Χρήσιμη ζωή ενός Transport

Reaction score
33
Έχω διαβάσει ότι μετά από κάποια χρόνια (10+) τα Transports θα πρέπει να αντικαθίστανται γιατί τα οπτικά τους θολώνουν αφού είναι συνήθως φτιαγμένα από πλαστικά τα οποία πολυμερίζονται.
Ισχύει κάτι τέτοιο? Και έχει αυτό κάποια επίπτωση στον ήχο του συστήματος?
Ρωτάω γιατί προς το παρών χρησιμοποιώ ένα Technics (SLP G 500) των αρχών των 90s το οποίο στέλνει σήμα στο Benchmark DAC 1 usb (εξαιρετικό!).
Νομίζετε ότι αξίζει να προχωρήσω σε αλλαγή transport ? πχ Tascam?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939
Ισχύει, αλλά η διάρκεια ζωής δεν είναι κάτι σταθερό, από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Βασικά, δεν χρειάζεσαι transport, αλλά σκληρό δίσκο, (άσχετα αν δεν μπορώ να σε πείσω επ αυτού). Πάντως, και ένα transport Tascam είναι σωστή κίνηση...

Reaction score
33
........Βασικά, δεν χρειάζεσαι transport, αλλά σκληρό δίσκο, (άσχετα αν δεν μπορώ να σε πείσω επ αυτού). Πάντως, και ένα transport Tascam είναι σωστή κίνηση...
LOL Κώστα! :107:
Μα μην ξεχνάς ότι εσύ ήσουν απο αυτούς που μου πρότειναν το Benchmark DAC 1 usb όταν έψαχνα για καινούριο cd player!
Πήγα άκουσα πολλά (cdps) και το αγόρασα! Μια απο τις καλύτερες αγορές μου (και η φτηνότερη BTW)
Όσο για το δίσκο ....ήδη απολαμβάνω τα FLAC μου με τη usb σύνδεση.:144:
PS Κώστα στην έκθεση χάρηκα πολύ που σε γνώρισα αλλά δυστηχώς είχα πολύ περιορισμένο χρόνο....την άλλη φορά όμως θα κεράσω !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos