Χαρίζεται Vw Golf I - IΙ !!!

V

VIDEOMIX

Guest
Χαρίζω vw golf 1 κυπαρισί με ταμπλό και σαλόνι απο 2,τριακτινο σπόρ τιμόνι, όργανα του GT με ζάντες αλουμινίου, δεύτερη πόρτα καινούργια πορτ παγκάζ, ηλεκτρικά παράθυρα και πολύ καλή μηχανή 1300.
Η μόνη σας υποχρέωση ειναι να πληρώσετε τα περσινά τέλη κυκλοφορίας.

Υ.Γ. To αμάξι θέλει φαρνατζοδουλειά οχι απο λόγους τρακαρίσματος αλλα έχει κάποια σαπάκια.

V

VIDEOMIX

Guest
Aπο το ωραίο gabrio σου σε αυτό; Δεν θα στο συνιστούσα. Οτι θέλεις πάντως, στείλε μου pm.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εάν δεν το θέλει , παίρνω σειρά εγώ ότι αποφασίσετε στείλτε pm.

V

VIDEOMIX

Guest
Οποιος ενδιαφερθεί ποιό γρήγορα, ας το πάρει. Δεν ήθελα να το δώσω, αλλα μετακομίζουμε και δεν θα έχουμε τον χώρο που έχουμε στο τωρινό μας σπίτι.

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι άμεσα και εγώ. Που ακριβώς βρίσκεσαι. Το αυτοκινητο περπατάει ή θέλει γερανό ? Αν η συναλλαγή έγινε ήδη ενημερώστε μας.

V

VIDEOMIX

Guest
Το αυτοκίνητο το σταμάτησα απο την στιγμή που αγόρασα άλλο. 3 χρόνια τώρα. Οπότε, θέλει αέρα στα λάστιχα, ξεσκόνισμα μέσα και φυσικά μπαταρία. Δεν ξέρω εαν θέλει και κάποια ιδιαίτερη "συμπεριφορά" στο μοτέρ, λόγο της ακινησίας, ωστε να μην πάθει κάτι με το που το βάλουμε μπροστά.

V

VIDEOMIX

Guest
Τελικά τι έγινε βρε παιδιά; Φαγωθήκατε 3 άτομα ταυτόχρονα και έτσι ξαφνικά χαθήκατε όλοι.

Reaction score
5
Εχεις απολυτο δικιο!!!!
Προσπαθω προσωρινα να κανω την δουλεια μου με δανεικο αυτοκινητο, και δεν θελω να μπλεξω με μεταβιβασεις κλπ.
Παντως σε ευχαριστω πολυ !!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe