- Reaction score
- 868
Χαρίζονται τα εξής:
1) 2x καινούρια Vodafone Sercomm H300s - Modem/Router/WiFi Access Points (όχι Wireless Repeaters)
Στο κουτί τους αμεταχείριστα. Λείπει το τροφοδοτικό (12V 2Ah) που το χρειάστηκα αλλού.
2) PayPal Here POS Debit and Credit Card Reader with NFC
Στο κουτί του αμεταχείριστo. - Discontinued
3) Sport Billy box με διάφορα αντικείμενα, καλώδια, gadgetάκια κλπ - βαριέμαι να τα βγάλω φωτογραφία
4) Privacy filter οθόνης 23" -
δειχνει καινούριο, μπορεί να κοπεί και σε μικρότερα μεγέθη (π.χ. για οθόνη λαπτοπ)
5) Privacy filter οθόνης 19" -
δειχνει καινούριο, μπορεί να κοπεί και σε μικρότερα μεγέθη (π.χ. για οθόνη λαπτοπ)
6) SET PressIt/Presto CD printing με αυτοκόλλητες ετικέτες για CD/DVD/Bluray
καινούριο
Όροι:
- Διατηρώ το δικαίωμα να δώσω όπου εγώ αποφασίσω.
- Χέρι με χέρι Λαγονήσι καθημερινά
- Σάββατο 02/03 απόγευμα Κάτω Πετράλωνα
- Μπορώ να στείλω και με box now, αρκεί ο τελικός ενδιαφερόμενος να προπληρώσει και να μου στείλει το voucher για μικρό ή μεσαίο δέμα (ανάλογα αν θέλετε και τα κουτιά τους ή όχι).
- Δεν παρέχω τεχνικές πληροφορίες/οδηγίες χρήσης-εγκατάστασης - Όποιος θέλει, κάνει τον κόπο και πειραματίζεται και ό,τι δε του κάνει το δίνει με τη σειρά του ξανά εδώ.
- Οι ενδιαφερόμενοι ΠΜ και ποστ εδώ ταυτόχρονα.
1) 2x καινούρια Vodafone Sercomm H300s - Modem/Router/WiFi Access Points (όχι Wireless Repeaters)
Στο κουτί τους αμεταχείριστα. Λείπει το τροφοδοτικό (12V 2Ah) που το χρειάστηκα αλλού.
2) PayPal Here POS Debit and Credit Card Reader with NFC
Στο κουτί του αμεταχείριστo. - Discontinued
3) Sport Billy box με διάφορα αντικείμενα, καλώδια, gadgetάκια κλπ - βαριέμαι να τα βγάλω φωτογραφία
4) Privacy filter οθόνης 23" -
5) Privacy filter οθόνης 19" -
6) SET PressIt/Presto CD printing με αυτοκόλλητες ετικέτες για CD/DVD/Bluray
καινούριο
Όροι:
- Διατηρώ το δικαίωμα να δώσω όπου εγώ αποφασίσω.
- Χέρι με χέρι Λαγονήσι καθημερινά
- Σάββατο 02/03 απόγευμα Κάτω Πετράλωνα
- Μπορώ να στείλω και με box now, αρκεί ο τελικός ενδιαφερόμενος να προπληρώσει και να μου στείλει το voucher για μικρό ή μεσαίο δέμα (ανάλογα αν θέλετε και τα κουτιά τους ή όχι).
- Δεν παρέχω τεχνικές πληροφορίες/οδηγίες χρήσης-εγκατάστασης - Όποιος θέλει, κάνει τον κόπο και πειραματίζεται και ό,τι δε του κάνει το δίνει με τη σειρά του ξανά εδώ.
- Οι ενδιαφερόμενοι ΠΜ και ποστ εδώ ταυτόχρονα.