Ψάχνοντας κουτί

Reaction score
6
Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για ένα όμορφο κουτι με τα μέα του και τα σέα του.
Κατι σαν και αυτό.

Δεν θα θελα όμως να ξεπεράσω τα 180 ευρω ( το μπατζετ είναι περιορισμένο).
Έχετε να μου προτείνεται κατι σε αυτην την κατηγορία τιμής και ανάλογο με αυτό που σας δείχνω;

GTX

Reaction score
39
Και εγώ στο σαλόνι έχω ένα silverstone αυτό.
Πολύ καλά κουτιά αν και τα ανεμιστηράκια που έχουν (τουλάχιστον το δικό μου) κάνουν πολύ θόρυβο και θέλουν άλλαγμα ή χαμήλωμα της ταχύτητας. Για κάτω απο 180 ευρώ πάντως πολύ δύσκολο σε αυτή τη μάρκα.

Reaction score
0
Κοιτα και της Thermaltake το BACH το εστησα σημερα και ειναι απιστευτο, 110 το κουτι και 80 η 90 η οθονη, δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις την οθονη αλλα ειναι ολα τα λεφτα.

Reaction score
6
Απάντηση: Ψάχνοντας κουτί

Ξεκίνησα να πάρω το BACH με το τηλεκοντρόλ αλλα δεν το βρήκα πουθενά στην αγορά της Θεσσαλονίκης ( ειχε εξαντληθεί) αλλα ουτε και σε κάποιο ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα.

Τι εννοείς με την οθονη ;
Ενσωματωμένη επανω του δεν είναι.
Για αυτό δεν μιλάμε;

Reaction score
0
Χρησιμοποιώ αυτό http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=36412
Είναι στα 130 ευρώ, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, χώρος για άπειρους δίσκους, φυσικά ΑΤΧ, πολύ καλή ηχομόνωση και χαμηλές θερμοκρασίες. Αποφύγετε οτιδήποτε έχει leds,οθόνες κλπ φωτεινές πηγές στην πρόσοψη. Τα 2 μπλε leds που είχει αυτό που σας έδειξα παραπάνω τα αποδυνέδεσα γιατί αποδείχτηκαν εξαιρετικά ενοχλητικά (το hptc μου είναι πίσω από τον καναπέ και χτύπαγε το φως τους πάνω στο πανί).
Γενικότερα όταν έψαχνα ήθελα 2 εξωτερικά trays οπωσδήποτε, usb στην πρόσοψη και μέχρι 150 ευρώ.
Για τηλεκοντρόλ-πακέτο μην σκάτε, υπάρχει το girder αφενός, αφετέρου με 30 ευρώ παίρνεις το WMC remote και είσαι κομπλέ.

Reaction score
14

Το mozart sx σκοτώνει. (Άντε και το αδελφάκι του το μη-sx)

Τα άλλα δεν λένε τίποτα.

Reaction score
0

Τον τελευταίο καιρό ψαχνω και εγώ για κουτί, στα ίδια περίπου χρήματα.
Αυτά που βρήκα να μου αρέσουν, καθώς να είναι και άνετα (όχι slim) και να δέχονται αρκετούς δίσκους, καθώς και mini/standart ΑΤΧ motherboards, είναι τα εξής:
Thermaltake Bach
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/bach/vb8000_index.asp#specification
(με ή χωρίς οθόνη)

Antec Overture II
http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08730

Δυστυχώς και τα δύο δεν τα βρήκα όπου και αν ρώτησα (ιντερνετική αναζήτηση κυρίως)
Το antec εχει και τροφοδοτικό, το thermaltake όχι. Υπαρχουν πολλά reviews στο νετ, τα οποία (ειδικά για το antec) είναι πολύ θετικά.

Reaction score
34
Eγω θα προτεινα το lian li 880 silver. Το εφερνε το hacshop πριν καιρο. Δες το στο INTERNET. Δείχνει και είναι πολυ σοβαρό και έχει και χωρο για πολλά παρελκόμενα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ψάχνοντας κουτί

Cinemusic - Ανδρεας said:
Τι εννοείς με την οθονη
Ενσωματωμένη επανω του δεν είναι ?
Ανδρεα οχι δεν ειναι μαζι ξεχωριστα τα περνεις, το κουτι εχει 110 και η οθονη 80...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Ψάχνοντας κουτί

Το mozart sx σκοτώνει. (Άντε και το αδελφάκι του το μη-sx)

Τα άλλα δεν λένε τίποτα.

Ωραιο κουτι αλλα slim .
Περιορίζει σε πολλα τις δυνατότητες του συστήματος.
Αν υπήρχε σε πιο μεγάλο θα το χτυπούσα.
Και ας είναι ασημί

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Ψάχνοντας κουτί

Ωραιο κουτι αλλα slim .
Περιορίζει σε πολλα τις δυνατότητες του συστήματος.
Αν υπήρχε σε πιο μεγάλο θα το χτυπούσα.
Και ας είναι ασημί
Ανδρέα το SX είναι slim (9cm ύψος).
Το "απλό" Mozart είναι ....fat (17cm ύψος). :happy_9:

Αυτή η διχρωμία Ασημί-Μαύρο είναι όλα τα λεφτά.
Ψιλοφέρνει Classe....έτσι;

Reaction score
6

Ναι το γνωρίζω.
Και αυτά που έβαλα φωτο εχουν παχος 18 cm.
Αλλα καλύτερα ετσι παρα να ιδρώνουν οι πλακέτες μεσα του
:cool_3:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Καταρχήν νομίζω ότι τα μικρά παίρνουν micro-atx μητρικές...

Γι' αυτό καλύτερα τα μεγάλα που ουσιαστικά είναι ένα ξαπλωμένο pc...

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Ψάχνοντας κουτί

Επίσης και αυτό πολύ καλό

Ειμαι σε δίλημμα

Ανδρέα πρόσεχε αν θές να πάρεις το LC16M δεν χωράει μεγάλες κάρτες γραφικών (κάτι που με είχε αποτρέψει απο την αγορά του) αν πάς εδώ κάτω από τον πίνακα με τα specs γράφει:

LC16M is not compatible with GeForce 6800/7800 series and ATI X1800/X1900 series cards but is compatible with 7900GT (not 7900GTX).

Βασικά σε κάποιο review που είχα βρεί είχε φώτος που δείχνανε το πρόβλημα και είναι το κουτί που έχει εσωτερικά για το DVD-Rom επειδή το έχει στη μέση σε σχέση με άλλα silverstone που τα drives είναι στα δεξιά.

Reaction score
6

Μολις χτες παρήγγειλα την 7600 με παθητική ψύξη.
Το κουτί όχι ακομα αλλα ήμουν έτοιμος αυτό να χτυπήσω.
Λες να εχω και με την 7600 προβλημα;
Είναι και λίγο παχιά λογο της παθητικής.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=910309
http://www.plaisio.gr/ProductImages/300x300/910309.gif

GTX

Reaction score
39
Βρές τις διαστάσεις της ή περίμενε να σου έρθει να τη μετρήσεις μόνος σου και άμα μπείς στο link που έβαλα λέει ακριβώς τις διαστάσεις που χωράνε. Το πρόβλημα είναι το μήκος της κάρτας και όχι το πάχος. Αυτή πάντως τη βλέπω σχετικά μικρή δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Στη χειρότερη στείλτους ένα mail να σου πούν αν χωράει. Απλά εγώ θα το πρόσεχα λίγο γιατί το κουτί δε το αλλάζεις εύκολα ενώ του χρόνου μπορεί να στη βαρέσει και να πάρεις καμιά 8800 που είναι γομάρι.

Το link λέει:

Due to the center-mounting optical drive design, the space for longer graphics cards are limited to approximately 225mm assuming the optical drive used is 160mm long. The following are the length of the various cards for reference:

7800GTX 512 = 230mm

7800GTX 256 = 230mm

6800 Ultra = 220mm

X1800XT = 230mm

X1800XL = 230mm

X1600XT = 170mm

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.673
Members
38.728
Νεότερο μέλος