Ψάχνω Μάστορα

Reaction score
114
Έχω ένα παλμοτροφοδοτικό από ένα προσεσορα tc electronic το οποίο σύμφωνα με το όλο το web αργά η γρήγορα θα παρουσίαζε πρόβλημα, και το αργά ήρθε , ξέρετε κάποιον που να μπορεί να το επισκευάσει γιατί η αντιπροσωπία ζητά 280 ευρώ για νέο ?

Είναι αυτό

http://www.spectrumaudio.com/tc-electronic-720-060-011-pcb-power-supply-for-m2000/

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
114
Σε ευχαριστώ πολύ, έχουμε περισσότερα στοιχειά, κάποιο τηλέφωνο ίσως ;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τροβας ----και πες του να σου φτιαξει ενα γραμμικο να μην σου ξαναχαλασει ΠΟΤΕ
ευκολο

Reaction score
114
τροβας ----και πες του να σου φτιαξει ενα γραμμικο να μην σου ξαναχαλασει ΠΟΤΕ
ευκολο
Δεν είμαι σίγουρος για αυτό... έχει πολλές διαφορετικές τάσεις, το σασί έχει περιορισμένο χώρο και ύψος 1U, και μένει και σε stand by όποτε το board ανάβει και το τροφοδοτικό, μου φαίνεται κοστολογικά ότι θα βγει εκτός budget.
νομίζω ότι μια επισκευή του παλιού είναι ότι χρειάζομαι. Μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο η κάποιο λινκ?
Σε ευχαριστώ πολύ.

STNET

Επαγγελματίας
Reaction score
280
Καραβίδας Γιώργος ,Περιστέρι τηλ. 2105760311, καλός και καλές τιμές,τον έχω χρησιμοποιήσει κάνα 2 φορές με άψογο και φτηνό αποτέλεσμα.

Reaction score
114
Καραβίδας Γιώργος ,Περιστέρι τηλ. 2105760311, καλός και καλές τιμές,τον έχω χρησιμοποιήσει κάνα 2 φορές με άψογο και φτηνό αποτέλεσμα.
Να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστώ, με βολεύει και σαν περιοχή, θα τον πάρω σήμερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo