- Reaction score
- 4.131
Θα φτιάξω δικά μου ρε κεραταδες
ΑDL
Andreas Digital Lamogia
Και σειρά ΑΑL
Andreas Analogue Lamogia
ΑDL
Andreas Digital Lamogia
Και σειρά ΑΑL
Andreas Analogue Lamogia
Κανόνισε κακομοίρη μου να βάλεις ανάποδα τα βελάκια στην πορεία των data, να στέλνεις κείμενο 10.000 λέξεων και να περνάμε μόνο τα κόμματα κι οι τελείες.
Άμα τα βάλει ανάποδα παίζει η μουσική ανάποδα, όπως γινόταν παλιά με πικάπ που έβαζες ανάποδα τον δίσκο και παίζανε ύμνοι του σατανάΚανόνισε κακομοίρη μου να βάλεις ανάποδα τα βελάκια στην πορεία των data, να στέλνεις κείμενο 10.000 λέξεων και να περνάμε μόνο τα κόμματα κι οι τελείες.
Αααααααχ, τι ωραίες εποχές!Άμα τα βάλει ανάποδα παίζει η μουσική ανάποδα, όπως γινόταν παλιά με πικάπ που έβαζες ανάποδα τον δίσκο και παίζανε ύμνοι του σατανά
Τι ααααχ ρε, αφού εσένα ακόμα τέτοια παίζουνΑααααααχ, τι ωραίες εποχές!

Σσσσσσσ, μαρτυριάρη!Τι ααααχ ρε, αφού εσένα ακόμα τέτοια παίζουν![]()

Που να βάλεις το καλώδιο ανάποδα από την φορά των γραμμάτων που έχει πάνω.....άσε εκεί ανοίγει απευθείας portal στην έπαυλη του diablo.Θα άντεχε κανείς να βάλει τα βελάκια ανάποδα ;

Το ξέρεις ότι δυσκολεύομαι πλέον να βρω καλώδιο ethernet που να υποστηρίζει ελληνικά; Αχ, τί θα απογίνουμε;Κανόνισε κακομοίρη μου να βάλεις ανάποδα τα βελάκια στην πορεία των data, να στέλνεις κείμενο 10.000 λέξεων και να περνάμε μόνο τα κόμματα κι οι τελείες.
Να δουλεύετε με ασύρματο Internet αγαπητέ! Αμ, πώς;Το ξέρεις ότι δυσκολεύομαι πλέον να βρω καλώδιο ethernet που να υποστηρίζει ελληνικά; Αχ, τί θα απογίνουμε;

Με το ασύρματο δίκτυο θα πρέπει να διορθωθεί ο χώρος ακρόασης, ώστε ο ανακλάσεις από τους τοίχους να μην δημιουργούν διπλά είδωλα στο ψηφιακό σήμαΝα δουλεύετε με ασύρματο Internet αγαπητέ! Αμ, πώς;![]()
Ποιο ηχείο είναι ξέρουμε;