Χριστουγεννιάτικο δώρο Νο 2

Reaction score
295
Επειδη στην προηγούμενη κλήρωση υπήρχαν κι άλλες προσφορες(ηχεία,καλώδια, phono stage ,dvd player κλπ) με διάφορες προτάσεις(πλειοδοσία κλπ),ξεκινάω αυτό το ποστ κι οσοι πιστοί προσέλθετε:
Χαρίζονται λοιπόν:
1. Πικ απ Technics SL-BD2 πλήρως λειτουργικό και με καινούργια βελόνα μαζί με 5 δίσκους 33 στροφων.
2. Κασσετόφωνο AIWA AD-F270 πλήρως λειτουργικό.
Οι οροι συμμετοχής θα ήθελα να είναι αυτοί που ισχυσαν στο προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο του ARIPETRO κλπ.
Οποιοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν μηχανήματα για να γινει πλήρες το σύστημα.
Θα ήθελα οποιος το κερδίσει να καταθέσει ενα συμβολικό ποσο,οσο αυτος νομίζει, σε κάποιον που το εχει ανάγκη.
Τα μηχανήματα θα τα στείλω με δικά μου έξοδα στον τυχερό.
Καλή τύχη σε όλους.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Σουπερ "nkelara" μπραβο.
Ειχα πει οτι αν καποιος το ξεκινησει, τοτε θα ψαξω στην αποθηκη και κατι θα βρω να δωρισω ακομα.
Ε, λοιπον βρηκα αυτο, ειναι προενισχυτης γραμμης λαμπατος βασισμενος στο κυκλωμα του marantz 7.
Θα τσεκαρω να δω οτι δουλευει, γιατι τον εχω στην αποθηκη καμια 8αρια χρονια (ισως και παραπανω).

music angel preamplifier.jpg

Νομιζω οτι και ο "PERITEXNIS" εχει να δωσει κατι.
Και παλι μπραβο.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Εγώ ψάχνω να αγοράσω φθηνό προ κι εσείς τους χαρίζετε;
χα χα χα να η ευκαιρια πονταρε και τα λεφτα σου θα πανε σε αγαθοεργια, τι καλυτερο ;)

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Εγώ ψάχνω να αγοράσω φθηνό προ κι εσείς τους χαρίζετε;
Τωρα μου ηρθε σαν ιδεα, αν θες πηγαινε καταθεσε 100 ευρω στο Χαμογελο του Παιδιου, και ελα παρτον.
Αλήθεια, δεν κανω πλακα.
Και εγω τον αποσυρω απο εδω, και δωριζω κατι αλλο!!!

Reaction score
198
Συγχαρητήρια
θα ηθελα να συμμετεχω, αν γινεται, μονο για το 1. Πικ απ Technics SL-BD2, γιατι αυτο που ειχα ηταν δανεικο και πλεον δεν υπαρχει... (λ7 δεν υπαρχουν για αλλο)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Επειδη στην προηγούμενη κλήρωση υπήρχαν κι άλλες προσφορες(ηχεία,καλώδια, phono stage ,dvd player κλπ) με διάφορες προτάσεις(πλειοδοσία κλπ),ξεκινάω αυτό το ποστ κι οσοι πιστοί προσέλθετε:
Χαρίζονται λοιπόν:
1. Πικ απ Technics SL-BD2 πλήρως λειτουργικό και με καινούργια βελόνα μαζί με 5 δίσκους 33 στροφων.
Οι οροι συμμετοχής θα ήθελα να είναι αυτοί που ισχυσαν στο προηγούμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο του ARIPETRO κλπ.
Οποιοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν μηχανήματα για να γινει πλήρες το σύστημα.
Θα ήθελα οποιος το κερδίσει να καταθέσει ενα συμβολικό ποσο,οσο αυτος νομίζει, σε κάποιον που το εχει ανάγκη.
Τα μηχανήματα θα τα στείλω με δικά μου έξοδα στον τυχερό.
Καλή τύχη σε όλους.
Μπραβο φιλε μου συγχαρητηρια και σε εσενα!!!
Θα ψαξω την αποθηκη απο αυριο γιατι ειμαι στη δουλεια, και ελπιζω να προσθεσω και εγω κατι...
Και παλι μπραβο!!:thumbsup:

Reaction score
295
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Δώρα.
3. Προενισχυτή η κάτι άλλο απο AriPetro.
4. CD κλασσικης μουσικής και rock απο artvoice.
5. Kαλώδια ηχείων και interconnect από Kotsidis John

Υποψήφιοι για την κλήρωση:
1. Stratos1983 για πικ απ και cd κλασσικης μουσικής.
2. el_diaplo για cd .

Θα δούμε τι θα μαζευτούνε και μπορεί να τα κληρώσουμε κατα κατηγορία.
Θα ανανεώνω την λίστα δωροθετών και υποψηφίων καθε βράδυ.
Το ποτε θα γίνει η κλήρωση θα το αποφασίσουμε ολοι μαζί,αλλά θα προτιμούσα μεχρι τέλος της άλλης βδομάδας το πολύ.
Ευχαριστώ.

Last edited:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop