Δίνω τον φακό του τίτλου με ελάχιστη χρήση και σε άψογη κατάσταση, το φίλτρο UV που φαίνεται στις φωτό δεν είναι γι αυτόν το φακό αλλά συνοδεύει τον 40-150mm που δίνω σε άλλη αγγελία.
Στέλνω παντού ΕΛΤΑ αντικαταβολή. Τιμή 45 ευρώ.
Χαρίζεται ναι καλά διαβάσατε δεν πωλείται πλέον αλλά χαρίζεται, λόγω του ότι δεν έχω πια ούτε σώμα γι αυτόν κι επειδή αντιλαμβάνομαι ότι είναι ξεπερασμένος πια αφού είναι four thirds κι όχι micro four thirds ας τον πάρει κάποιος που τον έχει ανάγκη, επειδή είμαι στο Ρέθυμνο θα τον στείλω με δικά μου έξοδα σε όποιον τον θέλει απλά θα παρακαλέσω να τον ζητήσει όποιος τον χρειάζεται κι όχι κάποιος για να τον πουλήσει στο ebay πχ.
Εάν υπάρξουν περισσότεροι του ενός ενδιαφερόμενοι ο φακός θα κληρωθεί την Κυριακή το βράδυ @Zizik αγαπητέ διαχειριστά των αγγελιών θα το εκτιμούσα αφάνταστα εάν προσθέτατε τη μαγική λέξη ¨Χαρίζεται¨στον τίτλο της αγγελίας.
Η olympus E400 χρησιμοποιεί Four Thirds φακούς άρα σου κάνει, εάν μέχρι το βράδυ δεν έχει βρεθεί κι άλλος ενδιαφερόμενος για να γίνει κλήρωση δικός σου
Να 'σαι καλά Bono και συγχαρητηρια κι από μένα για την κίνηση.
Αν βρεθεί άλλος τότε να τον πάρει χωρίς κλήρωση, έχω ήδη ένα μεγαλύτερο φακό για την Ε400 απλά θα με βόλευε και κάτι μικρότερο σε όγκο.
Μπορεί κάποιος να θέλει να αξιοποιήσει κάποιο σώμα που κάθετε και σκονίζεται.