Χαρίζεται εκτυπωτής Α3 Dot-Matrix Brother M-1918

Reaction score
2.557
Ψάχνοντας στην αποθήκη μου βρήκα αυτόν τον φαρδύ εκτυπωτή ακίδων.

Χρειάζεται όπου απαιτείται εκτύπωση μηχανογραφικού χαρτιου (με τρύπες για οδήγηση δεξιά & άριστερά) ή σε πολλαπλά αντίγραφα. Δηλαδή κατάλληλος για τιμολόγια, μηχανογράφηση, λογιστικά γραφεία κλπ.

Ήταν φυλαγμένος σε μια κούτα και τυλιγμένος με ναϋλον. Είναι σε άριστη κατάσταση - δεκτός κάθε έλεγχος.

Τιμή 200 Ευρώ.

ΕΔΙΤ: Μάλλον σωστότερο θα ήταν να έβαζα την αγγελία στους υπολογιστές. Αν μπορει κάποιος συντονιστης...

Reaction score
2.557
Re: Εκτυπωτής Α3 Dot-Matrix Brother M-1918

--------------------------------------------------------------------------------

Oops! Είναι σε άριστη κατάσταση οπτικά αλλά σε δοκιμές που έκανα παρατήρησα ότι σε όλα τα γράμματα βγάζει μια οριζόντια γραμμή! Μάλλον ένα pin είναι κολλημένο. Όσο και αν καθάρισα την κεφαλή δεν κατάφερα τίποτα. Οπότε συμπεραίνω ότι θέλει αντικατάσταση κεφαλής και βέβαια καινούρια μελανοταινία.

Κρίμα γιατί πρέπει να είναι ο καλύτερος dot-matrix εκτυπωτής. Έχει LCD οθόνη δύο γραμμών με πλήρες μενού ρυθμίσεων και τα Windows XP έχουν πολύ καλό οδηγό για αυτόν. Όταν πάω σπίτι θα ποστάρω κάποια επιπλέον στοιχεία...

Εννοείται ότι η τιμή 200 Ευρώ δεν ισχύει. Αν κάποιος τον ξέρει και τον θέλει ας μου στείλει pm με ό,τι νομίζει.

Reaction score
2.557

Νάτος!
Έχει:
- Οθόνη LCD 2 γραμμών με πλήρες μενού
- IBM/EPSON Emulation με διάφορα Character sets
- Fonts Prestige/Quadro, Draft/NLQ/LQ, Pitch 10/12/17/20 CPI & P.S. Line spacing 6/8 Lpi
- Μελανοταινία μαύρη και έγχρωμη (Green/Orange/Yellow/Violet/Cyan/Magenta/Black)
- Uni & Bi-directional (γρήγορη) εκτύπωση, Quiet mode και Halftoning με διάφορες (4) μεθόδους
- Σύνδεση Parallel (centronics) και serial (μεγάλο βύσμα). Επίσης και ένα άλλο στρογγυλό που δεν ξέρω τί είναι!

τα Windows XP έχουν πλήρη οδηγό με advanced printing configurations και print Optimizations.

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm και βλέπουμε!

Attachments

Reaction score
2.557

Δεν θα το πιστέψετε!
Ρώτησα την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι η καινούρια κεφαλή κάνει ...150 ευρώ!

Οπότε βέβαια δεν πωλείται αλλά χαρίζεται. Ίσως κάποιος να μπορεί να την φτιάξει... Μόνο παραλαβή από το σπίτι μου παρακαλώ - δεν με παίρνει να τον στέλνω...

Reaction score
2.557

Μπορεί κάποιος συντονιστής να προσθέσει στον τίτλο ένα "χαρίζεται";;;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος