Χαρίζονται

Reaction score
3.500
Χαρίζονται 2 καύλώδια mogami 3082 ξέρω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο τα είχα στο δεύτερο μου σύστημα θα κοιτάξω αύριο μήπως έχω και άλλο ένα ( τριπλέτα δηλαδή αχααχα)
βασική προϋπόθεση
1:να είναι ενεργό μέλος
2:να χαρίσει κάτι και αυτός με την σειρά του (το ίδιο θα κάνει και ο επόμενος που θα κερδίσει οτιδήποτε ρε αδερφέ) έτσι ώστε να έχουμε όλοι κάτι από κάποιον
ο μόνος λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια
Εννοείται, βέβαια, ότι κάποιο από τα παιδιά (Moderators) θα αναλάβει τη συγκέντρωση των δώρων (για ευνόητους λόγους)και την αποστολή τους με χρέωση παραλήπτη

MOG3082_INTERNAL.jpg

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Έχω τα kimber 8tc στο σύστημά μου, αλλά θέλω επιτέλους να ακούσω τα mogami για δοκιμή και μετά αμα δεν μου κάνουν να τα χαρίσω κι εγώ απο εδώ. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Ή αν κρίνω ότι μου κάνουν για δεύτερο σύστημα που ετοιμάζω ( για την αδερφή μου ), υπάρχει και ένα σετ cable talk talk κάτι του '96 που θα μπορούσα αντίστοιχα να δωρίσω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.171
@One Happy Cloud: Ετοιμάζω ένα νέο thread στο οποίο θα χαρίζουμε διάφορα. Εάν θέλεις, μπορείς να συμπεριλάβεις τα καλώδια σε αυτό το thread (υπολογίζω να το αναρτήσω μέχρι την Παρασκευή). Η ίδια πρόταση ισχύει για τον @Νίκος Σταθόπουλος.

Reaction score
3.500
@One Happy Cloud: Ετοιμάζω ένα νέο thread στο οποίο θα χαρίζουμε διάφορα. Εάν θέλεις, μπορείς να συμπεριλάβεις τα καλώδια σε αυτό το thread (υπολογίζω να το αναρτήσω μέχρι την Παρασκευή). Η ίδια πρόταση ισχύει για τον @Νίκος Σταθόπουλος.
ok

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Προς το παρόν δεν έχω κάτι να περισσεύει, αλλά αν βρεθεί κάτι, θα βρω τον δρόμο προς το νέο thread... ;-)

wizzy

Reaction score
22.171
A, OK, μάλλον κατάλαβα λάθος ότι το set cable talk talk περισσεύει.

Reaction score
638
Χαρίζονται 2 καύλώδια mogami 3082 ξέρω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο τα είχα στο δεύτερο μου σύστημα θα κοιτάξω αύριο μήπως έχω και άλλο ένα ( τριπλέτα δηλαδή αχααχα)
βασική προϋπόθεση
1:να είναι ενεργό μέλος
2:να χαρίσει κάτι και αυτός με την σειρά του (το ίδιο θα κάνει και ο επόμενος που θα κερδίσει οτιδήποτε ρε αδερφέ) έτσι ώστε να έχουμε όλοι κάτι από κάποιον
ο μόνος λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια
Εννοείται, βέβαια, ότι κάποιο από τα παιδιά (Moderators) θα αναλάβει τη συγκέντρωση των δώρων (για ευνόητους λόγους)και την αποστολή τους με χρέωση παραλήπτη

View attachment 58374
Μηπως ξερεις ποσα μετρα ειναι ?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.640
Συγχαρητήρια για την κίνηση!
Δηλώνω ενδιαφέρον,αν και δεν κατάλαβα ακριβώς πως θα εξελιχθεί τελικά η διαδικασία

.όπως και να έχει ο Wizzy είναι

σε αυτά οπότε θα μας κατατοπίσει:D:D:D:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
73
Ενδιαφέρομαι εγώ για τα καλώδια, το μόνο αξιόλογο που μπορώ να προσφέρω είναι αυθεντικά DVD (έχω και ένα αρχαίο WDTV).

wizzy

Reaction score
22.171
Υπομονή guys, θα γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια, δώστε μου μέχρι απόψε.

Reaction score
3.500
επειδή κατανοώ ότι κάποιοι συμφορίτες μπορεί να μην έχουν να δώσουν για να μπουν στην συγκεκριμένη κλήρωση αναιρώ την δεύτερη μου επιθυμία

2:να χαρίσει κάτι και αυτός με την σειρά του ....
Καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετέχουν

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.322
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian