Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Αισίως φτασαμε τον ενα μηνα πριν τα Χριστουγεννα και νομιζω οτι μου δινεται η καλυτερη ευκαιρια για να κανω κατι που τριγυρναει στο μυαλο μου εδω και λιγο καιρο.
Νομιζω ολοι αναγνωριζουμε οτι δυανυουμε μια εποχη πολυ σκληρη και δυσκολη για πολλους απο εμας.
Επειδη λοιπον καποιοι απο εμας για λογους που δεν μπορουσαν να ελεγξουν εχουν αναγκαστει προς το παρον να εγκαταλειψουν το hobby, θελω να κανω δωρο σε εναν συμφορουμιτη αυτο το συστηματακι (φωτο ακολουθει)
photo.JPG

Αποτελειται απο εναν ενισχυτη Sansui A-80, ηχειακια Magnat Monitor Supreme 100 και ενα Sony cd-player.
Ξερω οτι για μερικους το συστηματακι αυτο δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, αλλα στη γκριζα και μουντη πραγματικοτητα που ζουμε, για καποιον που αυτη τη στιγμη δεν ακουει μουσικη για να του παρει λιγο το μυαλο ειναι μαννα εξ ουρανου.

Επειδη λοιπον το θεμα ειναι λεπτο, θα ηθελα να συμμετεχουν στη κληρωση ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και οχι καποιοι που ειδαν φως και μπηκαν.
Οπως καταλαβατε λοιπον θα γινει κληρωση την επομενη Κυριακη.
Για το "αδιαβλητο" της διαδικασιας, θα ηθελα ο moderator των αγγελιων, νομιζω ειναι ο Zizik, αφου συγκεντρωθουν ολα τα ονοματα να κανει εκεινος την κληρωση.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Reaction score
1.844
Είδα φως και μπήκα. :p Άρα δεν ενδιαφέρομαι.

Αν και ο Sansui A-80 είναι κούκλος, πολύ με αρέσει. :rolleyes:

Παραλίγο αγένεια. Μπράβο Άρη για την προσφορά. :thumbsup::party:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Μπραβο σου φιλε μου για την εξαιρετικη κινηση! Παντα τετοια!

(δεν ενδιαφερομαι!)

Reaction score
23
Μπραβο και παλι μπραβο! Πολυ ομορφη η κινηση σου! Θελω και εγω να συμμετεχω στην κληρωση! :)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Να αποκλειστεί ο JMarkou για ευνόητους λόγους:D

:thumbsup:Πολύ ανοικτόκαρδη κίνηση

Reaction score
15.469
μπραβο !
ολη δικη σου
"Αντρας θα πει να'χεις αρχες αισθηματα και τροπο
να προκαλεις το σεβασμο των αλλονων ανθρωπω."

(δεν συμμετεχω (εγω θελω κασσετοφωνο :p))

Reaction score
384
Πολλά μπράβο…!!!Δεν ενδιαφέρομαι αλλά πιστεύω ότι όποιος το πάρει θα το ευχαριστηθεί!

Reaction score
5.685
μπραβο και απο μενα !
δεν με ενδιαφερει .
θα μπορουσα να προτεινω να ειναι και ανεργος αυτος που θα το παρει ?

Reaction score
30.455
Καταρχήν να πω πως οχι μονο ο sansui αλλα ολο το πακέτο είναι όμορφο!
Ευχομαι ολόψυχα να πάει σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη....δεν ξέρω πως μπορεί να εξασφαλιστεί αυτό αλλά το εύχομαι.
Και πραγματικά χίλια μπράβο μέσα από την καρδιά μου για την κίνηση!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Αισίως φτασαμε τον ενα μηνα πριν τα Χριστουγεννα και νομιζω οτι μου δινεται η καλυτερη ευκαιρια για να κανω κατι που τριγυρναει στο μυαλο μου εδω και λιγο καιρο.
Νομιζω ολοι αναγνωριζουμε οτι δυανυουμε μια εποχη πολυ σκληρη και δυσκολη για πολλους απο εμας.
Επειδη λοιπον καποιοι απο εμας για λογους που δεν μπορουσαν να ελεγξουν εχουν αναγκαστει προς το παρον να εγκαταλειψουν το hobby, θελω να κανω δωρο σε εναν συμφορουμιτη αυτο το συστηματακι (φωτο ακολουθει)
View attachment 29027

Αποτελειται απο εναν ενισχυτη Sansui A-80, ηχειακια Magnat Monitor Supreme 100 και ενα Sony cd-player.
Ξερω οτι για μερικους το συστηματακι αυτο δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, αλλα στη γκριζα και μουντη πραγματικοτητα που ζουμε, για καποιον που αυτη τη στιγμη δεν ακουει μουσικη για να του παρει λιγο το μυαλο ειναι μαννα εξ ουρανου.

Επειδη λοιπον το θεμα ειναι λεπτο, θα ηθελα να συμμετεχουν στη κληρωση ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και οχι καποιοι που ειδαν φως και μπηκαν.
Οπως καταλαβατε λοιπον θα γινει κληρωση την επομενη Κυριακη.
Για το "αδιαβλητο" της διαδικασιας, θα ηθελα ο moderator των αγγελιων, νομιζω ειναι ο Zizik, αφου συγκεντρωθουν ολα τα ονοματα να κανει εκεινος την κληρωση.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Η κίνηση σου είναι μοναδική μπράβο χίλιες φορές και εύχομαι ολόψυχα να σου τα δώσει διπλα ο θεός.
Και πάλι συγχαρητήρια!!!
Δεν επιθυμώ να μπω στην κλήρωση.
Καλά Χριστούγεννα!!!

Last edited:

Reaction score
3.093
Μπράβο και πάλι μπράβο γαι την κίνηση.
Μιά χαρά σηστηματάκι είναι.
Να μην λάβω μέρος στην κλήρωση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος