Χαρίζονται CD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
290
Χαριζονται 35 cd από τό περιοδικό AUDIO πού τά εδινε μαζί μέ τά τευχη του όταν κυκλοφορούσε .Ο πρώτος πού τά θέλει τά παίρνει,λογο ευκολίας ενδιαφερόμενοι μόνο από αθήνα,καί δήλωση ενδιφέροντος εδώ καί όχι μέ pm.

Reaction score
11
καλημερα και συγχαρητηρια για την προσφαρα
με ενδιαφερουν

Reaction score
1.391
Με ενδιαφέρει κ μενα .. να τα ριπαρω ..
κ μετά σε επόμενο ενδιαφερόμενο
Ευχαριστώ πολύ κ μπράβο για την κίνηση

Reaction score
290
Με ενδιαφέρει κ μενα .. να τα ριπαρω ..
κ μετά σε επόμενο ενδιαφερόμενο
Ευχαριστώ πολύ κ μπράβο για την κίνηση
ωραία, τά ριπάρει ο dimitrisTop
Χαριζονται 35 cd από τό περιοδικό AUDIO πού τά εδινε μαζί μέ τά τευχη του όταν κυκλοφορούσε .Ο πρώτος πού τά θέλει τά παίρνει,λογο ευκολίας ενδιαφερόμενοι μόνο από αθήνα,καί δήλωση ενδιφέροντος εδώ καί όχι μέ pm.
καί ο ενδιαφερόμενος τά περνει από αυτον.

Reaction score
111
Συγχαρητήρια για την κίνηση σου,δηλώνω ενδιαφέρον

Reaction score
290
Εάν γίνεται θα ηθελα κ εγω να τα ριπαρω ....
Εγώ αύριο τά δίνω στον dimitriTop καθώς καί θά ανακοινώσω τό όνομα του καινούργιου ιδιοκτήτη, από κει καί πέρα μιλάτε μέ τό καινούργιο αφεντικό των σιντί.

Reaction score
1.657
Θα με ενδιέφεραν κι εμένα δυό τρία που μου λείπουν αν κάποιος τα ριπάρει και να δω αν μπορώ να συμπληρώσω από τα δικά μου όσα δεν έχει ο regious. Δεν πρέπει να ήταν πολλά παραπάνω.

Reaction score
110
Είχα τα CD αλλά τα έχασα. Είχαν κάποια τραγούδια που μου αρέσαν, αλλά δεν θυμάμαι ούτε τίτλους, ούτε καλλιτέχνες. Αν κάποιος φίλος έχει τα ριπς και θέλει και μπορεί να μου τα στείλει θα του είμαι ευγνώμων.

Reaction score
290
Παιδιά από ότι βλέπω πολλοί θέλουν νά τά ριπαρουν αλλά κανένας νά τά κρατήσει. Εγώ δέν μπορώ νά ασχοληθώ μέ αυτό. Τά σιντί τά έχει ο dimitrisTop , θέλετε νά τά ριπαρει κάποιος καί νά μοιράσει τα ψηφία συνεννοηθείτε, θέλει νά τά κρατήσει κάποιος πάλι καλώς, από εμένα έχετε τό ελεύθερο.

Reaction score
569
Από ποιό μουσικό είδος είναι αυτά τα τραγούδια ρε παιδιά, για μας τους άσχετους!
Αν με ενδιαφέρει το είδος, τα κρατάω εγώ τα cd, αν θέλετε.
Regious συγχαρητήρια για την προσφορά!

Reaction score
5.893
Αν δεν θελει κανεις τα cd τα θελω εγω. Και φυσικα τα ριπαρω για οποιον θελει.
[DOUBLEPOST=1496092893][/DOUBLEPOST]
Από ποιό μουσικό είδος είναι αυτά τα τραγούδια ρε παιδιά, για μας τους άσχετους!
https://www.discogs.com/label/71062-Audio-Magazine

Reaction score
290
Νομίζω τό θέμα έκλεισε, τά σιντί πάνε στον Γιάννη. Μόλις τελειώσει την δουλειά του ο Δημήτρης θά τά πάρω καί θά τά δώσω στον Γιάννη.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop