Χαρίζονται GPUs, κάρτες, ψύκτρες και μνήμες

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Router Level One για 3G. Καινούργιο.

Xigmatek 775 ψύκτρα.

Scythe 775 ψύκτρα.

Χαμηλή Scythe 775 ψύκτρα για HTPC.

7950GT fanless PCIe κάρτα γραφικών

8600GTS fanless PCIe κάρτα γραφικών.

6200 fanless PCIe κάρτα γραφικών.

Firewire, SATA, USB & Firewire, wireless G, 4x LAN 10/100, SAT receiver κάρτες PCI.

Firewire, USB κάρτες PCI.

2x512 DDR2 μνήμες.

1GB DDR2 SODIMM, 512MB DDR2 SODIMM, 256 DDR SODIMM.

ASUS ψύκτρα που δε θυμάμαι απο τι socket είναι.

Επίσης αρκετοί Antec ανεμιστήρες 12cm χαμηλών στροφών που βγήκαν καινούργιοι απο τα κουτιά, τελείως αχρησιμοποίητοι.

Απ' όσο θυμάμαι όλα λειτουργούν αλλά μη μου την πείτε αν κάτι αποδειχτεί πως τελικά δεν, και αποκλείεται να τα δοκιμάσω. :p
Προτιμώ Αθήνα για να μην τρέχω στα ταχυδρομεία, παραλαβή απο Κηφισιά και γύρω.

Last edited:

Reaction score
11.755
Καλησπέρα Δημήτρη!
Ενδιαφέρομαι για μια κάρτα γραφικών. Μάλλον την 7950GT fanless PCIe, αν και δεν είχα ποτέ ATI.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Το άλλαξε ο σάχλας, πάρε την 7950GT. :rolleyes: Δεν είναι ATI, nVidia είναι.

Καλησπέρα Δημήτρη!
Ενδιαφέρομαι για μια κάρτα γραφικών. Την 7950GT fanless PCIe ή την 8600GTS fanless PCIe.

Reaction score
20
Καλησπερα.
Με ενδιαφερει μια χωρις ανεμιστηρα και εμενα (οποια να'ναι) για ενα πισακι που φτιαχνω.
Ευχαριστω!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.477
Χαμηλή Scythe 775 ψύκτρα για HTPC.

Firewire, USB κάρτες PCI.

Απ' όσο θυμάμαι όλα λειτουργούν αλλά μη μου την πείτε αν κάτι αποδειχτεί πως τελικά δεν, και αποκλείεται να τα δοκιμάσω. :p
Προτιμώ Αθήνα για να μην τρέχω στα ταχυδρομεία, παραλαβή απο Κηφισιά και γύρω.
Θα ήθελα την ψύκτρα και την PCI Firewire card. Δεν είμαι Αθήνα (όπως γνωρίζεις), αλλά μπορώ να κανονίσω να στείλω κάποιον να έρθει να τα πάρει ή/και να βρεθείτε κάπου να του τα δώσεις.

Reaction score
23
Συγχαρητήρια για την κινηση σου! Θα ηθελα μια ψυκτρα 775 (οποια να ναι) και μια καρτα για usb (οποια να ναι)
Επισης δεν ειμαι απο Αθηνα οποτε αν δεν μπορεις να τα στειλεις ακυρωσε με απο την κληρωση...

Reaction score
4
Καλημέρα,
Συγχαρητήρια
για την προσφορά σου,
αν υπάρχουν ακόμα θα ήθελα τη 6200 fanless PCIe κάρτα γραφικών, το router και τη 1GB DDR2 SODIMM μνήμη
και πάλυ μπράβο

Reaction score
3
καλησπερα, ενα μεγαλο μπραβο για την κινηση σου. θα ηθελα μερικους ανεμιστηρες 12cm. επειδη ειμαι θεσσαλονικη μπορω να στειλω γενικη ταχυδρομικη να τους παρει απο τον χωρο σου. ευχαριστω και παλι συγχαρητηρια για την κινηση σου.

PPZ

Reaction score
18
Εμένα θα με ενδιέφερε το 3G router, wireless G καρτα και HTPC ψύκτρα αν είναι ακόμα διαθέσιμη.Αν οχι, μια απλή 775 θα κάνει.
Ευχαριστώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef