Χαρίζεται Toshiba 55" προβολική CRT.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Η παλιά μου προβολική 4:3 55", Toshiba 55PJ6DG. Του 1998, αλλά δεν χρησιμοποιείται από το 2005.

Την άναψα εχθές και λειτουργεί κανονικά σε menu. Το remote είναι σε άψογη κατάσταση.

Ζυγίζει 65 κιλά και δεν μπαίνει σε αυτοκίνητο. Παραλαβή από Αφίδνες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.238
Απάντηση: Χαρίζεται Toshiba 55" προβολική CRT.

Είναι 4:3 δεν τη θέλω...:136:

Μπράβο και πάλι Ζιζικάκη!:446:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Re: Απάντηση: Χαρίζεται Toshiba 55" προβολική CRT.

Είναι 4:3 δεν τη θέλω...:136:

Αν την πατήσουμε από πάνω? :136:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.238

Ε τότε φέρτη μου Κηφισού και Καβάλας γωνία! :137:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ενδιαφέρομαι και εγώ!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Έχουμε λοιπόν μέχρι τώρα δύο ενδιαφερόμενους. Περιμένω μέχρι το βράδυ, μήπως εμφανιστεί άλλος, και μετά κλήρωση! :107:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.135
Η παλιά μου προβολική 4:3 55", Toshiba 55PJ6DG. Του 1998, αλλά δεν χρησιμοποιείται από το 2005.

Την άναψα εχθές και λειτουργεί κανονικά σε menu. Το remote είναι σε άψογη κατάσταση.

Ζυγίζει 65 κιλά και δεν μπαίνει σε αυτοκίνητο. Παραλαβή από Αφίδνες.
Μήπως φταίει το ότι δεν χωρούσε η 110" στο υπόγειο? :136::142:

Μπράβο βρε!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.135
Και έπρεπε να γράψεις:

"χαρίζεται vintage προβολική....."

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Μήπως φταίει το ότι δεν χωρούσε η 110" στο υπόγειο? :136::138:

Μπράβο βρε!!!

Α, μου το χάλασες, είχα βάλει τρίτη φορά το ποστ σου!!!!

Έπρεπε να γράψω: "Τι να κάνω με την vintage προβολική μου TV?"

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Μιά χαρά χωρούσε, αλλά την είδα και το θυμήθηκα!

Reaction score
19

δε προλάβαμε, δε πειράζει, μπράβο για τη κίνηση!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.424
Κάθε φορά από τις πολλές που έχω χαρίσει πράγματα, πολλοί μου τη λένε, είτε γιατί έστειλαν πρώτοι ΡΜ, είτε γιατί δεν πρέπει να ισχύουν τα ΡΜ, είτε γιατί το ζήτησαν πρώτοι, είτε γιατί πρέπει-δεν πρέπει να το κάνω με κλήρωση, είτε γιατί πρέπει να τα μοιράσω σε περισσότερους. Έτσι και τώρα...:121:

Γιά να τελειώνει αυτή η ιστορία, ΧΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ!!! :141:

Κι αν αλλάξω γνώμη και αντί να το δώσω στον πρώτο, το δώσω με κλήρωση, ή το δώσω σε κάποιον που το χρειάζεται περισσότερο, κέφι μου! :123:

Αν και ίσως πρέπει να σταματήσω να τα χαρίζω... και να αρχίσω να τα πουλάω κι εγώ τα σαπάκια! :114:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.135
Κάθε φορά από τις πολλές που έχω χαρίσει πράγματα, πολλοί μου τη λένε, είτε γιατί έστειλαν πρώτοι ΡΜ, είτε γιατί δεν πρέπει να ισχύουν τα ΡΜ, είτε γιατί το ζήτησαν πρώτοι, είτε γιατί πρέπει-δεν πρέπει να το κάνω με κλήρωση, είτε γιατί πρέπει να τα μοιράσω σε περισσότερους. Έτσι και τώρα...:121:

Γιά να τελειώνει αυτή η ιστορία, ΧΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ!!! :141:

Κι αν αλλάξω γνώμη και αντί να το δώσω στον πρώτο, το δώσω με κλήρωση, ή το δώσω σε κάποιον που το χρειάζεται περισσότερο, κέφι μου!

Αν και ίσως πρέπει να σταματήσω να τα χαρίζω... και να αρχίσω να τα πουλάω κι εγώ τα σαπάκια! :114:
Όχι κύριε, δεν είναι έτσι!!

Δεν μπορείτε να χαρίζετε με διαβλητές διαδικασίες!!!! :137:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Πριν από 3 ώρες γύρισα από τον Δημήτρη (zizik) με την τηλεόραση, οφείλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, όχι γιατί μου έκανε δώρο μια τηλεόραση, αλλά γιατί στην σημερινή εποχή δύσκολα βρίσκεις πια τέτοιους ανθρώπους!
Η τηλεόραση είναι καινούρια, με όλη την σημασία, και ενώ εγώ την ήθελα για το εξοχικό μου (ο θεός να το κάνει) που βλέπω με μια 20άρα, η γυναίκα όταν την είδε καλά, θέλει να την κρατήσουμε στο σπίτι! Βρε καλή μου βρε χρυσή μου, τίποτα τούτη,
''Αντωνάκη (έτσι με έχει βαφτίσει από το Ελληνικό έργο) λες βλακείες, που θα πάω τέτοια τηλεόραση στη θάλασσα να την χαλάσω''
Άντε τώρα να βολέψω, blue ray, δορυφορικό, positioner, media player, scaler DVD εγγραφής, όλα μαζί, έχω πάρει το μέτρο και μετράω! Και πάλι ευχαριστώ τον Δημήτρη για την καλοσύνη του!!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

παντως το ετερον ημιση για να ειπε ναι στο μπαουλο τν , ειναι ειναι χρυση κ καλη οντως:103:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

παντως το ετερον ημιση για να ειπε ναι στο μπαουλο τν , ειναι ειναι χρυση κ καλη οντως:103:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!
Μην το λες! μην το λες! ο γάμος είναι πόλεμος αγαπητέ! στο ''εξοχικό'' λοιπόν εκεί που θα την βάλω, έχει έναν καναπεδάκο
η σύζυγος που ξαπλώνει τα μεσημέρια, ο οποίος θα βγει, για να βλέπει ο Ηλίας τα εργάκια του στις 55 ίντσες!!! και άντε να δούμε ποιος θα κερδίσει την μάχη τώρα!!!! τη μάχη, γιατί τον πόλεμο τον έχουν κερδίσει οι γυναίκες προ πολλού!!!!!:116::116::116:

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Χαρίζεται Toshiba 55" προβολική CRT.

Κάθε φορά από τις πολλές που έχω χαρίσει πράγματα, πολλοί μου τη λένε, είτε γιατί έστειλαν πρώτοι ΡΜ, είτε γιατί δεν πρέπει να ισχύουν τα ΡΜ, είτε γιατί το ζήτησαν πρώτοι, είτε γιατί πρέπει-δεν πρέπει να το κάνω με κλήρωση, είτε γιατί πρέπει να τα μοιράσω σε περισσότερους. Έτσι και τώρα...

Γιά να τελειώνει αυτή η ιστορία, ΧΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ!!!

Κι αν αλλάξω γνώμη και αντί να το δώσω στον πρώτο, το δώσω με κλήρωση, ή το δώσω σε κάποιον που το χρειάζεται περισσότερο, κέφι μου! :123:

Απορώ πως ακόμα δεν έχεις ακολουθήσει το παράδειγμα ορισμένων εδώ μέσα, που το μόνο που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν το AVSite για να βγάλουν "φραγκάκια" και τα μόνα post που βάζουν είναι στις αγγελίες.

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά εδώ ταιριάζει και το τραγούδι του Μηλιώκα: "Να δεις που κάποτε, θα μας πούνε και ...μ@κάκες!"

Εδώ που τα λέμε μια χαρά θα την τσιμπάγανε οι επιτήδειοι και θα έβγαζαν χαρτζιλικάκι! Αααα ρε Αρχιμανδρίτη, τους την έσπασες!
Χμμμμ μήπως να σε στήσουν και στον τοίχο γιατί χαρίζεις όπου γουστάρεις??

Ρε σεις, εδώ μέσα μου φαίνεται ορισμένοι, έχουν μια "αντίληψη" υπερόπτη, που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι και χαρίζουν πράγματα.... Τους χαλάει η "μαγιά"! Πόσο θα πουλήσουν τώρα άραγε τις αναμνήσεις τους??
Για συνέλθετε!!!!!!
Υπάρχουν και λάτρεις του χώρου, που δεν απομυζούν το ξεροκόμματο κάποιων ευρώ, για να πληρώσουν την καθαρίστρια που τους συγυρίζει το σπίτι! Απλά το κάνουν γιατί αγαπούν τα μηχανάκια τους και δεν κάνουν κέφι να πουλήσουν τις όμορφες αναμνήσεις τους γι αυτό και τα χαρίζουν...
Για να δώσουν τη χαρά της συνέχειας και της ευχαρίστησης και σε άλλους ανθρώπους. Και βέβαια έχουν το απόλυτο δικαίωμα να τα δώσουν όπου επιθυμούν!

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που έκαναν το χόμπι επάγγελμα ....
Καταλαβαινόμαστε όλοι έτσι??:138:

Μπράβο επίτιμε Αρχιμανδρίτη για μια ακόμη φορά! Τίποτε τελικά δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή... όπως και στο AVSite!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας