Χαριζονται cd Πολλα !

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.293
Χαριζονται 3 κουτες cd οχι αυθεντικα. Ειναι σε αριστη κατασταση και ειναι με μουσικη dance chill out και house αρχες του 2000. Υπαρχουν και παρα πολλες συλογες. Ειναι απο DJ που εφυγε για τα ξενα. Παραλαβή απο Χαλάνδρι. Ειναι 3 κουτες περιπου 30-35 κιλα η μια..
Αν υπάρξουν περισοτεροι απο ενας ενδιαφερόμενοι τοτε θα γίνει κλήρωση. Συμμετοχές για μέλη με πάνω απο 30 μυνήματα μέχρι και την τρίτη....
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1.293
Φωτο ... δειτε και το στυλο για να εχετε μια αναλογια ταξης μεγεθους.
20170820_233815-1032x774.jpg 20170820_233846-774x1032.jpg

Reaction score
1.293
Αγαπητοι μου μηπως θέλετε μια κουτα για τον καθενα ? Οποιος ομως ερθει πρωτος διαλεγει κουτα. Δηλαδη αν ειναι 7 οι ενδιαφερομενοι να κληρωθουν 3 απο αυτους ?? Αν ναι να φτιαξουμε μια λιστα λοιπον. Συμμετοχες μέχρι τρίτη τα μεσανυχτα 24:00.

Reaction score
383
σιγουρα ειναι το καλυτερο
Αγαπητοι μου μηπως θέλετε μια κουτα για τον καθενα ? Οποιος ομως ερθει πρωτος διαλεγει κουτα. Δηλαδη αν ειναι 7 οι ενδιαφερομενοι να κληρωθουν 3 απο αυτους ?? Αν ναι να φτιαξουμε μια λιστα λοιπον. Συμμετοχες μέχρι τρίτη τα μεσανυχτα 24:00.
σιγουρα ειναι το καλυτερο

Reaction score
1.128
Δεν με ενδιαφερουν
Μπραβο για την κινηση σου!
Αντε να δω ποσοι ΔΕΝ εχουν ντακ...:)

Reaction score
17
Χαριζονται 3 κουτες cd οχι αυθεντικα. Ειναι σε αριστη κατασταση και ειναι με μουσικη dance chill out και house αρχες του 2000. Υπαρχουν και παρα πολλες συλογες. Ειναι απο DJ που εφυγε για τα ξενα. Παραλαβή απο Χαλάνδρι. Ειναι 3 κουτες περιπου 30-35 κιλα η μια..
Αν υπάρξουν περισοτεροι απο ενας ενδιαφερόμενοι τοτε θα γίνει κλήρωση. Συμμετοχές για μέλη με πάνω απο 30 μυνήματα μέχρι και την τρίτη....
Ευχαριστώ πολύ.
με ενδιαφερουν, διαλεξτε εσεις την διαδικασια και συγχαρητηρια για την δωρεα.

Reaction score
569
Συγχαρητήρια για την κίνηση. δυστυχώς δεν είναι το είδος μουσικής που ακούω, γιατί ακούω ακόμα cd.
:wink::spiteful:;):)

Reaction score
1.293
Λοιπόν όσοι έβαλαν υποψηφιότητα είναι οι
  • Chrisrania
  • EPANTAZ
  • makis.pol
  • Stelios
  • Alexgeo1
  • jordan72_
Δεν ξέρω κανέναν σας οπότε ένα site με random number διάλεξε τους :

EPANTAZ
Stellios
Alexgeo1

Εάν κάποιος άλλαξε γνώμη να ξανακάνω την κλήρωση ( γίνεται από το Random.org) με λιγότερους συμμετέχοντες

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με PM για να παραλάβετε από Χαλάνδρι από μια κούτα .

Μακάρι να είχα 6 κούτες να πάρει ο κάθε ένας από μία ή τον χρόνο να τα χωρίσω σε 6 ίσα μέρη !

Reaction score
1.293
O stellios Παρέλαβε σήμερα μια κούτα !
Να είσαι καλά Στέλιο.
Αν μπορέσουν οι άλλοι δύο φίλοι να επικοινωνήσουν μαζί μου με PM για να κανονίσουμε.

Reaction score
1.293
Περιμένω τους EPANTAZ και Alexgeo1 μέχρι την επόμενη Παρασκευή να έχουν παραλάβει.
Εάν όχι θα γίνει πάλι κλήρωση στους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1.293
Ο Alexgeo1 παρέλαβε μια κούτα και έμεινε μια ακόμα.
Εάν ο φίλος δεν την θέλει τότε θα την κληρώσω πάλι στους υπόλοιπους.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67