5 Ιανουαρίου 2012 #41 A alexkoul Μηνύματα 142 Reaction score 0 Re: Απάντηση: Χαρίζονται BluRay Disks... Yes master Mixalis!!!!
5 Ιανουαρίου 2012 #42 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.344 Reaction score 31.158 Απάντηση: Χαρίζονται BluRay Disks... Στο έστειλα.
6 Ιανουαρίου 2012 #43 Tzimakos Μηνύματα 780 Reaction score 16 Καλοθεατα.. Εμενα μπορειτε ρε παιδια να μου στειλετε εστω το γλυκο με κουριερ?
10 Ιανουαρίου 2012 #44 A alexkoul Μηνύματα 142 Reaction score 0 Όλα καλά παρέλαβα παιδά ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά να είμαστε καλά και να κάνουμε καμμία "μάζωξη" συναδελφική. Μιχάλη αν θέλεις ξανα στείλε μου το τηλέφωνο σου γιατί άλλαξα συσκευή και το έχασα. Καλή συνέχεια σε όλους.
Όλα καλά παρέλαβα παιδά ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά να είμαστε καλά και να κάνουμε καμμία "μάζωξη" συναδελφική. Μιχάλη αν θέλεις ξανα στείλε μου το τηλέφωνο σου γιατί άλλαξα συσκευή και το έχασα. Καλή συνέχεια σε όλους.
10 Ιανουαρίου 2012 #45 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.344 Reaction score 31.158 Απάντηση: Χαρίζονται BluRay Disks... Χάρηκα για την γνωριμία Αλέξη. Θα τα πούμε σύντομα σε καμιά μάζωξη της ΕΒΒΕ. Αποτελείς μέλος της πλέον, είσαι κι εσύ "βλαμμένος" και δεν κρύβεται.
Απάντηση: Χαρίζονται BluRay Disks... Χάρηκα για την γνωριμία Αλέξη. Θα τα πούμε σύντομα σε καμιά μάζωξη της ΕΒΒΕ. Αποτελείς μέλος της πλέον, είσαι κι εσύ "βλαμμένος" και δεν κρύβεται.