Χαρίζω comic!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.021
Χαιρετώ το forum!

Λοιπόν, όπως λέει ο τίτλος του θέματος, είμαι στην ευχάριστη θέση να χαρίσω ένα comic! To comic είναι το "Kick Ass: Ένας διαφορετικός ήρωας" από τις εκδόσεις Anubis. Το comic είναι έγχρωμο με σύγχρονο και πολύ καλό σχέδιο και είναι σε άψογη κατάσταση. Για όσους διερωτούνται, το comic προυπήρξε της ταινίας.

Η αγγελία θα μείνει ανοικτή μέχρι την Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, στις 18:00. Εάν δηλώσουν ενδιαφέρον περισσότεροι του ενός συμforumίτες, θα κάνω κλήρωση. Για την παραλαβή ή/και αποστολή, θα συνεννοηθώ με τον τυχερό.

• Like
Reactions: Pin

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Χαρίζω comic!

Συγχαρητήρια για την κίνησή σου Γιώργο!
Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή!

Reaction score
61

Μπράβο! +1 και απο μένα! Δηλώνω και'γω συμμετοχή!

wizzy

Reaction score
23.021

Λοιπόν, οι συμμετοχές ήταν 3: Σ. Κωνσταντινίδης, Penelopie και foivous (o teitzis δεν απάντησε σε pm μου στο οποίο του ζήτησα να διευκρινίσει εάν δηλώνει συμμετοχή ή όχι).

Η κλήρωση ανέδειξε νικήτρια την Penelopie! Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και συγχαρητήρια στην Penelopie!

Κοπελιά, έλεγξε τα pm σου!

wizzy

Reaction score
23.021

Ενημερώνω ότι η Penelopie δεν έχει απαντήσει σε δύο σχετικά με τη νίκη της pms. Θα δώσω περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 και εάν δεν έχω νεότερα θα κάνω ξανά την κλήρωση.

Σε πιθανή κλήρωση θα συμμετέχει ο teitzis (ο οποίος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του κάπως αργά), ο Σ. Κωνσταντινίδης και ο foivous.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Wizzy, εδώ είμαι!:thumbsup:

Σ' ευχαριστώ πολύ και για το comic αλλά και για την υπομονή σου σε σχέση με την ασυνέπεια μου...:O_o:
Σου έχω στείλει pm.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Δείτε εγώ τι έχω!!!

Γιώργο, wizzy, σ'ευχαριστω πολύ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400