Χρονοδιακόπτης πρίζας

Reaction score
30.455
Χρειάζομαι έναν χρονοδιακόπτη για να μπει στην πρίζα από όπου παίρνει ρεύμα η καφετιέρα φίλτρου στη δουλειά. Το σκεπτικό είναι να βάζω καφέ και νερό από την προηγούμενη και ο χρονοδιακοπτης να ενεργοποιείται κανένα μισάωρο πριν το πρωινό άνοιγμα ώστε να βρίσκω έτοιμο καφέ. Κοιτάζοντας στο σκρουτζ, βρήκα λύσεις από 3-4 ευρώ , αλλά με απασχολεί η αξιοπιστία τους. Και δεν εννοώ ως προς την ακρίβεια , για αυτό άλλωστε θα επιλέξω έναν απλό ημερήσιο μηχανικό, αλλά ως προς την ασφάλεια , αφού δεν θα ήθελα το μαγαζί να γίνει εξαιτίας μου παρανάλωμα του πυρός..:D
Όποτε, αν κάποιος έχει εμπειρία από φτηνούς χρονοδιακοπτες , ας τη μοιραστεί μαζί μου!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.588
Έχω χρησιμοποιήσει πολλούς και χρησιμοποιώ ακόμη 2. Δεν υπήρξε θέμα μέχρι να πεθάνουν ξαφνικά αρκετά χρόνια μετά, εκτός του ενοχλητικού θορύβου.
Υπάρχουν πάντως και φθηνοί ηλεκτρονικοί. https://www.skroutz.gr/s/7181915/Telco-Εβδομαδιαίος-Ψηφιακός-Χρονοδιακόπτης-ETG-12A.html
Αυτόν τον έχω 4-5 χρόνια χωρίς πρόβλημα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
έχει απλές συσκευές που μπορείς να βασιστείς:p:roflmao::roflmao:
εκτός και αν ο καφές είναι αποτέλεσμα ιμπεριαλιστικής παραγωγής από χώρες του 3ου κόσμου...και υπάρχει φόβος επαναστατικού δολιοφθορικού βραχυκυκλώματος από τον λαικό πάροχο ηλεκτροδότησης :whistling::D

οπότε πάρε έναν απλό ευρωπαικής αγοράς..και εγώ τέτοιους έχω 4-5 χρόνια 24/7 σε λαμπάκια,φώτα...κλπ:thumbsup:

Reaction score
30.455
Έχω χρησιμοποιήσει πολλούς και χρησιμοποιώ ακόμη 2. Δεν υπήρξε θέμα μέχρι να πεθάνουν ξαφνικά αρκετά χρόνια μετά, εκτός του ενοχλητικού θορύβου.
Υπάρχουν πάντως και φθηνοί ηλεκτρονικοί. https://www.skroutz.gr/s/7181915/Telco-Εβδομαδιαίος-Ψηφιακός-Χρονοδιακόπτης-ETG-12A.html
Αυτόν τον έχω 4-5 χρόνια χωρίς πρόβλημα.
Ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα για τη χρήση που θέλω , άλλωστε η κουζίνα είναι στο υπόγειο του μαγαζιού.
Από την άλλη με αυτόν που έβαλες μπορώ να τον ρυθμιζω στο off τις Κυριακές γιατί είναι εβδομαδιαιος. Και το κόστος είναι αστείο.
[DOUBLEPOST=1516619893][/DOUBLEPOST]
έχει απλές συσκευές που μπορείς να βασιστείς:p:roflmao::roflmao:
εκτός και αν ο καφές είναι αποτέλεσμα ιμπεριαλιστικής παραγωγής από χώρες του 3ου κόσμου...και υπάρχει φόβος επαναστατικού δολιοφθορικού βραχυκυκλώματος από τον λαικό πάροχο ηλεκτροδότησης :whistling::D

οπότε πάρε έναν απλό ευρωπαικής αγοράς..και εγώ τέτοιους έχω 4-5 χρόνια 24/7 σε λαμπάκια,φώτα...κλπ:thumbsup:
Από την άλλη εβδομάδα θα σου ξαναμιλησω εσένα..

Reaction score
427
Ναι αλλά δεν πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί στην καφετιέρα για να ξεκινήσει;
Μόλις θα πάει ρεύμα θα ανάψει μόνη της;

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα για τη χρήση που θέλω , άλλωστε η κουζίνα είναι στο υπόγειο του μαγαζιού.
Από την άλλη με αυτόν που έβαλες μπορώ να τον ρυθμιζω στο off τις Κυριακές γιατί είναι εβδομαδιαιος. Και το κόστος είναι αστείο.
[DOUBLEPOST=1516619893][/DOUBLEPOST]
Από την άλλη εβδομάδα θα σου ξαναμιλησω εσένα..
σαιλεντ τριτμεντ?
άι μαρή:roflmao:
[DOUBLEPOST=1516620110][/DOUBLEPOST]
ανοιχτή θα την έχει καλέ

Reaction score
30.455
Ναι , ο διακόπτης της καφετιέρας ειναι μηχανικός, τον αφήνεις on και μόλις πάρει ρεύμα δουλεύει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.588
Μεγάλη δουλειά ο χρονοδιακόπτης πάνω στις καφετιέρες. Αν και δεν τη χρησιμοποιούμε πιά έτσι, είναι ο κύριος λόγος που αγόρασα αυτήν που έχω πριν εικοσιτέσσερα χρόνια. :p

melina

Cargo 200
Reaction score
45.314
...και με άρωμα βανίλιας ή φουντουκιού, ότι προτιμάτε στο κτίριο.

