Χαϊεντάδες με Περικεφαλαία

costas EAR

Доктор Диахисиос
Editor
Reaction score
151.660
Κανόνισε κακομοίρη μου να βάλεις ανάποδα τα βελάκια στην πορεία των data, να στέλνεις κείμενο 10.000 λέξεων και να περνάμε μόνο τα κόμματα κι οι τελείες.

Reaction score
4.131
Κανόνισε κακομοίρη μου να βάλεις ανάποδα τα βελάκια στην πορεία των data, να στέλνεις κείμενο 10.000 λέξεων και να περνάμε μόνο τα κόμματα κι οι τελείες.
Άμα τα βάλει ανάποδα παίζει η μουσική ανάποδα, όπως γινόταν παλιά με πικάπ που έβαζες ανάποδα τον δίσκο και παίζανε ύμνοι του σατανά

Reaction score
4.131
Θα άντεχε κανείς να βάλει τα βελάκια ανάποδα ;
Που να βάλεις το καλώδιο ανάποδα από την φορά των γραμμάτων που έχει πάνω.....άσε εκεί ανοίγει απευθείας portal στην έπαυλη του diablo.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
24.515
Το ξέρεις ότι δυσκολεύομαι πλέον να βρω καλώδιο ethernet που να υποστηρίζει ελληνικά; Αχ, τί θα απογίνουμε;

Reaction score
4.568
Να δουλεύετε με ασύρματο Internet αγαπητέ! Αμ, πώς; :biggrin:
Με το ασύρματο δίκτυο θα πρέπει να διορθωθεί ο χώρος ακρόασης, ώστε ο ανακλάσεις από τους τοίχους να μην δημιουργούν διπλά είδωλα στο ψηφιακό σήμα ;)
Πολύ καλύτερος ήχος με αναλογικό σειριακό modem στα 9600 (dial up ) . Σαν απο βινύλιο ο ήχος

Last edited:

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.819
Αυτό μου αρέσει στο avsite όταν έχετε ρέντα στο τρολιασμα. Αχ με κάνατε και γέλασα.😂

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
12.547
Αν είναι μασιφ ξύλο, οκ. Φοβάμαι μην είναι απομίμηση Καπλαμά.

Reaction score
4.568
Μου θυμίζει το συγκριτικό μεταξύ ενός βιολιού Stradivari αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ και ενός βιολιού των 80 ευρώ από το Amazon.
Εξωτερικά ήσαν ίδια.
Πότε θα βγει το φάρμακο κατά της φτωχομπινελίτιδας να σωθεί η τέχνη τουλάχιστον.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
24.515
Δεν έψαξα. Μπορεί να είναι και ΑΙ fake. Αλλά έχει πλάκα. Κάνε ένα ψάξιμο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
179.185
Members
38.958
Νεότερο μέλος
topgunxxx