Χαρίζονται Transformers Blu-Ray

Status
Not open for further replies.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.519
Η αυριανή προσφορά μας θα περιλαμβάνει Pyrex mixing bowls (nesting & contrasting):

Butterprint (Amish):

View attachment 91131

Σχέδιο Butterprint:

View attachment 91132

Αριστερά Gooseberry, δεξιά Early American (γνωρίσαμε το σχέδιο σε προηγούμενή μας εκπομπή):

View attachment 91133

Εκπληκτικά

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.805
Μήτσε, in all honesty, δεν σε είχα για Pyrex αφισιονάδο. Respect :D
Στην Ελλάδα υπήρχε ΒΧ (ή PX) απ' όπου οι δικοί μου είχαν πάρει 2-3 sets πάμφθηνα πριν γεννηθώ (γινόταν μεγάλη κομπίνα εκεί). Τα έσπασαν όλα, φυσικά, εκτός απο ένα μεγάλο Butterprint το οποίο πολύ αγαπούσα (για ποπκορνιέρα) και έχω ακόμη (αλλά είναι ματ απο τα μη απαραίτητα τριψίματα).

Πριν απο 15+ χρόνια βρήκα στο νέο τότε για εμάς eBay ένα ίδιο σετ, και το πήρα $30. Στα επόμενα χρόνια πήρα κι άλλα, όλα φθηνά και άψογα.
Τώρα βέβαια με την vintage τρέλα έχουν ξεφύγει οι τιμές, με τα μεταφορικά και το σίγουρο πιά τελωνείο τα σετ πλησιάζουν τα 200€ και τα commemorative 200€ το ένα. :o

melina

Cargo 200
Reaction score
45.591
Μπράβο σας για την κίνηση κύριε, είστε πράγματι φωτεινό παράδειγμα, φάρος στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε.
Δεν θα ήθελα να μπω στην κλήρωση ανταγωνιζόμενος στο πεδίο της τύχης άλλους καλούς συνφορουμίτες άλλως τε δεν νιώθω άξιος να γίνω κάτοχος αντικειμένων που είχατε στην κατοχή σας.
Ούτως ειπείν θα ήθελα να σας επισημάνω για μελλοντική χρήση πριν προβείτε ξανά σε τέτοιου είδους φιλάνθρωπες και σαφώς αξιέπαινες κινήσεις μπορείτε να σηκώνετε το γαμωτηλέφωνο και να ρωτάτε κάνα φίλο σας μήπως και θέλει κάτι πριν το βγάλετε σεργιάνι στις γειτονιές...άντε μου λιγάκι που τα μαθαίνουμε όλα τελευταίοι >:( :laugh:

Reaction score
3.341
Λοιπόν μετά από κρυφές συζητήσεις με τον ποδίατρο ...:D
Αποσύρεται το ενδιαφέρων μου για τα σαπακια
:roflmao::roflmao::roflmao:

:hi:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111