Reaction score
403
δοκίμασε τα sonoff και τις "έξυπνες" πρίζες της xiaomi και πρεπει να έχει και η digoo (μαρκα του banggood)

ολα τα παραπάνω λειτουργούν και μεσω ιντερνετ.

Reaction score
30.455
...και με άρωμα βανίλιας ή φουντουκιού, ότι προτιμάτε στο κτίριο.
Με τέτοιο timer θα είναι σίγουρα αραβικός ο καφές και θα φωνάζει Allahu akbar..
[DOUBLEPOST=1516630497][/DOUBLEPOST]
δοκίμασε τα sonoff και τις "έξυπνες" πρίζες της xiaomi και πρεπει να έχει και η digoo (μαρκα του banggood)

ολα τα παραπάνω λειτουργούν και μεσω ιντερνετ.
Λέω να πάω σε κάτι λιγότερο "smart".
Άσε που δεν παίζει να θυμηθώ πρωινιατικα να ενεργοποιήσω εξ αποστάσεως την καφετιέρα!
Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση!

Reaction score
403
Με τέτοιο timer θα είναι σίγουρα αραβικός ο καφές και θα φωνάζει Allahu akbar..
[DOUBLEPOST=1516630497][/DOUBLEPOST]
Λέω να πάω σε κάτι λιγότερο "smart".
Άσε που δεν παίζει να θυμηθώ πρωινιατικα να ενεργοποιήσω εξ αποστάσεως την καφετιέρα!
Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση!
δεν ειναι ανάγκη να την ανάβεις κάθε μερα..
βάζεις ενα time schedule και δεν ασχολείσε ξανα. έχουν countdown, λειτουργουν με google home, alexa, φωνητικές εντολές και αλλα πολλά..

https://www.gearbest.com/SONOFF-_gear/

Reaction score
1.988
Δλδ το να πατήσεις το κουμπάκι με το που θα πας στην δουλειά (όπωε κάνεις μέχρι σήμερα φαντάζομαι) και σε 10' να πίνεις καφέ είναι θέμα;
Γιατί ο καφές θα έχει μέινει στην καφετέρια όλο το απόγευμα/βράδυ και θα έχει νοτίσει απο την υγρασία και θα έχει χάσει μέρος της φρεσκάδας και του αρώματος του.....λέω τώρα....

Μπρε και το να πατάς το κουμπί έχει και αυτό την ιεροτελεστία και την hari(s1308) του.....

Reaction score
30.455
Δλδ το να πατήσεις το κουμπάκι με το που θα πας στην δουλειά (όπωε κάνεις μέχρι σήμερα φαντάζομαι) και σε 10' να πίνεις καφέ είναι θέμα;
Γιατί ο καφές θα έχει μέινει στην καφετέρια όλο το απόγευμα/βράδυ και θα έχει νοτίσει απο την υγρασία και θα έχει χάσει μέρος της φρεσκάδας και του αρώματος του.....λέω τώρα....

Μπρε και το να πατάς το κουμπί έχει και αυτό την ιεροτελεστία και την hari(s1308) του.....
Ισχύει αυτό που λες για τη φρεσκάδα. Αλλά ο έτοιμος καφές είναι αξία ανεκτίμητη.
Άλλωστε την ώρα που ανοίγω συνήθως είμαι μόνος και αν πλακώσουν 1-2 πελάτες εκείνη την ώρα, θα τον φτιάξω κατά τις 11...
[DOUBLEPOST=1516640158][/DOUBLEPOST]
Δλδ το να πατήσεις το κουμπάκι με το που θα πας στην δουλειά (όπωε κάνεις μέχρι σήμερα φαντάζομαι) και σε 10' να πίνε
Και όμως, πολλές φορές παίρνω από έξω γιατί ξέρω πως πιθανόν να μην προλάβω να φτιάξω για τον λογο που σου είπα παραπάνω.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.672
1308, έχω ένα ίδιο να σου κάνω δώρο, αλλά

θα έρθεις στη πίτα να το πάρεις και μου φέρεις και το κρασί του avsite που έχω κερδίσει πέρυσι. :rolleyes:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
1308, έχω ένα ίδιο να σου κάνω δώρο, αλλά

θα έρθεις στη πίτα να το πάρεις και μου φέρεις και το κρασί του avsite που έχω κερδίσει πέρυσι. :rolleyes:
τι χουβαρντάς...
και ξίδια ψάχνεις τώρα?:p:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης