Χωρις Να Το Δουν Τουλαχιστον...γιατι Θα Το Ακουσουν....

Reaction score
7
Την Πεμπτη θα εχω το νεο μου sub. SONY SA-WX700...
Να το φορτωσω στη μηχανη ή να κουβαλαω αυτοκινητο?
25Kgr θα το ανεβασω 60 σκαλες αλλα αλλου ειναι το προβλημα...

Το θεμα ειναι το πως θα το περασω στο σπιτι χωρις να το δουν μεχρι να το κρυψω στη γωνια ...και με ζαλισουν για το τι αγοραζω παλι...?

Dual woofers: Two woofers, one front-firing and one down-firing, are housed in one enclosure to deliver more bass in a smaller space.

Built-in powered amplifier: 250-watt RMS amplifier.

20Hz-200Hz frequency response

Push-pull design: . While one subwoofer is pushing forward the other is pulling in the opposite direction for greater control and maximum bass output.

Line-level inputs
Speaker-level inputs

Reaction score
49
Γιώργο, το να το "μπάσεις" σπίτι χωρίς να σε δουν είναι εύκολο! Ακόμα και να το κρύψεις είναι εύκολο!
(απλά επιλέγεις να το πας σπίτι ώρες που θα απουσιάζουν όλοι από το σπίτι!!)
(θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει όταν είδε το Sub: "που την πας την ψαροκασέλα........" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Το να το χρησιμοποιήσεις είναι το δύσκολο, χωρίς να σε πάρουν είδηση!!!
Γιατί, καινούριο είναι.......θα θες να δεις τι κάνει από ένταση πχ!!!!

Εκείνη η στιγμή είναι πιο δύσκολη!! Πίστεψέ με!!

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!! Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 700 ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑΜΑΧΑ 800??ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΥ?ΜΠΟΡΩ Κ. ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟ??Η ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΣΕΣ?ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΟΝΥ 700!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!Κ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!! :D :D :D :D

Reaction score
7
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!! Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 700 ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑΜΑΧΑ 800??ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΥ?ΜΠΟΡΩ Κ. ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟ??Η ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΣΕΣ?ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΟΝΥ 700!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!Κ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!! :D  :D  :D  :D
Βασικα δεν το εχω ακουσει καπου, αλλα εκατσε μια πολυ καλη τιμη και ειπα να το παρω...ηταν μια αποφαση της στιγμης.
Περα απο την τιμη το προτιμησα γιατι δεν ειναι bass reflex και ειναι και ψηφιακος ο ενισχυτης του.
Το 800 το yamaha το ειχα ακουσει παλιοτερα αρκετα (και πολλα μαζι!!). Θα προτιμουσα το 1000 yamaha απο το 800, και πολυ περισοτερο το ENERGY 12.

Παρασκευη τελικα θα το εχω.
Θα το ρυθμισω, θα το ακουσω και θα γραψω εντυπωσεις...
Ελπιζω και να καταφερω να το μετρησω κιολας σε θεμα σταθμης με το decibell-ομετρο...

Reaction score
0
Κ.ΑΝΔΡΕΑΔΗ!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟΤΟΣΟΝΥ 700!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ Σ.Μ.Σ!!ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Κ.ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!6944392492 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!! :D :D :D :D

Reaction score
7
Παιζει καλα και εχει και αποθεματα απο οτι καταλαβαινω. Απλα δεν εχω βρει το χρονο (μη κοινης ησυχιας) για μετρηση σταθμης ακομα και γενικοτερα για τη ρυθμιση του σε σχεση με τα υπολοιπα...
Ασε που ακομα παιδευομαι με τα καλωδια και προσπαθω να τα μαζεψω λιγο. Ελπιζω αυτο το ΣΚ να τα καταφερω...
Θα στειλω σε πμ το κινητο.

Τελικα εχεις δηλωσει συμμετοχη για το συγκριτικο αυριο?
Για την εκθεση?

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΝΔΡΕΑΔΗ!!ΛΟΓΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ Σ.Μ.Σ. ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΑ!!ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΤΕΡΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :D :D :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός