Χρωματικό Διάγραμμα για 4805

Reaction score
1
Που μπορώ να βρώ/δω το χρωματικό διάγραμμα του 4805;

Αξίζει να πουλήσω τον 4805 και να παρω των Η30Α;

Reaction score
0
Για το διάγραμμα δεν ξέρω να σου απαντήσω. Για την άλλη σου ερώτηση όμως, ως κάτοχος του 4805 ξέρω να σου πω: ΟΧΙ!
Κατά την προσωπική μου άποψη που βασίστηκε στην θέαση και των 2 μηχανημάτων πριν την αγορά του 4805 τελικά, και τα 2 βρίσκονται πολύ κοντά. Πρόκειται για τους 2 καλύτερους προβολείς στην χαμηλή κατηγορία, που κονταροχτυπιούνται μέχρι το τέλος. Η δική μου απόφαση βασίστηκε στο ότι τα χρώματα του Η30Α ήταν (για τα δικά μου γούστα) αρκετά πουσαρισμένα out of the box. Πιθανότατα με μια καλή ρύθμιση να ξεπερνάει σε απόδοση τον 4805, αλλά δε νομίχω ότι όταν δίνεις 1300 ευρώ για τον προτζέκτορα είναι σοφό να δίνεις άλλα 300 για ρύθμιση (no offence κ.Λάμπρου). Η υψηλή αντίθεση του optoma προσωπικά κούραζε τα δικά μου μάτια, μολονότι σε κάποια σκοτεινά πλάνα υπερτερούσε του infocus.
Κατά τ' άλλα, για ποιό λόγο να πουλήσεις ένα μηχάνημα και να πάρεις ένα άλλο ίδιο? Ακόμη κι αν στα δικά σου τα μάτια είναι καλύτερος ο optoma, δε νομίζω ότι η διαφορά είναι τόσ μεγάλη που να σε ωθήσει σε τέτοια κίνηση.
Εάν σε τρώει η τσέπη σου, καλύτερα να επενδύσεις σε έναν native 720 πανελ, παρά να "αλλάξει ο μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δημητρη , αν και εγω-σε αντιθεση με τον Radiotis-βλεπω αρκετα μεγαλη διαφορα αναμεσα στους δυο προβολεις , η συμβουλη μου θα ειναι κοινη με του φιλου μας.
Και αυτο διοτι ποσα χρηματα περιμενεις να "πιασεις" απο τον 4805 ειδικα τωρα που εχει πεσει και η τιμη του?
Αξιζει να δωσεις την διαφορα για να παρεις εναν βιντεοπροβολεα ιδιας αναλυσης?

Δεν ξερω , τις απαντησεις μαλλον πρεπει να τις δωσεις εσυ ο ιδιος... :wink:

Reaction score
1
OK. O INFOCUS ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. Συμφωνώ και με τους δύο. Απλά, επειδή τώρα τον έχω σε πρόχειρη εγκατάσταση (βγάζω - κρύβω) για να δω και με πανί τρίποδο, κάποια στιγμή που θα προβώ σε μόνιμη εγκατάσταση θα επικοινωνήσω με τον ειδικό (κ.Λάμπρου), γιατί οι καλές υπηρεσίες πρέπει να αμείβονται, και θα κάνω μία ρύθμιση.

Οσο για το διάγραμμα βρήκα αναλυτικό review από link Που είχε αναφερθεί στο avsite παλαιότερα.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
κ. Τζιουβάρα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Ο Infocus 4800 είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα που δεν πάυει ομως να δείχνει τους μήνες κυκλοφορίας του σε σχέση με τον Optoma 30a που θα του δώσω μια μικρή προτεραιότητα στην ολική ποιότητα εικόνας.
Δυστυχώς για κάποιο τεχνικό πρόβλημα το Briefcase του pathfinder που ανεβάζω τα διαγράμματα και φωτογραφίες μου δεν μπορώ να κάνω Login και φυσικά να κάνω post όλα τα διαγράμματα που ζητάτε σε μια αντιπαράθεση 1 προς 1.
Αν θέλετε όμως μπορώ να σας τα στείλω με email !

Η χρωμματική επάρκεια και των δύο μηχανημάτων είναι παραπλήσια αλλά η διαφορα που παρατήρησε ο κ.Ραδιώτης στην ένταση των χρωμμάτων είναι καθαρό επακόλουθο της πιο υψηλής αναλογίας αντίθεσης υπέρ του Optoma. Τα χρώματα του 30a είναι φυσικότατα (για τη κατηγορία τιμής του) και δεν έχουν τις ελαφρώς παλ αποχρώσεις του 4805.

Όμως θα συνηγορίσω με τον κ.Ραδιώτη, οτι δεν θα θεωρηθεί ουσιαστική αναβάθμιση η μεταπίδηση από τον 4805 στον 30a εκτός και αν οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο στην απεικόνιση που απαιτείτε.

Ζητάω και την άδεια της γενικής διαχείρισης να γνωστοποιήσω τόσο στον κ.Ραδιώτη και στα υπόλοιπα μέλη του site μας οτι το κόστος εξουσιοδοτημένης ISF ρύθμισης ψηφιακού προβολέα ανέρχεται στα 200 ευρώ αντί της κανονικής τιμής των 250 και σε μέλη με άνω των 150 μηνυμάτων και με έμπρακτη συμμετοχή υπάρχει επιπλέον έκπτωση σε επαναρύθμιση ίδιου ή νέου προβολέα/Plasma κλπ ή σε κάποια μελλοντική εγκατάσταση.

Για επιπλέον πληροφορίες τι ακριβώς παρέχει η πιστοποιημένη Ρύθμιση ISF θα μου δώσετε μεγάλη χαρα να σας πληροφορήσω μέσω PM αλλά και με email στο [email protected] για να μη καταχραστούμε άλλο το θέμα.

Ευχαριστώ.
Β.Λ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.762
Members
38.608
Νεότερο μέλος
satmen