρατηρω πως το θεμα διαβαζει και ο Κωστας Φ.
Δεν τολμα ομως να απαντησει καθως τον εχει απειλησει με "κουνημα"
στα γονατακια του:142:

Reaction score
3.580
Το μήκος δεν παίζει ρόλο, και 10 πόντους καλό είναι, αρκεί να στηρίζεται σε σωστές αντικραδασμικές και ρυθμιζόμενες βάσεις. Με τα ρακόρ ρυθμισμένα τέρμα-πίσω κερδίζεις άνετα 4 με 5 πόντους, οπότε άνετα μπορείς να ξεγελάσεις και την οποιαδήποτε παρτενέρ σου ακόμα και σε blind test Α/Β.

Reaction score
3.580
Οι καλές μετρήσεις αργούν (βλέπε Τσαντουλή), για αυτό ποτέ μην βιάζεστε να μεγαλώσει από τη μια μέρα στην άλλη. Με τέρμα-πίσω τα ρακόρ δεν γίνεται να είσαι όλη μέρα. Χρειάζεται και λίγη ξεκούραση. Είδατε τι έπαθε ο άλλος.

Reaction score
3.580
Ο Μιχαηλός με τα ΝΜ purifiers κάτω από το σεντόνι, είδε βελτίωση στις ψηλές, ενώ με τις χαμηλές δεν τα πήγε και τόσο καλά. Ηταν σίγουρος και δεν χρειάστηκε να το μετρήσει. Αφού άρεσε στις ψηλές, χέστηκε για τις κοντές !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.711
Ο Μιχαηλός με τα ΝΜ purifiers κάτω από το σεντόνι, είδε βελτίωση στις ψηλές, ενώ με τις χαμηλές δεν τα πήγε και τόσο καλά. Ηταν σίγουρος και δεν χρειάστηκε να το μετρήσει. Αφού άρεσε στις ψηλές, χέστηκε για τις κοντές !
:142::142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
αρκεί να στηρίζεται σε σωστές αντικραδασμικές και ρυθμιζόμενες βάσεις. Με τα ρακόρ ρυθμισμένα τέρμα-πίσω κερδίζεις άνετα 4 με 5 πόντους, οπότε άνετα μπορείς να ξεγελάσεις και την οποιαδήποτε παρτενέρ σου ακόμα και σε blind test Α/Β.[/QUOTE]

Aυτο αφορα την κατηγορια των σιδεροψωληδων και μονο.......

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Χαιενταδικα δαχτυλακια

:204: :204:
Τέλειο!

Reaction score
23
Αυτο με το μεγεθος ειναι σιγουρο ?
Δυστυχώς, δεν το βλέπω να ισχύει. Μάλλον ο diabolical έχει τα ατού με το μέρος του, πρώτα από όλα χρόνο και περισσότερη όρεξη λόγω ηλικίας …

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Ο καλύτερος αιμοδότης για το έτος 2008-2009 με σπάνια μονάδα αίματος.
Σιγά ρε παιδιά μην τον ματιάσετε κόλας, ένα μεταχειρισμένο DAC με ανταλλαγή κι ένα interface πήρε ο άνθρωπος, αρκετές ...άρες έχει εισπράξει με τις "διαβολικές" παρατολμίες του!!

Reaction score
23
Σιγά ρε παιδιά μην τον ματιάσετε κόλας, ένα μεταχειρισμένο DAC με ανταλλαγή κι ένα interface πήρε ο άνθρωπος, αρκετές ...άρες έχει εισπράξει με τις "διαβολικές" παρατολμίες του!!
Επειδή χρησιμοποιείτε το δικό μου Post, να απαντήσω για λογαριασμό μου και όχι εξ ονόματος όλων.

Πρώτον δεν ματιάζω, αν και Σαββατογεννημένος. Καλό θα ήταν σε ένα χιουμοριστικό θέμα με τίτλο «Χαιενταδικα δαχτυλακια» να τηρείτε και το ανάλογο πλαίσιο.

Εκτός και υπονοείτε κάτι διαφορετικό με το αρκετές ...άρες έχει εισπράξει με τις "διαβολικές" παρατολμίες του!!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Εκτός και υπονοείτε κάτι διαφορετικό με το αρκετές ...άρες έχει εισπράξει με τις "διαβολικές" παρατολμίες του!!
Με χιούμορ ήταν και η απάντηση και μην ανησυχείς δεν εννοούσα οτι "εισέπραξε" κάτι τέτοιο από κανέναν σε αυτό το φόρουμ.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524