Χρονια πολλα

Reaction score
4.300
Κωνσταντινου και Ελενης σημερα, οι εορταζομενοι πολλοι, χρονια πολλα λοιπον σ ολους!

Η παρεα μας εδώ εχει αρκετους και αξιολογους συνφορουμιτες που εχουν την ονομαστικη εορτη. Εδώ λοιπον κοιταξτε το καρε του «Κ», Κου Φου, Κωστας Κογιας, Κωστας ΕΑΡ, Κωστας Κων/νου (λεω ν αλλαξω κι εγω το δικο μου σε Κωστα, αλιως δεν με παιρνουν στα σοβαρα :142:)
Με τις καλλυτερες ευχες, να σας εχουμε παντα στην παρεα μας, να γραφετε ο καθενας με τον δικο του ιδιαιτερο τροπο και αγαπητο τροπο και ν απολαμβανεται τα χομπυ που αγαπατε.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ στους Κωστάδες και στους έχοντες ΕΛΕΝΕΣ.
Ιδιαίτερα εύχομαι "άνω θρώσκοντας" προς Ημίθεο συμπατριώτη.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Χρόνια τους Πολλά και καλά.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Υγεία πάνω απ'όλα!
Ξεχάσατε την Lena που, θέλοντας και μη, ασχολείται με το χόμπυ (ηρωίδααααααα :116: )!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Χρονια πολλα

Χρονια ευτυχισμενα και ευλογημενα να εχετε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Reaction score
4

Χρονια Πολλα Κωστηδες!

και ευχαριστουμε για τις πολλες γνωσεις που μας γεμιζετε!

Reaction score
777
Λοιπόν να δώσω και εγώ τις ευχές μου...Αρχίζουμε απο τον Κώστα ear.Του εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσει το παρακάτω αξεσουάρ...

Επόμενος ο Κώστας Κόγιας...Το σύστημα που παρουσίασε προχτές είχε μερικές ελλείψεις.Πιστεύω οτι ένα ηχείο σαν το παρακάτω θα το στρώσει...
Στον Κώστα Φ του εύχομαι να τελειοποιήσει το dac του με αυτό το προιόν της furutech

Ενώ στο Κώστα Κών/νου επειδή δέν ξέρω τις ηχητικές επιλογές του εύχομαι υγεία και ευτυχία.Δηλαδή λεφτά και γυναίκες...

Χρόνια πολλά!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.883

χαχαχαχα, ουδέν κρυφό υπό του ήλιου!:135:

σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, χρόνια πολλά σε όλους τους Κωστήδες κι όλες τις Ελενίτσες, με υγεία, πολλά λεφτά, πολλά φλακ στο σκληρό σας:138::137:, κόρνες, λάμπες, ψηφιακούς, ντακ, πόρτες, μονόδρομα, SET, NOS, σαμπ, πικάπ, τράνσπορτ, ενεργά μόνιτορ, DSP, ηλεκτροστατικά, mp3, ipod, γυναίκες, μπύρες, κι ότι γουστάρετε τέλος πάντων!:126:

Reaction score
23

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

χαχαχαχα, ουδέν κρυφό υπό του ήλιου!:135:

σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, χρόνια πολλά σε όλους τους Κωστήδες κι όλες τις Ελενίτσες, με υγεία, πολλά λεφτά, πολλά φλακ στο σκληρό σας:138::137:, κόρνες, λάμπες, ψηφιακούς, ντακ, πόρτες, μονόδρομα, SET, NOS, σαμπ, πικάπ, τράνσπορτ, ενεργά μόνιτορ, DSP, ηλεκτροστατικά, mp3, ipod, γυναίκες, μπύρες, κι ότι γουστάρετε τέλος πάντων!:126:

Επειδη Κωστακι μας οι προσφορες σου ειναι τοσες πολλες(βλεπε ανω)εγω.....για να μην φανω πλεονεκτης σας χαριζω ολα τα υπολλοιπα και κραταω τις γυναικες και τις Ελενες!!!!!!!!!!!

Ενταξει???????

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Χρόνια Πολλά μας, να μας χαιρόμαστε!

Reaction score
460

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζωντες,να εχετε υγεια και κεφι για να γραφετε στο AVSITE!!

Reaction score
3.582

Χρόνια πολλά σας εύχομια με υγεία

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115